Emner > Generelt

Sådan virker MSForum

(1/4) > >>

Lisa.T:
Jeg var kort inde i chatten tidligere idag, og mødte en af dem, der ikke normalt poster herinde.

Der blev spurgt, hvordan det hele virker?

Nuvel, vi har alle været nybegyndere en gang, så her kommer en forklaring på, hvordan man poster svar og indlæg herinde.

Når man læser et indlæg, man vil svare på eller bare kommentere, så er der under indlægget en række blå knapper. Den længst til venstre står der "svar" på. Den klikker man på. Så dukker der et billed op, hvor der er en masse små firkanter med diverse tegn i og et firkantet rum under dem. Man skal så sørge for at éns cursor står og blinker i det firkantede felt, det gør man simpelthen ved bare at klikke der.

Nu kan man så skriv, det man har lyst til.

Når man har skrevet færdig, så er der nedenunder feltet to hvide knapper. den ene står der gem på, den anden står der forhåndsvisning på. Hvis man er tilfreds med, hvad man har skrevet, så kan man trykke på "gem" - så sendes beskeden afsted med det samme. Hvis man derimod lige ønsker at se hvordan det har man har skrevet tager sig ud, så trykker man på forhåndsvisning. Så får man at se, hvordan det ser ud, og er man tilfreds, kan man sende det afsted med "gem".

Ovenover det firkantede felt man skriver i er der en række ansigter. Det er smilies, som man kan putte ind i sin tekst. Bare tryk på den, man vil ha', og så dukker den op i teksten, der hvor cursoren står. Mens man skriver bliver den vist som tegn, men når man sende beskeden afsted, så vises nøjagtigt det ansigt man har valgt.

Det er kort hvordan det virker herinde - er der spørgsmål - så spørg, man er ikke født med at kunne  det, og vi har alle været nybegyndere.

Lisa     ;)

christian:
Hej - en del af jer har spurgt hvordan man vedhæfter billeder til sine beskeder. Det er faktisk meget nemt.

Når man skriver sin besked er der en funktion under tekst-editor'en der hedder "Øvrige funktioner". Den folder man ud, og så kan man vedhæfte en fil - ved at trykke "Gennemse" for at finde billedet - akkurat som en email.

Der er en max-størrelse på de vedhæftede billeder - den står der også.

Se iøvrigt det fremragende (når jeg skal sige det selv  ;D) hjælpesystem på forummet: http://www.msforum.dk/index.php?action=help;page=post#additional

christian

per west:
Vælg kodeord:
For bedste sikkerhed, bør du bruge seks eller flere karakterer med en kombination af tal, karakterer og symboler.

Følgende fejl opstod, da du prøvede at gemme din profil:
•Dit kodeord skal mindst være på 8 karakterer..

Typisk eksempel på, hvorfor mange med veneforsnævringer drives til vanvid i det danske mentalitetssystem.  >:(

danfin:
Hvad sker der når jeg videresender en mail kommet ind på min mailboks bernt@pc.dk til msforum.dk@mail.dk? Har lige gjort det for at lægge den ind somewhere i en mappe til fælles beskuelse. Er msforum.dk@mail.dk foreningens officielle mailadresse?

danfin

danfin:
 


On Jun 11, 2010, at 2:01 AM, bernt@pc.dk wrote:

Bernt Moller sent a message using the contact form at http://www.reformedms.org/contact. You may view and respond to this message at http://www.reformedms.org/contact_save/15.

Hello,

We are a Danish neuro-critical ms-association (MSForum.dk) who would like to know if you are interested in contact with foreign CCSVI associations with a view to forming an international CCSVI grassroot network putting pressure world wide on neurological MS Societies.

Thank you for answering - and congratulations with your wonderfull site.

We are very interested in making a World Wide movament and are looking for partners. Steven CEO
Sent from my iPhone


danfin
 8)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version