Emner > MS forskning

Forsknings Nyheder

<< < (13/13)

per west:
Jeg overvejer, hver gang jeg kommenterer, i hvor høj grad jeg skal forsøge at være objektiv, uden at risikere at blive anset for negativ.
Jeg oprettede en sclerosemappe på min PC dengang for godt 5 år siden, hvor jeg fik at vide at jeg har MS, og har siden troligt hver gang der blev annonceret en kur for MS, lagt links ind i mappen fra dag 1.
Når jeg nu søger på "kur" i mappen kommer der 52 hits op, og jeg har nok jublet de første 30 gange, og så blevet mere og mere realistisk, dvs. negativt overrasket, for efter annonceringen sker der absolut intet, eller også kommer der en ledende neurolog frem og beretter at det er snakeoil...   >:(

Der er for mig ingen tvivl! Den mystiske ukendte årsag til MS, er den parasit vi alle er blevet inficeret af, kaldet Neurologitis.

per west:
Endnu et tilfælde af DANSK neurologitis: .  https://scleroseforeningen.dk/nyhed/succes-med-label-medicin-mod-sclerose

Afventer resultater fra ocrelizumab
Ifølge Finn Sellebjerg er de netop afsluttede studier af ocrelizumab, de første større undersøgelser, der nogensinde er lavet med anti-CD20 produkter i sclerosepatienter.
Men hvis rituximab er så veltolereret og sikkert, og er næsten identisk med ocrelizumab, har sclerose-patienter så reelt været afskåret et effektivt og tilmed billigt behandlingsalternativ siden 1997?
”Det kan da godt tænkes, at rituximab er lige så effektivt som ocrelizumab, men det kan lige så vel være, at der er forskelle. Da der aldrig har været gennemført en ordentlig undersøgelse af rituximab i sclerose, kan man ikke udtale sig om det med nogen væsentlig sikkerhed”, fastslår Finn Sellebjerg.*

Lisa.T:
I Australien sker der noget:

https://msra.org.au/news/anti-ebv-trial-shows-promise-in-progressive-ms/?fbclid=IwAR2ilfxVpR4DpdDMlR5lVsb5WWhXIaY5T5kQKZdDxAXzAKfphYsiZWfnMoE

Navigering

[0] Emneindeks

[*] Forrige side

Skift til fuld version