Forfatter Emne: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene  (Læst 478796 gange)

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #540 Dato: 21 Marts 2018, 17:01:17 »
Lars Muhl: Konspirationsteori eller fakta?

Lars Muhl taler om den debat, der er opstået i kølvandet på udgivelsen af Githa Ben-Davids nye bog 'Hjælp - En personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit'.

https://vimeo.com/261101686

Her kan du se den nye amerikanske film om HPV-vaccine:
www.anh-usa.org/hpv/
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #541 Dato: 27 Marts 2018, 16:32:27 »
Mere om HPV...

Stor afsløring om fusk under HPV-studier

I december 2017 kom det frem, at evalueringen af HPV-vaccinens sikkerhed i stor grad har været fejlbehæftet under de indledende HPV-studier.

En dansk journalist, Frederik Jølving, har i løbet af det seneste år gennemgået materiale fra de indledende HPV-studier for Gardasil samt interviewet kvinder, der tilbage i 2002 deltog i sikkerhedsstudiet FUTURE 2.

Helt ny dokumentation viser, at forsøgspersoner i flere tilfælde har fortalt om deres symptomer kort efter vaccinering, men har fået at vide, at det ikke kunne skyldes vaccinen. I stedet har sundhedspersonalet valgt at registrere nogle få, udvalgte symptomer på et dokument, der omhandler ”medicinsk historie”. Dette ej at forveksle med et andet dokument, som netop omhandler forsøgspersonernes bivirkninger.

http://hpv-vaccine-info.org/stor-afsloering-om-fusk-under-hpv-studier/


/Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #542 Dato: 27 Marts 2018, 17:08:58 »
Her er en "sød" ældre historie om B-vitamin mangel, sakset fra Mayday-info.dk
Og hvordan ser verden så ud i dag? Der er sådan set ikke sket et hak... og dog, vi kan nemmere selv søge vores informationer på nettet og dermed tage ansvar for vores liv.


Få det bedre med B-vitaminer
(3. reviderede udgave)
Af Erik Kirchheiner

B-vitaminerne - deres aktiviteter og deres betydning i sygdomsbehandlingen

Vi skal have B-vitaminer hver dag, hver eneste dag i vort liv. De er nødvendige for at opretholde livsprocesserne, for at vort stofskifte, vort nervesystem, vor bloddannelse, vort immunsystem, ja, hele vor organisme skal kunne fungere.

Hvis blot et af B-vitaminerne mangler eller er i underskud, bliver vi alvorligt syge. Og hvis mangelen ikke udbedres, dør vi. Dødelige sygdomme som beriberi, pellagra og perniciøs anæmi er simple B-vitaminmangler.

B-vitaminerne er uomgængeligt nødvendige i praktisk talt hver eneste fase af stofskiftet, i omsætningen af kulhydrater, fedtstoffer og proteinernes bestanddele: aminosyrerne. De er derfor uundværlige for vor energiproduktion i alle faser og former. Hver enkelt celles energi og velfærd er afhængig af tilstedeværelsen af B-vitaminerne. Og selv har vi det kun så godt, som vore celler har det!

B-vitaminmangel er ensbetydende med energikrise. Hvor krisen rammer afhænger af, hvor mangelen først og fremmest kommer til udtryk. Energikrise i nervesystemet betyder depression, sindsforvirring, lethargi, "dårlige nerver". Energikrise i musklerne bliver til stivhed, smerter, træthed, svækkelse og svigtende arbejdsevne.

Energikrise i fordøjelsessystemet bliver til forstoppelse, tarmbetændelse, dårlig fødeoptagelse og alle de mange andre onder, disse problemer automatisk medfører. Energikrise i kirtlerne bliver til hormonsvigt med følger som impotens, søvnløshed, dårlig fordøjelse og immunsvigt, der igen fører til, at infektioner af enhver art - fra almindelig forkølelse til AIDS - lettere får bugt med en.

Når B-vitaminerne - bare nogle af dem, nej, bare et enkelt - begynder at mangle, vil dele af forbrændingen af for eksempel kulhydrater svigte. Det vil i praksis sige, at delvis forbrændt kulhydrat ophober sig i organismen og ikke kan nedbrydes eller transporteres videre, før funktionen genoprettes.

