Forfatter Emne: Skal man opgi at finde en kur for Sclerose?  (Læst 2710 gange)

Offline per west

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 938
    • Vis profil
Skal man opgi at finde en kur for Sclerose?
« Dato: 22 Januar 2015, 10:26:55 »
Det har Joan Beal skrevet et godt indlæg, måske lidt opgivende indlæg om. Det er svært ikke at overveje hvordan vores verden havde set ud idag, såfremt Dr. Putnam ikke var blevet sat ud på et sidespor, til fordel for EAE-modellen og en årlig omsætning på 20 milliarder $ til medicin.

Kommer der så mange penge på spil, så fanger bordet, og sygdommen prioriteres før patienten.

Det fremgår med al tydelig af historikken med FDA's lukning for forskning eller behandling af CCSVI.

Der blev godt nok brugt nogle millioner $ på et par scamforsøg, anført af neurologen Anthony Traboulsee, direktør for The University of British Columbia hospital MS Clinic, som opfandt en helt ny, aldrig før anvendt metode til påvisning af veneforsnævring, istedet for at anvende Zambonis tydeligt beskrevne procedure, hvilket ellers er et ufravigeligt krav for videnskabelig bevisførelse og efterprøvelse af en teori.

Så det lykkedes ham faktisk at bevise, at flere Canadiske raske borgere, end MS-patienter lider af CCSVI, og så blev dette resultat meget hastigt publiceret bredt under overskriften: CCSVI death knell sounds again, Scanning study finds narrowed veins common, CCSVI rare.

Desværre er denne videnskabelige uredelighed endnu ikke blevet påtalt af Sclerosesocieteter verden over, heller ikke i Danmark, selvfølgelig.

Så derfor tror jeg så Joan Beal har valgt at skrive således: http://ccsviinms.blogspot.dk/2014/06/the-cure-mentality.html
og nærmest kaste håndklædet i ringen over for den omsiggribende korruption inden for lægevidenskaben.

 
« Senest Redigeret: 22 Januar 2015, 10:29:57 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline per west

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 938
    • Vis profil
Sv: Skal man opgi at finde en kur for Sclerose?
« Svar #1 Dato: 08 Juli 2016, 10:38:56 »
Er det ikke værd at begynde at genopdage antibiotikaens muligheder, frem for som nu, hvor læger nærmest mister retten til at praktisere, såfremt de anvender antibiotika i den udstrækning det kan være nødvendigt.

https://ing.dk/artikel/ny-opdagelse-antibiotika-meningitis-afhjaelper-parkinsons-demens-185418?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=daglig&cx_newsletter=daglig&cx_newsletterid=184670

Antibiotika er før blevet brugt til helbredelse af MS. Et antibiotika som kan penetrere hjernehindebarrieren, som jeg ikke lige husker hvad hedder, så måske de forstokkede neurologer skulle sættes fra bestillingen med at have hals og håndsret over MS-patienterne, som de jo tilsyneladende ikke vil helbrede før om 10 år.
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?