Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - per west

Sider: [1] 2 3
1
Hvor meget der er neurologisk indflydelse, eller hvordan Dr. Kipnis og hans opdagelse af lymfesystemets tilstedeværelse i vores hjerner, spiller ind, kan man kun gisne om?

https://interventionalnews.com/brave-dreams-trial-finds-venous-angioplasty-safe-largely-ineffective-ms-patients/

Endnu engang begraves den ellers lovende teori om CCSVI.

2
HSCT / Sigbjørn Rogne om HSCT på Clinica Ruiz i Mexico.
« Dato: 11 Juni 2017, 11:40:06 »
Det er godt hvis man er på Facebook for at læse Sigbjørns bemærkninger, men essensen er, at behandlingen ikke foretages på en måde hvor det kan betale sig at høste stamceller, for der opnås ikke en egentlig reset af sygdommens udvikling.

https://www.facebook.com/groups/1225954544164084/permalink/1395972843828919/

Her kan man så lidt intro fra Clinica Ruiz, om deres behandling. https://www.youtube.com/watch?v=lEGawtqxESc&app=desktop

3
Spørgsmålet er så, hvor længe neurologerne kan tillade sig at klamre sig til MS-patienternes sygdom, og afholde dem fra at få adgang til CCSVI? Det burde nu være indlysende, at der foregår et folkemord, og at MS-patienterne selv, hjælper til ved at modtage den tilbudte sygdomskonsoliderende medicin.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2015/06/pictures-worth-some-words.html


4
HSCT / Pers eftertanker i forbindelse med stamcellebehandling i Indien
« Dato: 09 November 2016, 13:56:47 »
Foredrag om HSCT https://www.youtube.com/watch?v=bvCgXpQiU1w

Om det her er en god ide, er svært at sige, men valget står klarere, når Sclerosens retning hos en, er så ensrettet nedadgående, DOWN -> DOWN -> DOWN, år efter år efter år, og behandlings-tilbuddende efterhånden er en "trappeelevator" eller en ny "trehjulet el-cykel."

Bladdercontrol var mit problem, og er nu noget større pga. bivirkning ved HSCT, men lidt fra eller til, hvad forskel gør det, så længe der er et glimt af håb om OP -> OP -> OP.                                                                                  :)

5
HSCT / Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 11 Oktober 2016, 18:58:21 »
Nu er det så ved at være alvor, for den 14.10 rejser jeg til Indien, for at få 0-stillet mit immunforsvar hvilket gøres ved at indsprøjte kanin-dræberceller, so så vil angribe mine for aggressive T-celler, og forhåbentlig resette mit immunforsvar.

Kunne det lade sig gøre, at få udviklingen i sclerosen sat på stop, og måske oven i købet få gang i lidt reperationsarbejde nederst i ryggen, vil meget være opnået.

Behandlingen er planlagt til ca. 26 dage, og så vil der være en efterbehandling hjemme, hvor jeg skal leve lidt tilbagetrukket, og afvente til min immunsystem er oppe på fuld styrke.

Først skal man igennem en kontrol, hvor der bliver udført en grundig helbredsundersøgelse, for at sikre, at patientern (mig) kan klare, at få indsprøjtet en coctail for henholdsvis at høste stamceller som så bliver renset, dræbe 90 % af ens immunforsvar, og sætte de høstede, nu rensede stamceller tilbage i kredsløbet. Ikke helt i den orden, men jeg vil prøve om jeg kan gi melding her, i hvilken rækkefølge behandlingen foregår.

6
HSCT / HSCT i Indien
« Dato: 09 ſeptember 2016, 21:19:35 »
Jeg har besluttet mig for, at rejse til http://hsctindia.com/ for at se om en HSCT-behandling kan hjælpe på progressionen. Lidt et lotteri, når man betænker hvordan det gik Rigshospitalets lidt ældre patienter, men til forskel fra den danske behandling, bekæmper Inderne evt. infektioner som måtte støde til, når immunforsvaret slås ned, og det foregår under 100 % karantæne i et absolut sterilt miljø.

Så det er absolut værd at forfølge, selv om der er spildt meget tid, pga. den kontrære tilgang fra de danske neurologers side. Håber de er meget dygtigere i Indien, hvor overlæge Dr Rahul har udført 300 HSCTs uden at forlise en eneste patient.

