Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lisa.T

Sider: [1] 2 3 ... 170
1
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Stive muskler
« Dato: 18 November 2017, 19:00:46 »
Hmmmmm. Kan ikke lige se, hvorfor sådan en rulle skal virke??? Kan en bold f.eks. ikke gøre det samme? Eller bruger du den til at 'ælte' muskler med, på samme måde, som man ruller en kagedej??

2
Præsentation af brugere / Sv: Hej
« Dato: 07 November 2017, 08:02:47 »
Hmmm, hvad er det for en FB side du har forsøgt? Jeg er på flere, og kan ikke huske, at jeg har måttet bekræfte en diagnose.

Men der er da et par grupper, som kan anbefales, hvis man vil gå kostvejen. Den ene hedder 'MS og hvad så' og er mest om kost. Så er der 'Helsesvampe en verden for sig selv' om svampe, som kan have en gavnlig effekt ved træthed. Så er der 'træning med sclerose - for folk med diagnose' jeg tror bestemt du kan få adgang når du er under udredning. Der er nok flere grupper, jeg har ikke søgt. Endelig har sclerose foreningen en gruppe på FB, der er somme tider nyt.

Hvornår regner du med svar på din udredning? Jeg håber på  det bedste for dig.

Knæk og bræk!

3
Præsentation af brugere / Sv: Ny
« Dato: 26 Oktober 2017, 07:11:42 »
Hej Søren, og velkommen til.

Som du nok har fundet ud af, er forum ikke så aktivt længere. Men der er rigtig meget info at hente i de forskellige tråde. Håber du får lidt fornøjelse af det.

4
Præsentation af brugere / Sv: Hej
« Dato: 26 Oktober 2017, 07:07:40 »
Hej Mummimor, og velkommen til.

Desværre er forum ikke så aktivt mere, som  det har været, men lidt liv er her da endnu. Men der utroligt meget information gemt her, og du kan finde indlæg om stort set alle emner, der har med MS at gøre.

Jeg har haft MS i mange år, og sidder 'i stolen'. Det er dog ikke noget, man skal blive så forskrækket over, livet fungerer alligevel, blot på en anden måde. Og endelig er det langt fra alle med MS, der lander i stolen, ca. 25 %.

Personligt har jeg lagt mit liv helt om, med sund spise, og hvad jeg ellers kunne finde på. 'Du bli'r hvad du spiser' har måske en særlig stor betydning når man har fået en autoimmun sygdom.

Men spørg løs, og gennemsøg forum - der er svar på meget.

5
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Dato: 22 August 2017, 22:55:18 »
Det er længe siden jeg har været her, men det er da spændende med biotin. Har lige lavet eb søgning, og fundet disse på 10.000 mcg, det er da pænt højt.

https://www.amazon.de/Biotin-hochdosiert-10-000-Jahresversorgung-Nahrungserg%C3%A4nzungsmittel/dp/B011LY3S7U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503435051&sr=8-1&keywords=biotin+10+mg

Det er fra Amazon Tyskland, så de slipper uden om toldkontrol. Og de har flere slags.

Der står at hjælpestoffer er:  Füllstoffe (Dicalciumphosphat, Mikrokristalline Zellulose), Biotin, Trennmittel (Magnesiumstearat, Siliziumdioxid).

Søren, er det dicalciumphosphat, man skal passe på?


6
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Stive muskler
« Dato: 22 August 2017, 22:42:19 »
Ih du godeste, jeg har ikke været her i en evighed, og nu kun fordi jeg trykkede et 'forkert' sted.

Men det med at rulle lyder da spændende, hvordan gør du helt præcist? Kan du få konen til at tage en video af det?? Please?!

7
Og der sker stadig lidt mht CCSVI, de søger efter svar, Zamboni giver ikke op. MEN, det at man søger, betyder ikke, at man får de svar, man ønsker.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2017/03/ubc-ccsvi-clinical-trial.html

8
Medicin / Sv: Laquinimod
« Dato: 20 November 2016, 08:20:31 »
Dit link virkede ikke, Leif. Ved at lave flere forsøg fandt jeg ud af, at hele linjen skal med i URL'en.


https://scleroseforeningen.dk/nyhed/laquinimod-%E2%80%93-vigtig-brik-mod-progressiv-sclerose

Det skulle virke.

