Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lisa.T

Sider: [1] 2 3 ... 170
1
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Dato: 22 August 2017, 22:55:18 »
Det er længe siden jeg har været her, men det er da spændende med biotin. Har lige lavet eb søgning, og fundet disse på 10.000 mcg, det er da pænt højt.

https://www.amazon.de/Biotin-hochdosiert-10-000-Jahresversorgung-Nahrungserg%C3%A4nzungsmittel/dp/B011LY3S7U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503435051&sr=8-1&keywords=biotin+10+mg

Det er fra Amazon Tyskland, så de slipper uden om toldkontrol. Og de har flere slags.

Der står at hjælpestoffer er:  Füllstoffe (Dicalciumphosphat, Mikrokristalline Zellulose), Biotin, Trennmittel (Magnesiumstearat, Siliziumdioxid).

Søren, er det dicalciumphosphat, man skal passe på?


2
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Stive muskler
« Dato: 22 August 2017, 22:42:19 »
Ih du godeste, jeg har ikke været her i en evighed, og nu kun fordi jeg trykkede et 'forkert' sted.

Men det med at rulle lyder da spændende, hvordan gør du helt præcist? Kan du få konen til at tage en video af det?? Please?!

3
Og der sker stadig lidt mht CCSVI, de søger efter svar, Zamboni giver ikke op. MEN, det at man søger, betyder ikke, at man får de svar, man ønsker.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2017/03/ubc-ccsvi-clinical-trial.html

4
Medicin / Sv: Laquinimod
« Dato: 20 November 2016, 08:20:31 »
Dit link virkede ikke, Leif. Ved at lave flere forsøg fandt jeg ud af, at hele linjen skal med i URL'en.


https://scleroseforeningen.dk/nyhed/laquinimod-%E2%80%93-vigtig-brik-mod-progressiv-sclerose

Det skulle virke.

5
Generelt / Sv: Betrayal The Series
« Dato: 18 November 2016, 14:01:48 »
Jeg fandt afsnit 2 betydeligt mere spændende end det første. Har ikke set 3'eren endnu, det gør jeg snarest.

Der blev talt en del om Vit D, og målinger af denne. Så vidt, jeg kom frem til, brugte de en anden måle enhed end vi gør (i hvert fald en anden end min læge), og hvis man gerne vil regne sin værdi ud, har jeg fundet en omregnings tabel.


    To convert a test result measured in ng/ml to one measured in nmol/l, multiply the ng/ml number by 2.5. For example, 20 ng/ml is the same as 50 nmol/l (20 x 2.5).
    To convert a test result measured in nmol/l to one measured in ng/ml, divide the nmol/l number by 2.5. For example, 50 nmol/l is the same as 20 ng/ml (50÷2.5).

Da jeg så afsnittet, skyndte jeg mig lige at sluge 30.000 IU. Håber det hjælper.  ;D

Og, jeg bed også meget mærke i, at man kun kan fordøje sin mad, hvis man har tilstrækkelig med mavesyre. Mange tror fejlagtigt, at de har for meget p.g.a. halsbrand (mig mig mig), men det er et tegn på for lidt mavesyre. Så jeg vil tage lidt ekstra....

Og nu til nr. 3.

6
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 17 Oktober 2016, 22:46:05 »
Pøj pøj, Per, held og lykke!

Er det Lis Wiberg, der er der???? Jeg har prøvet at få fat i hende flere gange, ville godt høre hvordan hun har det.

7
Medicin / Sv: Nyheder
« Dato: 18 ſeptember 2016, 17:53:45 »

8
HSCT / Sv: HSCT i Indien
« Dato: 11 ſeptember 2016, 18:40:47 »
Super meget held og lykke!!! Will be thinking of you!

 :-* :-* :-* :-* :-* :D :D :D

9
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Dato: 10 ſeptember 2016, 13:00:59 »
Det er nærmest karma, at dette emne dukker op lige nu, hvor jeg vil til at lære m ere omkring det.

Først vil jeg undskylde min meget lange stilhed. Min gamle pc døde. og jeg har været over 2 uger uden. Hell on earth. _Dernæst har der været problemer med den nye, men jeg tor, at nu er jeg parat igen.

Netop her til formiddag fandt jeg tilfældigt en artikel om ketose, der lyder spændende. Jeg mener også TW har nævnt ketose på et tidspunkt, men kan ikke finde tilbage til det. Hvis nogen kan, så please sæt det ind.

Men jeg er kommet til den konklusion, at grøntsager/TW/paleo/stenalder ikke rigtigt gør noget for mig. OK, jeg har ikke  været fanatisk omkring kosten, men stort set overholdt det.

Så måske skal man prøve ketose. Kød, fedt, flødeskum, smør og alt godt. Det er et forsøg værd. Som bibemærkning kan jeg fortælle at jeg har min hund på ketose-diæt, hun har en kræftbyld. Så vidt jeg kan bedømme er den ikke vokset, men er blevet 'blødere' Jeg håber.

