Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lisa.T

Sider: [1] 2 3 ... 171
1
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Dato: 07 December 2017, 12:56:13 »
Jeg må indrømme, at jeg ikke har set doku'erne, jeg gør det senere.

Og så vil jeg til en afveksling tage lægerne i forsvar. Jeg tror, det er umuligt for en almindelig praktiserende læge at være fuldt på højde med alt nyt på verdensplan. Der sker nyt næsten hver dag. Så lidt jeg end har lyst til at indrømme det, så er de kun mennesker.

Hvis der er mere om, hvad protokollerne går ud på - så sig frem! Jeg er med på alt - næsten.

Det er mere medicinselskaberne, der er slynglerne med at tilbageholde viden.

2
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 30 November 2017, 06:55:06 »
Nå, nu blev  jeg da selv lidt nysgerrig, og elsker fisk - en røget makrel er ikke at foragte! Man skal nok bare gøre alt med måde, og variere sit indtag.  Selv sild spiser smådyr, og da havene efterhånden er så forurenede, at det næsten er en forbrydelse, så er der også gode ting ved at spise fisk. Men jeg kommer ALDRIG i nærheden af opdrættede fisk!!!!

https://www.b.dk/danmark/store-rovfisk-giftigere-end-hidtil-antaget#!

https://da.wikipedia.org/wiki/Torsk

https://da.wikipedia.org/wiki/Makrel

https://da.wikipedia.org/wiki/Sild

3
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 28 November 2017, 16:34:37 »
Jeg slår dig garanteret i kaffedrikning!! Har lige købt ny kaffemaskine, den gamle var slidt op.

Og så er det mig med den evigt løftede pegefinger. Pas lidt på med makrel. Den er en rovfisk, og spiser mindre fisk. D.v.s. at den får en dosis kviksølv for hver gang den spiser andre. Kviksølv ophobes i kroppen, og udskilles ikke. Det er en nervegift. Prøv også med andre knap så aggressive fisk.

4
Medicin / Sv: Allergimedicin Clemastin
« Dato: 28 November 2017, 16:29:18 »
Ja, den har vi vist været inde på tidligere - det kan godt være det var på FB. Der er nogle meget ubehagelige bivirkninger ved store doser.

5
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 26 November 2017, 22:39:19 »
Her er en video om det at spise 3 gange om dagen. Det er noget vi har vænnet os til, og ikke naturbestemt. Vi skal ikke længere ud og jage eller samle planter, men kan bare åbne køleskabet. Mad er let tilgængeligt, og vi har vænnet os til at spise regelmæssigt. Tidlige mennesker havde ikke den luksus.

https://www.youtube.com/watch?v=PKfR6bAXr-c

6
Kors, hvor jeg mangler en 'like' knap her inde.....!

7
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 25 November 2017, 17:24:24 »
Hej Frankyy, og 'tillykke' med din diagnose. Det er noget af en mundfuld at sluge, og det er måske bedst at gøre det i små bidder.

Du spørger til at nulstille immunforsvaret. Der er undersøgelser, der underbygger, at det at faste hjælper med til dette. Jeg har ingen links på rede hånd, men prøv at google 'intermittent fasting', og der kommer et væld af links. Jeg har selv prøvet at faste, og det er ikke så svært som det lyder, men jeg finder det vigtigt at forberede sig mentalt. Man skal ligesom være indstillet på, at nu går der lige nogle dage uden mad, men det skal man altså bare igennem - og det kan man sagtens.

Der er nok flere måder at gribe det an på. Nogle siger, at de ikke vil have mad i huset i den periode, for de vil ikke fristes. Selv har jeg det modsat. Jeg skal være helt sikker på, at der er mad at få, hvis jeg pludselig går død eller blodsukkeret crasher. Jeg skal vide, at jeg kan få mad omgående, så er det ikke svært for mig at lade det stå.

En anden måde jeg spiser på, er kun ved at spise én gang dagligt. Resten af tiden får mit system ro. Det er et spørgsmål om tilvænning. Jeg får et ordentligt stort måltid ca. ved middagstid med masser af grønt, og dermed fiber. Og det mætter mig resten af dagen. En gang imellem tager jeg et æble om eftermiddagen, men ikke tit. Det er ikke svært at spise sådan, men et spørgsmål om tilvænning. Og p.s. - jeg spiser mange æg. Og husk det sunde fedt. Olivenolie, kokosolie, advokado, fisk o.s.v..... det er brændstof til hjernen.

Der er flere grupper på FB du kan melde dig ind  i. Sig til, hvis du vil vide nærmere.

