Forfatter Emne: bakterie skyld i sklerose  (Læst 4023 gange)


Offline per west

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 940
    • Vis profil
Sv: bakterie skyld i sklerose
« Svar #1 Dato: 17 December 2013, 10:34:03 »
Det er ret spændende, men med hensyn til at bakterien findes i en koncentration 10 gange højere end hos raske, gælder det samme for Ebstein-Barr og andre virus og bakteriestammer.

Årsagen til den højere koncentration skyldes den generelt længere opholdstid for blodet som passerer igennem sclerosepatienternes hjerne, så tilstedeværelsen af bakterien i sig selv er intet problem, hvis ellers bare båtnakkerne, repræsenteret ved Per Soelberg Sørensen og hans sammenspiste klubkammerater, ikke havde sat sig på behandlingsretten til Sclerose. Sat sig diktatorisk, så der ikke kan interveneres, og der er i høj grad behov for noget arabisk forår for patienter, generelt.

Hvis bare denne mafia ikke modarbejdede patienternes mulighed for at få forkortet blodets opholdstid, igennem ballonbehandling, veneudvidelse, så ville MS-patienter ikke skulle slås med de høje infektionstal og det dertil hørende hyperaktive immunforsvar.

Jeg fandt denne formel på en hjemmeside som gik op i økosystemer, for snart længe siden

NET CHANGE = INPUT + OUTPUT + INTERNAL CHANGE

Hele øvelsen går ud på at minimere omfanget af INTERNAL CHANGE, for så bevares systemet sundt

Desværre synes det at være hele lægestandens fortsæt, at sikre at "internal change" opretholdes som en betydende faktor, for det (forsnævret afløb pga. vener) er der usmageligt mange penge i.

Her er mit ynglingslink: http://www.globalchange.umich.edu/globalchange1/current/lectures/kling/ecosystem/ecosystem.html


« Senest Redigeret: 17 December 2013, 10:46:47 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?