Forfatter Emne: Penge i MS  (Læst 3441 gange)

Offline BR

 • Full Member
 • ***
 • Indlæg: 115
  • Vis profil
Penge i MS
« Dato: 10 Januar 2010, 13:15:29 »
Hejsa!

Blot til info...

Prøv og læs nedenstående link evt. brug Google oversætteren. Jeg har taget en bid med her - oversat af google. Oversættelsen er ikke helt korrekt, men er til og forstå.

http://www.news-medical.net/news/20100109/Report-on-global-Multiple-Sclerosis-market-from-Research-and-Markets.aspx

Globalt MS skal værdiansættes på 8,7 milliarder dollars i 2008. Dette marked forventes at vokse med 4% årligt for de næste syv år at nå $ 11.4 milliarder i 2015. Denne vækst er primært tilskrives en stærk nuværende behandlingsmuligheder, samt stærk pipeline kandidater.

Hilsen Brian
diagnose november 2003 - EDSS ½ og selvbedømt -  liberated i Indien november 2010

Offline kenneth

 • Full Member
 • ***
 • Indlæg: 127
 • SPMS i de sidste 4 år. Diagn. 1998 med DS
  • Vis profil
  • www.stamceller-til-kenneth.dk
Sv: Penge i MS
« Svar #1 Dato: 10 Januar 2010, 17:00:15 »
Hej Brian

Ja, lige netop!

Derfor er det virkelig "op ad bakke" med behandlinger, der ikke kræver medicin fx CCSVI og stamceller. Det er KÆMPE pengebeløb som medicinalindustrien høster og der er mange der er lobbyister for forsat brug af medicin..... desværre er mange støttet af dem, der producerer MS medicin og af den vej ikke upartiske.

Tag fx et smut forbi http://www.scleroseforeningen.dk/Om-scleroseforeningen/Vores%20sponsorer.aspx og ta også et kig på http://www.scleroseforeningen.dk/da/Forskning/Dansk%20forskning/Stottede-forskningsprojekter-2009.aspx - hvor man ikke kan finde støttede projekter, der IKKE har et element af deres sponsorers medicin indblandet...... Hvis Scleroseforeningen var inovativ,upartisk og "på vores side" ville de nok have støttet mere op omkring stamceller.....og informeret mere om Dr. Zamboni og CCSVI.

Men Scleroseforeningen er gode til at vejlede os MS-patienter til at få hjælp, offentlig støtte, patientforeninger, psykologisk bistand m.m. - men er det det vi skal affinde os med af en patientorganisation, der burde tale vores sag og ikke medicinalindustriens?

SUK herfra

Mvh

Kenneth

Per West

 • Gæst
Sv: Penge i MS
« Svar #2 Dato: 10 Januar 2010, 20:13:10 »
Der er nok ikke andet at gøre, end at tænke selv, og så ellers håbe på et godt resultat af Paolo Zambinis operationer. De første i DK som lader sig operere, er i sandhed pionerere, for DK vil nok være et af de sidste lande, som begynder at indføre egentlig behandling som kan sætte sygdomsudviklingen i stå, da eksperterne vil fraråde behandling overfor politikerne, og derfor skal man selv finansiere sin operation.

Selv om jeg nu er førtidspensioneret, er det dejligt at stå op om morgenen, og vide man er vigtig for en hel industri. (c;