Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - per west

Sider: [1] 2 3 ... 61
1
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Dato: 24 August 2017, 19:45:32 »
Måske en god ide at tage K2 vitamin, for at sikre, at calcium transporteres derhen hvor det er nyttigt: https://www.pharmanord.dk/news/ren-k2-vitamin-til-dine-knogler

Man kan få en lidt kraftigere K2 på 1000 + 200 mcG hos https://www.pureformulas.com/super-k-with-advanced-k2-complex-90-softgels-by-life-extension.html

2
HSCT / Sigbjørn Rogne om HSCT på Clinica Ruiz i Mexico.
« Dato: 11 Juni 2017, 11:40:06 »
Det er godt hvis man er på Facebook for at læse Sigbjørns bemærkninger, men essensen er, at behandlingen ikke foretages på en måde hvor det kan betale sig at høste stamceller, for der opnås ikke en egentlig reset af sygdommens udvikling.

https://www.facebook.com/groups/1225954544164084/permalink/1395972843828919/

Her kan man så lidt intro fra Clinica Ruiz, om deres behandling. https://www.youtube.com/watch?v=lEGawtqxESc&app=desktop

3
Det er en skam, at man er dansk patient... https://www.sciencedaily.com/releases/2017/03/170314140714.htm

Utroligt som der nu forskes i det immunsystem som neurologerne har gjort hvad de kunne for at lade som om det ikke eksisterer og bekæmper, på trods af, at T-celler hjælper til med at vedligeholde.

En skam er det, at øvelsen stadig går på, at producere medicin som kan reparere de skader som iltmangel forårsager, på grund af infektion og biofouling.

4
Link som neurologerne burde begynde at forholde sig til:

http://news.virginia.edu/content/researchers-find-textbook-altering-link-between-brain-immune-system

https://news.virginia.edu/content/unknown-soldiers-uva-discovers-powerful-defenders-brain?utm_source=Illimitable&utm_medium=referral&utm_campaign=news

Desværre bliver dette nok et nyt uendeligt forskningsområde, som næppe får betydning for patienternes helbredelses muligheder, endsige medicinalindustriens indtjeningsmuligheder.

6
Spørgsmålet er så, hvor længe neurologerne kan tillade sig at klamre sig til MS-patienternes sygdom, og afholde dem fra at få adgang til CCSVI? Det burde nu være indlysende, at der foregår et folkemord, og at MS-patienterne selv, hjælper til ved at modtage den tilbudte sygdomskonsoliderende medicin.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2015/06/pictures-worth-some-words.html


7
Problemerne løser sig lidt efter lidt, hen ad vejen, og det er svært at skille ad, om der er fremskridt eller hvad.
Når jeg læser om post HSCT patienters erfaringer, deler vandene sig meget, og behandlingen bærer præg af, først og fremmest, se tiden an, for stam celler har ikke nødvendigvis lige så travlt som en selv. Så der kan gå år.
Og først og fremmest skal man i nogle måneder, afholde sig fra at eksponerer sig selv til mulige smittekilder, hvilket kan være en sport, i en juletid.
Jeg ser frem til lidt mere lyse tider, hvor der kan gangtrænes lidt mere, end hvad man kan, indendørs. Det ville være rart, at komme med i divisionen af MS-patienter der pludselig opdager, at de glemmer stokken, når de går ud.
Indtil videre er det lidt rigeligt status Q, med ondt i ryg, og stive ben som skal holdes i ave, med strækøvelser.

8
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 19 November 2016, 18:07:40 »
Hej Christian.

Jeg er hjemme igen. Og i god behold, bortset fra at scleroseproblemerne ikke bare viskes ud, samme dag som man afslutter sin behandling.

Men over tid tror jeg på en positiv udvikling, uden autoimmunitet.

Og er man autoimmuniteten foruden, tror jeg meget kan opnås.

Lige nu gælder det om at komme til kræfter efter næsten en måned som sengeliggende.

9
Generelt / Sv: Betrayal The Series
« Dato: 10 November 2016, 04:51:36 »
Utroligt spændende emne, som alle burde håbe på vil blive udbredt mere og mere, så de rigtige læger kan komme til orde. Jeg glæder mig til at komme tilbage til normale internethastigheder, for her i Indien på Artemis, er nettet så langsomt at videoerne timer out forinden de kan afspilles.  :)

10
HSCT / Pers eftertanker i forbindelse med stamcellebehandling i Indien
« Dato: 09 November 2016, 13:56:47 »
Foredrag om HSCT https://www.youtube.com/watch?v=bvCgXpQiU1w

Om det her er en god ide, er svært at sige, men valget står klarere, når Sclerosens retning hos en, er så ensrettet nedadgående, DOWN -> DOWN -> DOWN, år efter år efter år, og behandlings-tilbuddende efterhånden er en "trappeelevator" eller en ny "trehjulet el-cykel."