Og funktionen kan selvfølgelig kun genoprettes ved at give det manglende B-vitamin.

Imens vil disse delvis forbrændte produkter hobe sig op. Flere af dem er meget giftige. Så giftige, at en kvinde med svær B-vitaminmangel kan dræbe sin baby gennem modermælkens koncentration af disse halvforbrændte sukkerstoffer (1). De kan blandt andet optræde som syrer. Pyrodruesyre og mælkesyre opstår ved mangel på B1-vitamin (thiamin). Når disse syrer opkon-centreres i vævet, ætser de på nerver og cellemembraner, og der opstår smerter og stivhed, nervebetændelse og en forkrøblende udmattelse.

Patienten går til lægen, der diagnosticerer tilfældet som muskelreumatisme og giver smertestillende midler, der ikke helbreder tilstanden, men derimod ved længere tids brug angriber nyrerne. Med tiden bliver lidelsen værre og lægebesøgene flere. Lægen beslutter at give kortison. Det helbreder selvfølgelig heller ikke tilstanden, men angriber til gengæld binyrerne. Patienten, der nu også begynder at lide af søvnløshed, bliver stadig sygere, og han når gradvis den fase af desperation, hvor man gransker naturlægebrevkasser i ugebladene. Her læser han, at det kan være farligt at drikke kaffe. Patienten drikker 20 kopper kaffe om dagen og spørger derfor lægen, om det er rigtigt, at hans lidelse kan have noget med kaffe at gøre. For det har han læst i en naturlægebrevkasse.

Da lægen hører ordet "naturlægebrevkasse", svarer han straks, at det er noget vås, uden egentlig at hefte sig ved, hvad det er, patienten har spurgt ham om. Men selv om han havde hørt spørgsmålet, havde hans svar ikke været anderledes. Lægen ved nemlig ikke, at kaffe indeholder en enzymgift, thiaminase, der dræber netop det vitamin, nemlig thiamin, som patienten mangler. Denne mangel var faktisk patientens eneste oprindelige problem, inden han søgte hjælp hos lægen, der derefter systematisk gik i gang med at ødelægge hans nyrer og binyrer, og nu fortsætter med at gøre kål på hans nervesystem ved hjælp af sovemedicin.

Men selv om lægen tilfældigvis havde hørt om kaffe og thiaminase, havde det stadig ikke gjort nogen forskel. Lægen har nemlig den opfattelse, at patienter har de B-vitaminer, patienter skal have. Dem får de nemlig gennem den sunde varierede danske kost, der indeholder alle de vitaminer og andre nutrienter (næringsstoffer), danskere har brug for. Det har han lært som en del af sin uddannelse, og det har han siden hen set overlæger og andre koryfæer udtale sig om i medierne. Han betragter dette som en videnskabelig holdning. Guderne må egentlig vide hvorfor. Lægen har godt nok aldrig undersøgt, om patienten spiser sund varieret dansk kost. Han har faktisk overhovedet aldrig interesseret sig for, hvad denne eller nogen anden af hans patienter spiser. Han skriver recepter på mediciner til folk uden at vide, om de lever af flødeboller, radiser, lakrids, dåsesardiner, snustobak eller små blå søm. Det er ham rystende ligegyldigt. Hvis de er omfangsrige, siger han, at de skal slanke sig. Hvis de ryger eller drikker, siger han, at de skal passe på.

Han betragter sig selv som avanceret, fordi ældre læger ikke advarede mod at ryge og drikke. Han har derfor heller aldrig overvejet om 20 kopper kaffe daglig er del af denne sunde varierede danske kost, der indeholder alle de nødvendige B-vitaminer. Men hvis han ønskede at undersøge det, ville han også få et problem. Problemet er, at denne sunde varierede danske kost er et begreb, der fra lægeside aldrig er blevet defineret. Da man derfor ikke ved, hvad den egentlig er, er det bogstaveligt talt umuligt at kontrollere, om patienten får den eller ej!

