Forfatter Emne: CCSVI 2015  (Læst 4284 gange)

Offline Torben SP

 • Newbie
 • *
 • Indlæg: 1
  • Vis profil
CCSVI 2015
« Dato: 19 August 2015, 20:48:05 »
Jeg er ny på dette forum. Har surfet en del rundt i håbet om at finde en form for behandling der måske kunne gøre livet lidt bedre for min ms ramte kone. Hun har haft ms i ca. 10 år nu.
Hvad er status på CCSVI? Har på fornemmelsen hun kunne opnå en bedring ved sådan en behandling. Er det en behandling der stadig bliver fortaget? Hvis ja, hvordan griber man det så an? Er der nogle der kan anbefale nogle læger?

Håber der er nogle der kan hjælpe mig lidt på vej.

Med venlig hilsen
Torben SP

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 940
  • Vis profil
Sv: CCSVI 2015
« Svar #1 Dato: 20 August 2015, 08:11:19 »
Desværre tyder meget på, at det er lykkedes neurologerne, via scamforsøg og skræmmetaktik, at få de udførende karkirurger lukket ned.

Den såkaldte forskningeformidler, læs forskningsforvrider, fra Scleroseforeningen skriver ligefrem begejstret til mig, at selv Dr. Sinka i Polen er holdt op med at foretage indgrebet.

Min version er, at Sclerosesocietetet har lagt pres på sygehusets direktør, som de gør bredt internationalt. En omsætning på 20 mia. $ pr. år til farlig og uvirksom medicin, skal beskyttes.

Måske kan dette link bruges. Der figurerer CCSVI. http://ameds.co/contact

Ellers er der nok stadig rigtige læger i Frankfurt, som mener blodforsyning og trykforhold i hjernen er vigtigt for helbredet.

http://www.ccsvi-center.com

Spørg her, om de også kontrollerer Azygus, for nogle siger, at dette ikke er tilfældet i Frankfurt, og det er træls at opdage, at det kun er halvgjort arbejde man har betalt fuld pris for.

Din kone er heldig at have dig til at tage initiativ. Al respekt for det.  :)

Ups. Glemte denne. http://www.businesswire.com/news/home/20110705005212/en/Clinics-Heart-Offers-CCSVI-Treatments-Beautiful-Mexico#.VdVwBDnU2So

Mener de her også kombinerer med antibiotikabehandlede balloner, hvilket skulle minimere behovet for efterfølgende behandlinger på grund af restenose som min fornemmelse er, sker pga. infektioner i de udvidede og temporært beskadigede vener.

« Senest Redigeret: 20 August 2015, 08:21:50 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline Jesob

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.045
 • Jessie og Jacob
  • Vis profil
Sv: CCSVI 2015
« Svar #2 Dato: 11 ſeptember 2015, 22:19:02 »
Hej Torben

Velkommen på MS forum.
Det er lige før jeg vil sige at min rejse startede her.
Min kone har også MS og jeg har brugt forummet rigtig meget og har lært en masse om sygdommen, CCSVI og en hel masse andet.
CCSVI virker for nogen, langt fra alle men der er også mange faktorer der spiller ind.

Jessie har haft meget stor gavn af indgrebet men har også gjort meget andet. Livstilsændringer, kost, udrensning, fjernelse af kviksølv plumber og meget andet. Hun er idag medicin fri, har ikke haft et attack siden indgrebet og er i kraftig bedring.
Jeg vil tro CCSVI indgrebet stadig foretages i Indien, hvor vi var nede og få det lavet.

Se hendes tråd her
http://www.msforum.dk/index.php/topic,541.msg17269.html#msg17269

Mange hilsner
Jacob
Jessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.