Emner > Spørgsmål og svar

Er der nogle der har ms med negativ spinalprøve

<< < (3/3)

Lisa.T:
Rigtigt, magnesium kan hjælpe. Det skal være magnesium citrat, det optages bedst. Og det forbedrer søvnen - det gør det i hvertfald hos mig. Men jeg skal tage det om morgenen/formiddagen, det skal ligesom have tid i kroppen til at virke. Jeg kan ikke tage det som 'indsovnings pille', det virker ikke så hurtigt.

per west:
Apropos Magnesium, Her er en Dr. Gwen Scott som siger noget om Magnesium og Aluminium 6 min inde i interviewet. Emnet er "Protection against chemtrails."

Hun tilråder at man tager Ingefærpiller, for at få blodet til at cirkulere.

Har jeg gjort længe, fordi de også skulle hjælpe på fordøjelsen. http://www.youtube.com/watch?v=xMi9-pM6WZU

Desværre er jeg en af dem som tror på chemtrails fra fly. Og det er Gwen Scott åbenbart også. :-)

Øse:
Kære alle,

Tusind tak for jeres svar. Betyder meget for mig.

Jesob:
Hej igen

Hvis du har fået lidt mod på at finde en årsag til og arbejde med din sygdom, kan jeg varmt anbefale Lissa Rankin´s bog "Din selvhelbredende kraft". Original titel "Mind over Medicine". Kan b.la. fås hos Gyldendal. Den er let læst og giver rigtig mange gode råd.

Lissa er selv læge og var ved at slå sig selv ihjel pga. stress. Kort fortalt droppede hun sin konventionelle praksis, trak stikket ud i 2 år, flyttede på landet og helbredte sig selv for alverdens ting. Hun arbejder nu i en holistisk praksis med masser af tid til patienterne og trives som aldrig før.

http://lissarankin.com/

De bedste hilsner
Jacob

Navigering

[0] Emneindeks

[*] Forrige side

Skift til fuld version