Men selv om den sunde varierede danske kost blev defineret, ville dette heller ikke hjælpe os en tøddel. Det ville nemlig være umuligt at sige noget om, hvad den rent faktisk indeholdt. Pålidelige nutidige undersøgelser af nutrientindholdet i vor kost findes nemlig slet ikke!

Men tilbage til patienten, der nu regelmæssigt på grund af sine svigtende binyrer får infektionssygdomme. Det tapper ham yderligere for den energi, som han efterhånden i øvrigt ikke har ret meget tilbage af. Infektionerne behandles rutinemæssigt med antibiotika, som yderligere udrydder de B-vitaminer, der allerede er alt for få af.

De mange sygedage gør ham bange for at miste sit job. Da han på grund af sine skadede nyrer får nyrebetændelse, bliver han igen behandlet med antibiotika. Kort efter får han eksem - endnu en følge af B1-vitaminmangel - og er nu helt ude af stand til at arbejde. Han mister sit job og kommer derefter på bistand, men med udsigt til invalidepension. Samtidig begynder han at lide af diarre, fordi B-vitaminmanglerne, der på grund af lægebehandlingen bliver stadig mere omfattende, omsider har givet ham tarmbetændelse.

Lægen giver ham mere antibiotika mod tarmbetændelse. Da det logisk nok - ikke virker, begynder en ny fase i hans liv. Hospitalsundersøgelser!

Hans tilværelse er nu et uforfalsket mareridt. Han har selv for længst glemt, at han oprindelig kun led af periodiske muskelsmerter, og at det var derfor, han egentlig gik til lægen. Han lider nu af søvnløshed, depression, udmattelse, eksem, fordøjelsesbesvær, ringen for ørene, svigtende hukommelse og meget mere. Han er et vrag. Han får smertestillende tabletter, sove-medicin, beroligende medicin, opkvikkende medicin, kortison, kortisonsalve mod eksem, midler mod forstoppelse, midler mod diarre og antibiotika mod hyppige infektioner. Han drikker stadig 20 kopper kaffe om dagen.

De fleste af hans vågne timer går med at bevæge sig rundt i en slags tågeverden mellem forskellige hospitalsafdelinger til undersøgelser. Undersøgelserne munder næsten altid ud i, at der egentlig ikke er noget i vejen med ham, bortset fra lidt dårlig fordøjelse, lidt dårlige nyrer, hyppige forkølelser og eksem. Jo, og så er han jo så grusomt træt. Men træthed er jo egentlig ikke en rigtig sygdom, siger lægen på hospitalet. Det må han forstå. Træthed og depression har også noget at gøre med ens livsholdning, siger lægen. Det viser mange undersøgelser. Imens stiller patienten sig selv det spørgsmål, som han umiddelbart efter også stiller lægen: At siden alle undersøgelser viser, at der egentlig ikke er noget i vejen med ham, selv om han har det så nederdrægtig elendigt, hvor elendig skal han så egentlig være, for at der egentlig er noget i vejen? Lægen tygger på spørgsmålet. Han kender den type, mener han. Manden fægter efter en invalidepension. Lægen sender patienten videre til psykiater.

Psykiateren spørger patienten, hvor længe han har været alkoholiker. Han får et irriteret negativt svar. Patienten påstår, at han aldrig har drukket. Jo, kaffe, selvfølgelig; men det har jo ikke noget med sagen at gøre. Lægen er mistænksom. Lægen forklarer, at ens tilstand også kan have noget at gøre med ens egne mentale holdninger. Man må jo undertiden tage sig sammen, ikke sandt? Patienten bruger lidt af sin allersidste energi til at skære tænder. Man foreslår ham nu psykoterapi, samtaler, mere snak! Han er ved at kvæles i en blanding af raseri og fortvivlelse. Den arrogante inkompetence er tæt på at drive ham til vanvid. Lægen noterer i kanten af journalen, at patienten ikke er samarbejdsvillig, er irritabel og synes at mangle forståelse for sin egen situation. I floromvunden snak forsøger han endnu engang igen at nærme sig emnet: Druk! Men det er en nitte. Blank afvisning fra patientens side. Og med rette.