9
Generelt / Sv: Betrayal The Series
« Dato: 18 November 2016, 14:01:48 »
Jeg fandt afsnit 2 betydeligt mere spændende end det første. Har ikke set 3'eren endnu, det gør jeg snarest.

Der blev talt en del om Vit D, og målinger af denne. Så vidt, jeg kom frem til, brugte de en anden måle enhed end vi gør (i hvert fald en anden end min læge), og hvis man gerne vil regne sin værdi ud, har jeg fundet en omregnings tabel.


    To convert a test result measured in ng/ml to one measured in nmol/l, multiply the ng/ml number by 2.5. For example, 20 ng/ml is the same as 50 nmol/l (20 x 2.5).
    To convert a test result measured in nmol/l to one measured in ng/ml, divide the nmol/l number by 2.5. For example, 50 nmol/l is the same as 20 ng/ml (50÷2.5).

Da jeg så afsnittet, skyndte jeg mig lige at sluge 30.000 IU. Håber det hjælper.  ;D

Og, jeg bed også meget mærke i, at man kun kan fordøje sin mad, hvis man har tilstrækkelig med mavesyre. Mange tror fejlagtigt, at de har for meget p.g.a. halsbrand (mig mig mig), men det er et tegn på for lidt mavesyre. Så jeg vil tage lidt ekstra....

Og nu til nr. 3.

10
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 17 Oktober 2016, 22:46:05 »
Pøj pøj, Per, held og lykke!

Er det Lis Wiberg, der er der???? Jeg har prøvet at få fat i hende flere gange, ville godt høre hvordan hun har det.

11
Medicin / Sv: Nyheder
« Dato: 18 ſeptember 2016, 17:53:45 »

12
HSCT / Sv: HSCT i Indien
« Dato: 11 ſeptember 2016, 18:40:47 »
Super meget held og lykke!!! Will be thinking of you!

 :-* :-* :-* :-* :-* :D :D :D

13
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Dato: 10 ſeptember 2016, 13:00:59 »
Det er nærmest karma, at dette emne dukker op lige nu, hvor jeg vil til at lære m ere omkring det.

Først vil jeg undskylde min meget lange stilhed. Min gamle pc døde. og jeg har været over 2 uger uden. Hell on earth. _Dernæst har der været problemer med den nye, men jeg tor, at nu er jeg parat igen.

Netop her til formiddag fandt jeg tilfældigt en artikel om ketose, der lyder spændende. Jeg mener også TW har nævnt ketose på et tidspunkt, men kan ikke finde tilbage til det. Hvis nogen kan, så please sæt det ind.

Men jeg er kommet til den konklusion, at grøntsager/TW/paleo/stenalder ikke rigtigt gør noget for mig. OK, jeg har ikke  været fanatisk omkring kosten, men stort set overholdt det.

Så måske skal man prøve ketose. Kød, fedt, flødeskum, smør og alt godt. Det er et forsøg værd. Som bibemærkning kan jeg fortælle at jeg har min hund på ketose-diæt, hun har en kræftbyld. Så vidt jeg kan bedømme er den ikke vokset, men er blevet 'blødere' Jeg håber.

Mit største problem er, at jeg er ekstrem dyreven, og har det ikke godt med at spise dem. Så der vil kun komme øko-kød på menuen fra dyr, der har haft et nogenlunde godt liv. Masser af røget makrel bliver det sikkert også til.

Lidt info - der er meget mere derude:

https://da.sott.net/article/34-Den-ketogene-diat-Et-overblik

14
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Dato: 04 August 2016, 08:49:16 »
Ja, Per, kom du bare i gang med at faste lidt - det er en udfordring.

Hvis du vil høre mere om fasting, så gå på youtube og søg på Loren Lockman, han har rigtig mange faste-videoer, og forklarer meget omkring det.

Jeg gennemførte mine 3 dage uden besvær, det var ikke svært. Jeg tror bare, at man skal sætte sig mentalt op til det.  Men efter mærkede jeg ikke forskel. Måske skulle man prøve igen.

Sider: [1] 2 3 ... 170