Forfatter Emne: MMS-Master Mineral Solution  (Læst 1803 gange)

Offline Jesob

  • Hero Member
  • *****
  • Indlæg: 1.046
  • Jessie og Jacob
    • Vis profil
MMS-Master Mineral Solution
« Dato: 08 December 2017, 23:44:16 »
Sakset fra facebook.
Jim Humble opdagede, at Sodium Chlorite 22.4% kunne aktiveres med Hydrochloric Acid 4% (HCL)
MMS skal bruge en fødevare-grade syre til at "aktivere" sig, og de to kombineret producere MMS1 (Chlordioxid). Iltning til immuneterapi.
Der er flere syrer, der kan aktivere MMS, herunder saft af en frisk økologisk citron, lime eller eddike! Sammensætningen bliver til chlordioxid - verdens mest magtfulde terminator til, at dræbe pathogener/ mikroorganismer i verden! Allerede nu bruger over 10 millioner mennesker verden over MMS rensnings-vand til, at få kontrol over sygdom/angreb af deres organer ved bakterier, svamp, mug, vira, parasitter toxiner tungmetaller mv.

jimhumble.is/
https://www.quantumleap.is/

Omhyggelig og grundig forskning er gjort i effektiviteten af MMS. Resultaterne af forskningerne har vist produktet, at være meget effektive i behandlingen af patogener svampe & bakterielle spørgsmål som plager mange af os selv uden at vide det. Der har været en fantastisk respons og høj interesse for MMS: natriumchlorit - (flydende ilt) og dette har rejst bryn på mange, som føler, at det har kunne hjælpe dem på en eller anden måde. MMS er det naturlige alternativ, som er til for, at hjælpe mennesker til at få det bedre og føre et sundt liv!

Resurser:
http://bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXlnks.htm#h
Dioxychlor - MMS:
http://studyres.com/doc/8013767/dioxychlor---mms?page=1
Naturen helbreder:
http://www.rupertcasemanagement.com/…/naturopathic-treatme…/

Dioxychlor vs. MMS:
MMS- Supplement løsningen er et gennembrud og en løftet formulering af et gammel stabiliseret ilt produkt, også kendt som Dioxychlor. Dioxychlor er blevet omformuleret til en bedre og mere powerfuld version kaldt MMS, af Jim Humble selv. Eftersom han bemærket på en minedrift ekspeditionen i Guyana, at hans stabiliseret ilt produkt, som han altid bragte med sig på sine rejser for rensning og beskyttelse af drikkevandet, syntes at have hjulpet hans kammerater, da de på rejsen blev smittet med Malaria? En positiv hændelse med Dioxychlor gjorde, at det udløste en nysgerrighed i Mr. Humble, som førte ham i en ny retning af eksperimenter i forsøg på, at finde ud af hvad og hvor meget af den aktive ingrediens der skulle til for, at løsningen virkede hver gang til at befri Malaria ramte tilfælde uden skade. Det gamle stabiliseret ilt produkt Dioxychlor var ikke stærk nok alene til, at overvinde alle tilfælde af malaria hver gang. Så, Jim satte sig for, at skabe et produkt, der vil besejre alle tilfælde. Han opdagede , at den aktive ingrediens i produktet Dioxychlor ikke var ilt, men natriumchlorit, hvilket er den aktive ingrediens, der rent faktisk producerer chlordioxid (stabiliserede ilt) når først det aktiveres af en syre aktivator også kaldt fødevare grade!
Chlordioxid er den mest magtfulde terminator overfor patogener, til udryddelse og afrensning indeni mennesker, en potent detoxifier, en fremragende alkalizer og iltningsmiddel. Det har været kendt og brugt i industrielle applikationer i mange år som en antiseptisk og sterilizer. Det bruges til oprydning efter miltbrand, medicinsk biologiske, kød og forarbejdning af fødevarer. Over hele Europa og andre dele af verden, har chlordioxid været brugt som et ikke-giftigt middel, til vandrensning i stedet for det giftige klor som normalt anvendt.

MMS er en 28% natriumchlorit og destilleret vand løsning vs 3% i de gamle stabiliseret ilt produkter. Jo højre koncentration af chlordioxid der er tilgængelige for kroppen at bruge desto bedre og mere effektivt er løsningen til, at fjerne overbelastninger som patogener, vira, parasitter, forgiftninger mm. For rensning af egen krop i det indre farvande.
Dioxychlor vs. MMS: Er forskellen udelukkende styrken og virkeevne- at øge dens effektivitet ved at øge handling og frigivelse af chlordioxid gennem en aktivator også kaldt MMS1

MMS1, er nu i form af chlordioxid, og tiltrækkes kun af sure celler lav PH (-7) som parasitter, svampe eller syge celler. Når chlordioxiden er i systemet, aktivere natrium chlorit løsning målet efter de celler, der er under en PH værdi på syv, positivt ladede eller sure celler som en guidet missil. De fleste patogener vides at være under 7, i pH-værdi. lavt PH syge celler og patogener oxideres ved at have deres elektroner strippet væk som et magnetfelt af den kemiske indsats af chlordioxid, hvilket gør enhver ophobning af immunitet, modstand eller mutation forgæves! MMS påvirker ikke raske celler eller venlige flora, der er mere basisk, negativt ladede eller har en PH-værdi der er over syv men efterlader dem helt uskadt da MMS selv er negativ ladet... Kun plus og minus tiltrækkes af hindanden og det er der MMS er sin helt egen unikke Master til opløftning samt beskyttelse af det der skal forblive af gode bakt. til brug i praksis ... Jeg er alene der solgt og vild med den måde MMS arbejder på.

Chlordioxid kombinere kræfter og energi med vores immunsystem i tilblivelsen af hypochlorsyrling. Vores naturlige levering af hypochlorsyre i mavesækken ødelægger også farlige celler, som patogener og kræftceller, og er man i underskud af mavesyre som hypochlorsyre til nedbrydelse af føde mm. Kan det boostes og genskabes med MMS2 kapsler også kaldt protokol 2000/4000!
Immunsystemet er en trykladning af chlordioxid og ved, at tillade det at være lettet og ubebyrdet? kan det alene overvinde den negative virkning fra de patogener som overbelaster en til alverdens sygdomme( you name it) der ikke er grænser for, hvad et land navngiver div. tilstande for? igennem vira, bakterier, gær, parasitter, skimmelsvampe og kemiske forgiftninger!!
MMS hjælper med at løfte systemet nok til, at gøre det muligt, at helbrede, reparation og regenererer sig selv. Også så ernæringsrige fødevarer som , urter, rent vand, kosttilskud, kinesisk medicin og energiarbejdet, kan arbejde og optages bedre! MMS kan gøre hvad det skal gøre uden, at skulle konkurrere om fordelene!

/JacobJessie: MS diagnose jan. 11, har nok haft MS i mange år... og Fibromyalgi.
Liberatet på Medanta i Delhi, Indien d. 20.4.11
Tungmetalforgiftning, EDTA og Demoval behandling.
Jacob: Jessie´s mand, rask.