Og dog! Tampen brænder! For her er for første gang en repræsentant for systemet, der er tæt på at løfte en flig af uvidenhedens slør, og er ved at nærme sig den egentlige oprindelige årsag: Thiaminmangel!

Men det svipser! For i lærebogen står der, at thiaminmangel normalt kun optræder hos alkoholikere! Så selv om vor patient lider af rygende, fygende B1-vitaminmangel, så kvalificerer han sig ikke til den rette behandling, fordi han ikke er alkoholiker! Lægen sukker og opgiver tanken. I øvrigt fremgår det nu af den omfattende journal, at patienten er vrangvillig, ukooperativ, ofte konfus, irritabel og irrationel og måske grænsepsykotisk. Men fortvivl ikke: Invalidepensionen er på vej!

Mens vor patient her forsvinder ud i invaliditet og glemsel, så lad os lige rekapitulere, at den oprindelige lidelse blot var mangelen på et enkelt B-vitamin. Lægebehandlingen gjorde resten!

http://mayday-info.dk/faa-det-bedre-med-b-vitaminer-smagsproeve.aspx


/Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #543 Dato: 01 April 2018, 17:31:11 »
Start with Denmark
Sakset fra Klaus K blog facebookside

Gættekonkurrence: Hvem skrev dette?

"Danskerne er verdens bedste medicinske forsøgspersoner. De er nemme at identificere og overvåge, og de gør hvad der bliver sagt."

A: Josef Mengele til Adolf Hitler i 1938

B: Udenrigsministeriet til lederne i den globale medicinalmafia i 2018

Svaret er B ...

- Du tror, jeg laver gas, ikke? Sådan kunne de flinke embedsmænd da aldrig finde på at skrive om den danske befolkning, vel? Og så til lederne i den globale medicinalmafia?

Well - hus forbi, kære ven. Det er nøjagtig, hvad der fremgår i dette hårrejsende dokument, "Start with Denmark":

http://www.regioner.dk/media/3759/270916-startwithdenmark2016-fullreport.pdf

Heri forsøger embedsmændene i Udenrigsministeriet at lokke udenlandske medicinalselskaber til Danmark for at foretage store medicinske forsøg - med danskerne som forsøgskaniner.

Man tror det er løgn, når man læser dokumentet. Side op og side ned slikker Udenrigsministeriet de globale medicinalbosser bagi på den mest ydmygende facon for at lokke dem hertil.

Danmark er ifølge teksten et "fremragende laboratorium" at lave medicinalforsøg i. Det fremgår, at staten ejer alle danskernes sundhedsdata og meget gerne stiller dem til rådighed for medicinalmafiaen (!):

"In Denmark there is access to comprehensive biobanks and to large registries containing detailed patient data, which offer unique opportunities for epidemiological research and support for both basic scientific research in pharmaceuticals and clinical pharmaceutical research."

Det er decideret ækelt at se, hvor nedladende ministeriet beskriver danskerne. Man får indtryk af, at statens ledere anser os for at være lalleglade tåber, der gør alt hvad staten siger, vi skal. Disse statslige embedsfolk ser simpelthen danskerne som en flok kvæg, som de vil stille til rådighed for Big Pharma ...

Ifølge dokumentet er danskerne de artigste forsøgskaniner i verden. Vi er jo så nemme at overvåge, og vi vil så gerne deltage i drug-forsøg, hævdes det:

"[Denmark has] the best clinical trial subjects: Danish patients (and healthy clinical trial subjects) are compliant, readily identified and monitored. They are highly educated and are positive about participating in clinical research."

Ministeriet mener, at medicinalgiganterne bør komme til Danmark og lave pharma-business, fordi vores hospitaler & universiteter er lagt til rette til ære for medicinalbranchens "research":

"Denmark offers access to high-capability research centres devoted to the field of pharmaceuticals. The medical foundation at both universities and hospitals is very solid, as demonstrated by the high output of frequently cited scientific articles in leading international journals."

