Emner > HSCT

HSCT hvor?

(1/1)

per west:
Kan være det er en gentagelse af allerede vist link, og hbor seriøs listen er, må ses i lyset af, at Rigshospitalet er nævnt?

http://www.hsctstopsms.com/hsct-facilities-worldwide/

per west:
Her er en liste mere. Jeg undrer mig over at Rigshospitalet figurerer på listen set ud fra Scleroseforeningens formands bemærkninger vedr. Rigshospitalets succesrate?

https://www.the-irf.org/autoimmunity/hospitals-performing-hsct.aspx

Anders:
riget laver stadig hsct men deres holdning til det er helt forkert.. ALLE steder ude i verden som laver hsct siger at jo før det bliver gjort jo bedre.. riget siger at det er 100% sidste valg.. altså når man er svag og reaelt ikke kan klare det,, men de laver det og derfor er de med

per west:
Sverige laver det reelt også kun på folk hvor der er opgivet alle andre optioner. Her er svaret fra Joachim Burman:

Thank you for your interest in our hematopoietic stem cell transplantation program. Currently we can offer this treatment to relapsing-remitting MS patients who have exhausted other treatment options. Unfortunately, we cannot offer treatment to patients with primary or secondary progressive disease at this point. In our opinion, the risks are much higher in this patient group and outweigh the gain, which is much smaller.

Og desværre har de ikke tilbudt det da der var mest udsigt til at man kunne få glæde af det, og slet ikke i Danmark. Normalt burde der være udsigt til sagsanlæg og fri proces, men desværre er der for få som tør stå op.

per west:

Endnu et stamcellelink: http://hsctindia.com/

30.000 $ Lidt interessant..  :)

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version