Bladdercontrol var mit problem, og er nu noget større pga. bivirkning ved HSCT, men lidt fra eller til, hvad forskel gør det, så længe der er et glimt af håb om OP -> OP -> OP.                                                                                  :)

11
Generelt / Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Dato: 02 November 2016, 14:23:47 »
Det værste er at enhver som er utilfreds og vil ændre på tingene, vil blive kaldt terrorist, som uden problemer kan retsforfølges og bures inde.. Imens de egentlige terrorister lever fordækt og skjult som DJØF-fere og ikke demokratisk valgte embedsmænd i EU-kommissionen og i styrelser, hvor de tryner den ene efter den anden skadelige lov for almenvældet igennem via spidsfindige juridiske tillægsregler, på trods af EU-parlamentets protester; Jean-Claude Juncker den største skattesvindler fra Luxemburg som arkitekterede især amerikanernesfinansvirksomhedernes skattehuller, imod en ubetydelig skatteindbetaling til hans land, blev uden problemer valgt som formand af Europas socialdemokrater i parlamentet , eller Mario Draghi, med en fortid i Goldman Sachs og nu med i Goldman Sachsklubbenklubben, blev også på mystisk vis valgt af Mæmæ-erne i parlamentet,  som centralbank-direktør for EU.

Kan nogen undre sig over, at Europa stadig sidder fast i krisen fra 2008, som jo egentlig bestod i et Amerikansk genereret grådighedsproblem, subprimelån) som bestod i overbelåning af huse, som Deutche Bank, Danske bank og alle de fleste andre, tog imod med kyshånd, ( den amerikanske økonom Josef Steiglis takkede med et stort smil, Eroupa for at have skaffet amerikanerne af me 60 % af de betændte papirer,og de ligger nu i pensionsopsparernes porteføljer, for selvfølgelig må et lands banker ikke konkurrere på lige fod med de private, det har EU jo bestemt, så der er kun plads til en hypoteks bank, som kan optage de dårlige lån, og så gelejde dem videre ud til forskellige bankpakker som selvfølgelig ikke har kostet de danske borgere noget, vær vis på det.
Var det milliarder den sidste fallerede bank, genererede, da plattenslagerne lukkede fallitboet ned? Og fik de Islandsk behandling, og blev sat i spjældet??? Selvfølgelig ikke, for selvfølgelig sætter man ikke eliten fra whiskybæltet i spjældet.

Man kan jo bare se på Bjarne Corydon som nu sidder fedt i en stilling for McKinsey, det samme firma han selv som Socialdemokratisk Finansminister, ansatte til brug for at rådgive om danske økonomiske forhold, og som af nødvendige fortrolighedsforanstaltninger for de danske pensionsfonde, som af uransalige årsager gerne ville have deres bud hemmeligheds-stemplet så det derfor ikke kom frem, at Goldman Sachs købte befolkningens anpart af DONG for en slik, og siden hen, via børsintroduktion med Lars Løkke, vores alle sammen's Statsminister i front til at dele milliarder ud til DONGS ledelsesom jo på rad og række troppede op med dollarsmil, men hvor meget der blev til overs til at polstre det skattesnydte og meget udhulede statsbudget, vil ikke engang historien komme til at vise? Så resultatet er overskrifter som denne: Ding-Dong! Goldman Sachs Just Ate Denmark For Breakfast. Og enhver skatteindbetaling forsvinder som dug for solen, imens Claus Hjort Frederiksen eller Jørn Neergaard Larsen eller en enhver anden korrupt levebrødspolitiker beklagende smider endnu en kompenserende afgift eller kontanthjælpslof ind, for det er jo for vores alles bedste, og sjovt nok fattes Danmark penge.

Desværre er denne Scleroseside ikke det rette sted at harcelerer om medløbere af en hver art, selv om vi alle sidder godt fast i saksen.

Jeg prøvede da jeg startede her, at få patienterne til at smide deres ikke effektive, og på sigt sikkert skadelige medicin fra sig, og at indse, at CCSVI sikkert var en del af vejen frem, og mange nåede at blive hjulpne, men her efter 6 år hvor medløber-patienter nærmest klynger sig til deres korrupte og Medicinalindustri-betalte neurologer og nærmest andægtigt bryster sig af deres nye meget vigtige rolle i samfundskarrieren, orker jeg knap at fortsætte min argumentation. Selv om nogle patienter for et tid mærkede CCSVI-forbedringer når de fik behandlingen og derfor burde vide, at der i høj grad er noget om snakken, selv om hele Zambonis projekt er blevet i den grad saboteret af neurologerne, som jo vil os det så godt....

Den slags patienter burde ikke have givet op, men begyndt at vente og se, og så undlade at lade neurologerne forgifte sig derudad.

Protestanter er selv blevet medicinbrugere, og henviser dermed deres egne børn til samme problem som de selv har fået, selv om den oprindelig grundide om, at selvfølgelig har også MS-patienter brug for et rigeligt blodflow, men det lykkedes med Per Soelberg og hans lige så psykopatiske arvtager, Finn Sellebjerg, Sundhedsstyrelse og amerikanske Food and Drug Administration og samtlige neurologer, at konsoliderer all de aktionærer som satser på, at Multipel Sclerose er 20 mia. $ værd hvert eneste år, ved at bekæmpe det immunsystem som vi som MS-patienter og deres hjerner har så hårdt brug for!