Side-note: Der tales her om danske artikler i de medicinske tidsskrifter - om dem ved man i dag, at mere end halvdelen af indholdet er falsk. Den medicinske litteratur er inficeret, korrumperet og ødelagt af medicinalgiganterne, sådan at intet menneske i verden længere ved, hvad der er sandt og falsk på sundhedsområdet:

https://nsnbc.me/2015/06/19/shocking-report-from-medical-insiders/

"Start with Denmark" beskriver også helt åbent, at Danmark er blevet en medicinal-fascistisk stat. Og hvis du ikke vidste det: Medicinal-fascisme betyder, at det offentlige samarbejder med medicinalindustrien hen over hovedet på vælgerne i "framework agreements" i den hensigt at øge medicinalindustriens indtægter - på vælgernes bekostning. Nøjagtig som man gjorde i Italien og nazi-Tyskland i 1930-erne:

"Danish universities and hospitals are open and accustomed to collaborating with private-sector businesses. In 2014 the companies MSD [Merck] and Novartis entered into a Framework Agreement with the Capital Region and Copenhagen University with the aim of increasing the intensity and the visibility as well as the speed of decisions for all types of research collaboration within the pharmaceutical value chain."

Igennem hele dokumentet går det igen: Pharma, pharma, pharma - vækst, vækst vækst (ment som økonomisk vækst) - uden at det nævnes med ét eneste ord, at vækst i medicinalindustrien = vækst i statens sygdomsudgifter = vækst i danskernes skatter. Men sandheden er naturligvis, at du skal betale alle udgifterne til dette drug-cirkus med mere fattigdom, kære dansker.

Denne italesættelse af udtrykket "vækst" er almindelig politisk svindel, fordi det jo er udgifts-vækst, der tales om. Men det er typisk for medicinallobbyisterne: De taler om deres egen vækst i indtægter, som naturligvis modsvares af en tilsvarende vækst i danskernes udgifter. Staten betaler jo al sygdomsbehandling.

Det fremgår tydeligt, at Udenrigsministeriet er parate til at gøre stort set alt for et medicinalselskab, der vil komme til Danmark. Og så slutter dokumentet slesk, som om det var et privat brev:

"We Look Forward to Hearing from You"

Hvem sagde, at Danmark ikke er en medicinal-stat? Det er vi desværre! Der er reelt ingen forskel på sundhedsområdet i nazi-Tyskland i 1938 og i Danmark 2018. Begge stater var/er medicinal-stater, med et stærkt fokus på borgernes "livsstil":

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC535959/

I det lys er det særdeles fornuftigt at skæve til Tyskland og se, hvordan det udviklede sig for 80 år siden. Er det mon snart på tide at vågne op, Danmark?

Vi taler om to parter, der absolut ikke bør være for tætte på hinanden: Vi taler om, at den danske stat har indgået et fælt ægteskab med en global mafia, der lever af, at folk bliver syge.

Du troede måske, at hesigten var at gøre dig rask?

Beklager, kære ven - at gøre folk raske er en kapitalforbrydelse i medicinalindustrien. Her lever man af sygdom. Jo mere sygdom, jo flere indtægter ... og du betaler hele gildet.


/Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #544 Dato: 13 April 2018, 18:08:50 »
Dødsårsag ukendt!
Skarp Norsk dokumentar om bl.a. BIG Pharma

https://www.dr.dk/tv/se/cause-of-death-unknown/-/doedsarsag-ukendt#!/

/Jacob
« Senest Redigeret: 14 April 2018, 15:10:57 af Jesob »
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #545 Dato: 14 April 2018, 15:12:17 »
Eksklusivt interview med Carsten Vagn-Hansen

Sund-forskning ON AIR
Offentliggjort den 2. okt. 2014


Carsten Vagn-Hansen har her 55 minutters taletid. Han kommer ind på stort som småt, alt med udgangspunkt i smerter.

https://www.youtube.com/watch?v=M7E_r2G46z8&sns=fb


/Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #546 Dato: 20 Maj 2018, 21:28:16 »
Hvem skal gøre noget ved det? De raske har alt for travlt med at tjene til huslejen, og de syge bruger deres ressourcer på at overleve de angreb man udsættes for..
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #547 Dato: 21 Maj 2018, 22:46:02 »
Godt spørgsmål Per :)
Ja, det ser lidt sort ud... og dog, der sker lidt i kulisen.
JFK21 - Jorden Frihed Kundskab, lægger ikke fingrene i mellem! Måske man skulle sætte sin lid til at de kan få rusket op i nogle ting?
http://www.jfk21.dk/

