Emner > Skrå seng

bivirkninger ved skrå seng....?

(1/11) > >>

BR:
Hejsa!

Er der bivirkninger ved skrå seng...? Jeg har været på den skrå seng on/off siden starten af 2010. Min brystkasse og omkring hjertet bliver varmt og ømt. Når jeg sætter sengen på 7 cm forsvinder det . jeg er tjekket af min hus læge og har ikke problemer med hjertet/lunger osv... Min konklusionen er det må have noget med sengen står 15 cm skrå eller hvá ? Eller er det en bivirkning ved skrå seng?

hilsen skrå Brian

per west:
Jeg er nået til den konklusion, at vi er individuelt opbygget. Så jeg har sænket indtil jeg skulle ud og tisse 2 gange på en nat, og så hævet den lidt igen til ca. 11 cm = 1 tisning.

Til gengæld giver det så ikke hovedpine.  :)

christian:
Jeg tror du har helt ret Per.

Min egen teori er, at det er Azygous-venen som er i brug når man ligger i skrå seng. Da mange MS'ere har forsnævring netop i Azygous-venen, ja så virker det nok ikke på dem. Selv har jeg fået ord for (i Polen hos dr Simka) at jeg har fint flow i Azygous-venen.

Azygous-venen er spiralformet, og kræver derfor tyngdekraftens påvirkning for at virke - når man ligger helt vandret er Azygous-venen derfor ikke aktiv, men bliver det når man ligger i skrå seng. Den hjælper således med til at dræne hjernen - også når vi sover.

christian

Ann:
Har sovet i en skrå seng i lidt mere end 1 uge og er fint tilfreds..lige bortset fra at den nederste del af ryggen (lige over ballerne) gør meget ondt..også meget når jeg bagefter sidder ned.
Er der andre i samme båd? Og kan det være fordi tryk fra kroppen bliver koncentreret dér, når sengen er skrå på den måde?
Overvejer kraftigt at ændre det..

Ann

per west:
Da jeg lå med 5 grader, fik jeg en fornemmelse af at synke sammen i ryggen, som om jeg havde stået op hele døgnet. Måske det var en ide at tage et målebånd og måle om du faktisk synker sammen som Dronning Ingrid jo gjorde til sidst?

Og så sænke sengen igen, indtil du ikke synker mere..  ;D

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version