Så vidt jeg ved.   ::)

Så afsted den 14 oktober, og 7-9-13....  :P

7
Generelt / Gad vide hvor al den Sclerose kommer fra?
« Dato: 06 ſeptember 2016, 13:41:49 »
Måske det ville være fornuftigt, hvis familien fik halvmasker på, forinden man bevæger sig ud i trafikken..
https://ing.dk/artikel/partikler-bilos-strander-hjernen-186617?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=daglig&cx_newsletter=daglig&cx_newsletterid=185862

8
Generelt / Hjernesygdom generelt
« Dato: 03 August 2016, 16:48:58 »
Der er inden for de sidste år, opdaget at vores immunsystem via lymfesystemet er direkte forbundet med vores hjerne, en realitet som "experterne" er lykkedes med at overse i århundreder, og at T-celler foruden at "dræbe" uønskede gæster, også samler defekt protein sammen, og det er så meningen at disse affaldsproteiner skal borttransporteret via vores venesystem. "Det som neurologerne nu er lykkedes med fuldstændigt at at få forbudt må ske hos MS-patienter, i bedste Rockefellarstil."

Nu har australske forskere så prøvet sig frem med at løsne ophobede proteinklumper som forskere antyder er direkte årsag til Alzheimer, vha. fokuseret ultralyd, (a focused therapeutic ultrasound) som åbner hjernebarrieren og aktiverer hjernens microglialceller, som er celler, beregnet til borttransport af affaldsproteiner, som nu, vha af den åbnede barriere, kan vibreres ud vha. ultralyd.

Det er svært ikke at se opdagelsen af det direkte forbundne immunforsvar til hjernen, sammen med den australske forskning i Alzheimer. Kunne ultralyd mon også rense ud i hjernens scleroseplaks? Man må håbe de australsk forskere tester videre, for her i landet vil sådan noget desværre ikke ske, nærmere tværtimod.


http://www.sciencealert.com/new-alzheimer-s-treatment-fully-restores-memory-function

9
HSCT / HSCT hvor?
« Dato: 25 April 2016, 13:19:12 »
Kan være det er en gentagelse af allerede vist link, og hbor seriøs listen er, må ses i lyset af, at Rigshospitalet er nævnt?

http://www.hsctstopsms.com/hsct-facilities-worldwide/

14
https://cosmosmagazine.com/life-sciences/chemical-messengers-could-make-poo-transplants-obsolete?utm_source=This+Week+in+Cosmos&utm_campaign=fc896652da-TWIC_Jan_25_2016&utm_medium=email&utm_term=0_1df827744a-fc896652da-179627469

Det drejer sig om microRNA som kan gå ind i tarmceller og ændre deres adfærd. Og indtager man sådan en microRNA pille, lavet på laboratoriet er det lidt lækrere end at indtage en lortepille.

Man kan jo kalde behandlingen qourum sensing på et højere plan.  :)

15
Generelt / EMF-stråling
« Dato: 09 Oktober 2015, 10:14:02 »
Som lidt tidsfordriv kan man jo sammenligne Danmark med andre landes politik omkring EMF-stråling fra mobilmaster ved at klikke på de enkelte lande, og se om der forefindes EMF-protection, dvs. om vi kontinuert udsættes for mikrobølgestråling fra de mange telefonmaster vi ser stort set alle steder efterhånden.

http://www.who.int/docstore/peh-emf/EMFStandards/who-0102/Europe/europe5.htm

Og så kan man spørge sig selv, om ikke meget tyder på, at Danskere bruges som forsøgsdyr, og om "ansvarlige" folk som
Dr.Christoffer Johansen M.D., Ph.D.
Head, Department of Psychosocial Cancer Research
Institute of Cancer Epidemiology
The Danish Cancer Society
Strandboulevarden 49
2100 Copenhagen, Denmark

mon gør hvad han kan for at forhindre kræfts udbredelse.

Jeg mener ikke man skal gi til kræftens bekæmpelse, så længe den slags mennesker gør hvad de kan for at ha forsøgsemner nok til deres forskning.

Her lidt om EMF fra Artac: http://mcs-danmark.dk/home/tilgraensende_lidelser/eloverfoelsomhed/ARTACs-banebrydende-forskningsresultater

Kan det mon have noget at gøre med vores førende placering i Europa, som landet med de fleste MS-ramte pr. indbyggertal.

Sider: [1] 2 3