Der sker også ting og sager i USA, så at sige i det skjulte.
https://www.fulcrumnews.com/

Rart at høre fra dig igen 8)

/Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #548 Dato: 25 Maj 2018, 22:33:42 »
Jeg har igen udfyldt en vælgererklæring for JFK, selv om det må siges at være et utopi-selskab.  :)
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #549 Dato: 07 Juli 2019, 08:00:01 »
Secret Ingredients Movie

The Story
While the debate rages on about GMOs and pesticides, this powerful film by Amy Hart and Jeffrey Smith, shares remarkable stories of people who regain their health after discovering the secret ingredients in their food and making a bold commitment to avoid them.

https://secretingredientsmovie.com/

/Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #550 Dato: 09 Juli 2019, 00:06:47 »
Rart at høre, at danske sygehuslæger netop har registreret, at der er stor forskel på antallet af børn som lider af DAMP eller ADHD, alt efter om de spiser økologisk eller indtager sprøjtede fødevarer.
Så gå hjem og vug, alle de som påstår der ingen forskel er imellem sprøjtede eller usprøjtede. Og ret mystisk, at der er så mange utilpassede psykologiske tilfælde.
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.055
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Svar #551 Dato: 21 Marts 2020, 23:58:17 »
THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT... The Fall of the Cabal (1)
Documentary by award winning researcher Janet Ossebaard.

ADVARSEL! Stærke sager...!

Part 1: THINGS THAT MAKE YOU GO HMMMMM...
Beginning the search for the Truth, Left & Right in politics, Wikileaks, the inauguration of Donald J. Trump, and the birth of the Q-phenomenon...

https://www.bitchute.com/video/uWCEnegjL5Hl/

Part 2: DOWN THE RABBIT HOLE
About the Q-phenomenon, the battle for world dominance, shadow governments, the 1%, the power of the banks, the Rothchilds, the Rockefellers, and George Soros…

https://www.bitchute.com/video/SSRhh1rMRa3V/

Part 3: THE ALIEN INVASION
About the migrant caravan, George Soros, NAMBLA, Antifa, Black Lives Matter, the destabilization of the world, the importance of “United we stand, divided we fall”. About the role of President Trump, his achievements, Fake News, human trafficking, the wall, and child trafficking for the elite…

https://www.bitchute.com/video/7tBpLFnO11xx/

Part 4: CHILDLOVERS EVERYWHERE
About child trafficking, paedophile logos used by child protection agencies, adoption agencies, in Disney cartoons & movies, in Hollywood, in business and in politics. About Haiti as child trafficking island, the role of the Clintons and Trudeau…

https://www.bitchute.com/video/xk6PFYQ5sJwN/

Part 5: Sexualisering af børn, pizza gate m.m.
https://www.brighteon.com/990a2105-68f2-401b-8835-b63c5d95dafb?fbclid=IwAR3WDSSwDMbfRlWEGJ9rXDgILIxJ0TwYw8bdWNJCGwrXH4wJvseF23wNUOU

Part 6:  MAJOR MEDIA MANIPULATION
About the torture swimming pool of Gloria Vanderbilt, her son CNN-reporter Anderson Cooper. About fake news, media manipulation & propaganda, the CIA, Project Mockingbird, whistle blower Udo Ulfkotte, the Illusion of Choice in media land, major sponsors of Hillary Clinton & the Democratic Party. About the dangers of censorship, Media Matters for America, Correct the Record, Facebook, Google & YouTube, Snopes. About Avaaz and the use of Controlled Opposition…
https://www.youtube.com/watch?v=nLlDSAnWojA&fbclid=IwAR0oH640HmouJuLQ5bgrotpzkiFmC0wT4D4A1Lz9W6Ik04mqVbRJHtciUDU


/Jacob
« Senest Redigeret: 17 Januar 2021, 11:13:23 af Jesob »
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.