Jeg fik i 2015 udført en afføringsprøve ligesom Hag.
GI-analysen konkluderer at jeg da prøven blev taget havde en lav forekomst af gode bakterier. Derudover havde jeg problemer med at fordøje protein, havde ingen parasitter og en hel masse andre detaljer som jeg ikke forstår så meget af. Jeg var i øvrigt omtrentligt i ketose +/- da testen blev taget, derfor meget høj forekomst af ’triglycerides’. Det er svært at bruge testen til mere end blot konkludere at jeg ikke kan løse helt så meget med den rette kost som jeg håbede, da jeg tilsyneladende har problemer med at fordøje optimalt.
Derfor læste jeg nedenstående artikel om aminosyre i kosten fra Scleroseforeningen med stor interesse. Kunne noget forskning måske hjælpe på tarmens ringe evne til at udnytte god ernæring?
https://scleroseforeningen.dk/nyhed/aminosyre-i-kosten-h%C3%A6mmer-inflammation-i-hjernen I forhold til FMT ville jeg være bekymret for om ikke den gode, fremmede bakteriekultur blot ville passere igennem og tarmen derpå fortsætte sit dårlige arbejde?
/Signe