Mit største problem er, at jeg er ekstrem dyreven, og har det ikke godt med at spise dem. Så der vil kun komme øko-kød på menuen fra dyr, der har haft et nogenlunde godt liv. Masser af røget makrel bliver det sikkert også til.

Lidt info - der er meget mere derude:

https://da.sott.net/article/34-Den-ketogene-diat-Et-overblik

10
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Dato: 04 August 2016, 08:49:16 »
Ja, Per, kom du bare i gang med at faste lidt - det er en udfordring.

Hvis du vil høre mere om fasting, så gå på youtube og søg på Loren Lockman, han har rigtig mange faste-videoer, og forklarer meget omkring det.

Jeg gennemførte mine 3 dage uden besvær, det var ikke svært. Jeg tror bare, at man skal sætte sig mentalt op til det.  Men efter mærkede jeg ikke forskel. Måske skulle man prøve igen.

12
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 15 Juli 2016, 19:43:57 »
Jeg er ikke så klog, og der er noget, jeg ikke forstår. Kan nogen kaste lys på?

Bjarne, dit immunsystem er slået ned, og du skal passe meget på - det næste år eller deromkring.

Hvorfor?? Min logik siger mig det modsatte.

Når noget i kroppen er svagt, skal det netop styrkes ved at blive brugt og udfordret. Når en muskel er svag f.eks., styrkes den ved at blive brugt, udfordret og trænet.

Jeg ville tro, at immunforsvaret netop skulle styrkes ved at blive udfordret. En vaccination udfordrer immunsystemet, og man danner antistoffer. Bakterier udfordrer immunsystemet, og man danner et stærkt forsvar.

Hvorfor skal dit immunforsvar skånes?? Ville det ikke være bedre at få det helt op at køre ved at lade det arbejde?

Jeg spørger bare, for det er ulogisk i mine øjne. Jeg tager nok fejl. Men altså - forklaring please?

13
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 14 Juli 2016, 08:24:45 »
Ih du godeste, Bjarne!

Det lyder som om, det har været en hård omgang, men også som om, at fremtiden også bliver svær. Kost-mæssigt og 'visit'-mæssigt med så mange restriktioner. Og jeg er ikke helt med på, at du må vaccineres, men ikke være sammen med mennesker. I mine 'vaccinationsmodstander' øjne, er en vaccination langt farligere end at være sammen med mennesker og børn.

Og du skal vel netop have immunforsvaret op at køre igen, så det bliver stærkt, og det gør man vel bedst ved at give det noget at arbejde med og kæmpe imod. Eller hvad?

Jeg har selv spist øko i lang tid, og her skal man netop passe mere på bakterier og skylle maden grundigt, da der er mere jord på og  mere skidt.

Du kan jo tage dig en faste-tur, så kickstarte man efter sigende immunforsvaret igen. Jeg har prøvet, det er ikke så svært. Jeg mærker dog ikke m eget ændring, andet end at 'min mave' er blevet lidt mere normal.

I forbindelse med min faste lavede jeg en del research, og på youtube fandt jeg en Loren Lockman, han har et resort i Costa Rica, hvor man kan komme og vandfaste i 21 dage. Når man faster i 21 dage, vand-faster vel at mærke, så er man rask, hævder han.  Lige meget hvilken sygdom, så bliver man rask efter 21 dage på vand. Måske skulle man prøve det, det lyder til at være lidt mere skånsomt end det, du har været igennem. Og du har jo restriktioner i et år frem - det bliver hårdt.

Det bliver igen spændende at følge dig fremover, og se, om du mærker bedringer.

For dem, der er interesserede, så gå på youtube og søg efter Loren Lockman. Han har mange videoer om faste liggende, både korte og lange.

14
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 09 Juli 2016, 05:44:52 »
Det er meget spændende at følge dig, Bjarne, så bliv endelig ved med opdateringerne. Også med dine 'samtaler' med Christian.

Prisen synes jeg godt nok er hamper, det er vist de færreste, der har råd til at prøve. Jeg håber inderligt, det virker for dig.

Jeg nøjes med at faste for at prøve at genstarte mit immunforsvar, og har gennemført en 3-dages faste med stort et nul mad. Det var nemmere end jeg havde regnet med. Jeg mærker ikke ret meget her bagefter, bortset fra, at min mave er blevet mere normal. Pga noget stofskifte-medicin, som jeg er nødt til at tage hver dag (har hashimotos, kronisk for lavt stofskifte, det kan googles) har jeg altid ekstremt hård mave, det er blevet mere normalt.

Hvor længe regner du med at det varer endnu inden du kommer hjem? Er der noget du skal lave når du kommer hjem - jeg tænker her, om du skal tage medicin for at booste cellerne, skal du holde en speciel diet, skal du lave øvelser, eller er der andet du skal gøre for at give stamcellerne gode vilkår for at få fat? Er der noget, du ikke må?

Spændende at følge videre.

PØJ PØJ PØJ !!!!!!

Sider: [1] 2 3 ... 170