Forfatter Emne: Hjernesygdom generelt  (Læst 2129 gange)

Offline per west

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 938
    • Vis profil
Hjernesygdom generelt
« Dato: 03 August 2016, 16:48:58 »
Der er inden for de sidste år, opdaget at vores immunsystem via lymfesystemet er direkte forbundet med vores hjerne, en realitet som "experterne" er lykkedes med at overse i århundreder, og at T-celler foruden at "dræbe" uønskede gæster, også samler defekt protein sammen, og det er så meningen at disse affaldsproteiner skal borttransporteret via vores venesystem. "Det som neurologerne nu er lykkedes med fuldstændigt at at få forbudt må ske hos MS-patienter, i bedste Rockefellarstil."

Nu har australske forskere så prøvet sig frem med at løsne ophobede proteinklumper som forskere antyder er direkte årsag til Alzheimer, vha. fokuseret ultralyd, (a focused therapeutic ultrasound) som åbner hjernebarrieren og aktiverer hjernens microglialceller, som er celler, beregnet til borttransport af affaldsproteiner, som nu, vha af den åbnede barriere, kan vibreres ud vha. ultralyd.

Det er svært ikke at se opdagelsen af det direkte forbundne immunforsvar til hjernen, sammen med den australske forskning i Alzheimer. Kunne ultralyd mon også rense ud i hjernens scleroseplaks? Man må håbe de australsk forskere tester videre, for her i landet vil sådan noget desværre ikke ske, nærmere tværtimod.


http://www.sciencealert.com/new-alzheimer-s-treatment-fully-restores-memory-function
« Senest Redigeret: 03 August 2016, 17:02:56 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?