Og så er det vigtigt med alle tilskuddene. D-vit, K-vit, magnesium, selen , zink som de primære. Men ved sund kost får man dækket en del.

Ja, livet ændrer sig, og man tænker over det, man putter i munden på en hel anden måde end før.

Pøj pøj med din vej videre frem.

8
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Stive muskler
« Dato: 18 November 2017, 19:00:46 »
Hmmmmm. Kan ikke lige se, hvorfor sådan en rulle skal virke??? Kan en bold f.eks. ikke gøre det samme? Eller bruger du den til at 'ælte' muskler med, på samme måde, som man ruller en kagedej??

9
Præsentation af brugere / Sv: Hej
« Dato: 07 November 2017, 08:02:47 »
Hmmm, hvad er det for en FB side du har forsøgt? Jeg er på flere, og kan ikke huske, at jeg har måttet bekræfte en diagnose.

Men der er da et par grupper, som kan anbefales, hvis man vil gå kostvejen. Den ene hedder 'MS og hvad så' og er mest om kost. Så er der 'Helsesvampe en verden for sig selv' om svampe, som kan have en gavnlig effekt ved træthed. Så er der 'træning med sclerose - for folk med diagnose' jeg tror bestemt du kan få adgang når du er under udredning. Der er nok flere grupper, jeg har ikke søgt. Endelig har sclerose foreningen en gruppe på FB, der er somme tider nyt.

Hvornår regner du med svar på din udredning? Jeg håber på  det bedste for dig.

Knæk og bræk!

10
Præsentation af brugere / Sv: Ny
« Dato: 26 Oktober 2017, 07:11:42 »
Hej Søren, og velkommen til.

Som du nok har fundet ud af, er forum ikke så aktivt længere. Men der er rigtig meget info at hente i de forskellige tråde. Håber du får lidt fornøjelse af det.

11
Præsentation af brugere / Sv: Hej
« Dato: 26 Oktober 2017, 07:07:40 »
Hej Mummimor, og velkommen til.

Desværre er forum ikke så aktivt mere, som  det har været, men lidt liv er her da endnu. Men der utroligt meget information gemt her, og du kan finde indlæg om stort set alle emner, der har med MS at gøre.

Jeg har haft MS i mange år, og sidder 'i stolen'. Det er dog ikke noget, man skal blive så forskrækket over, livet fungerer alligevel, blot på en anden måde. Og endelig er det langt fra alle med MS, der lander i stolen, ca. 25 %.

Personligt har jeg lagt mit liv helt om, med sund spise, og hvad jeg ellers kunne finde på. 'Du bli'r hvad du spiser' har måske en særlig stor betydning når man har fået en autoimmun sygdom.

Men spørg løs, og gennemsøg forum - der er svar på meget.

12
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Dato: 22 August 2017, 22:55:18 »
Det er længe siden jeg har været her, men det er da spændende med biotin. Har lige lavet eb søgning, og fundet disse på 10.000 mcg, det er da pænt højt.

https://www.amazon.de/Biotin-hochdosiert-10-000-Jahresversorgung-Nahrungserg%C3%A4nzungsmittel/dp/B011LY3S7U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503435051&sr=8-1&keywords=biotin+10+mg

Det er fra Amazon Tyskland, så de slipper uden om toldkontrol. Og de har flere slags.

Der står at hjælpestoffer er:  Füllstoffe (Dicalciumphosphat, Mikrokristalline Zellulose), Biotin, Trennmittel (Magnesiumstearat, Siliziumdioxid).

Søren, er det dicalciumphosphat, man skal passe på?


13
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Stive muskler
« Dato: 22 August 2017, 22:42:19 »
Ih du godeste, jeg har ikke været her i en evighed, og nu kun fordi jeg trykkede et 'forkert' sted.

Men det med at rulle lyder da spændende, hvordan gør du helt præcist? Kan du få konen til at tage en video af det?? Please?!

14
Og der sker stadig lidt mht CCSVI, de søger efter svar, Zamboni giver ikke op. MEN, det at man søger, betyder ikke, at man får de svar, man ønsker.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2017/03/ubc-ccsvi-clinical-trial.html

15
Medicin / Sv: Laquinimod
« Dato: 20 November 2016, 08:20:31 »
Dit link virkede ikke, Leif. Ved at lave flere forsøg fandt jeg ud af, at hele linjen skal med i URL'en.


https://scleroseforeningen.dk/nyhed/laquinimod-%E2%80%93-vigtig-brik-mod-progressiv-sclerose

Det skulle virke.

Sider: [1] 2 3 ... 171