Dr. Kipnis har påvist, at immunforsvar og T-celler skal være i vores hjerner, hvor de/det bla. bruges til at rydde op i fejlproduceret myelin, og der kom overskrifter for kort tid tilbage, at lærebøgerne skulle skrives om, men der er endnu ikke blevet rettet et eneste komma i Solberg-  eller andre neurologers lærebøger, og det lykkedes mig ved mit nylige ophold på Ry Sclerosehospital, som viste sig nærmest at være en central for salg af hjælpemidler, at blive ret upopulær ved at spørge ind til dette skisma, hos den neurolog der var udkaldt til at holde foredrag, om "Lær at leve med din sclerose".

Endnu en industri som er stærkt afhængig af sclerosens eksistens og forbliven.

Hvor har de fleste patienter dog en pligt til at forsøge at sætte sig ind i deres egen situation, om ikke andet, så for deres børns skyld!!!

Sclerose kan måske starte som en gang Borreliose, eller anden infektion som går i hjernen, og via biofouling i kredsløbet tilstopper hjernens immunsystem, så mikrolækager blokerer for hjernens swanceller, oligodendritter, (produktionsapparatet for myelin har jeg læst et sted?) med det resultat, at sclerosepatienter får at vide, at immunforsvaret som skal være der, er i gang med at autoreagere og angribe patientens egen hjerne, så det skal slås ned!!

Så i stedet for at lade immunforsvaret gøre hvad det nu er bevist det er beregnet til, og allerede er i gang med, burde lægerne først ordne problemet Borrelia eller andet, med en langtidsbehandling med et antibiotika som kan penetrere hjernebarrieren, og så lade immunforsvaret som jo agerer helt normalt, og forsøger at gøre sit arbejde i fred for neurologer, indsamle affald fra fejlproduceret myelin, og siden få det transporteret hen til afløbsvenerne, jugularvenerne i halsen, hvor det så kan blive renset ud.

Men nej! Det er der ingen penge i, så i stedet lades patienterne i stikken som et andet affaldsprodukt, henvist til en livslang deroute på neurologernes bekostning, for tilsyneladende kan den slags nearly humans aldrig få penge nok.

Undertegnede sidder nu i Indien, og forsøger sig med stamcelleterapi, 198.000 Kr + fly + Hotels er+ de evige gebyrer fra banken, for at have tilladt mig at låne mine penge til dem rentefrit, er hvad undertegnede foreløbig har brugt + de 100 tusinde kronersedlen til CCSVI og EDTA, for at forsøge at holde blodkredsløbet så meget i orden som muligt. Skete før Dr. Kipis kom til.

Måske kan det sætte min scleroseudvikling tilbage, og et nyt immunforsvar begynde at rette nogle af alle de venøse fejl.

Der er kun at håbe, og vejen til den behandling der egentlig burde foregå, og som nu er spærret af psykopaterne i vores tid, vil blive fejet af vejen af denne verdens bekymrede og reelt forurettede MS fædre og mødre, som med den nye erkendelse af, at vores immunforsvar i høj grad hører til i hjernen, og blot er udsat for infektion, som kan bekæmpes på lige fod med enhver anden infektionstilstand, og nemt kan slås ned med barrierepenetrerende antibiotika.
 
Så Sclerose er ikke en mystisk autoimmun sygdom hvis årsag man ikke kender, men desværre blot et værktøj for karriere fokuserede psykopater som ikke vil dig det godt! :)


Jeg må hellere indsætte et par link omkring immunforsvarets naturlige adgang og tilstedeværelse i vores hjerner, for linksnene ser ud til at forsvinde, hvilket sikkert skyldes lobbyisme. https://www.youtube.com/watch?v=Jmy-JmLG75o

https://www.youtube.com/watch?v=TiUi9LGZBQE

https://www.youtube.com/watch?v=zbj3N_WEIes

Eller de medicinafhængige kan jo sammen med familien og især børnene, næste generations ofre, gennemse pioneren, Dr. Richart Burts foredrag som nyligt blev afholdt i  5 % Scleroseforeningen regi, (Forpligtiger sig til højst at lade sig sponsorerer med 5 % fra medicinalindustrien, hvor, læg mærke til det, vores "ypperste" eksperter neurologerne med alle sponsoraterne, kunne finde tid til at overhøre dette vigtige indput, måske kun for sclerosepatienterne meget vigtige foredrag, men, men, men, nej aller først skal patienterne lige irreversibelt ødelægges, med mindst to af neurologernes, medicinalbranchens ypperste immunforsvarsdæmpende mediciner, hvor af nogle før blev brugt som svampemiddel, men blev trukket tilbage, men som vidundermidlet Tecfidera er det selv følgeligt særdeles velegnet, og der mæ. mæes højt i kor.

https://www.youtube.com/watch?v=bvCgXpQiU1w

12
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 23 Oktober 2016, 09:22:36 »
rod i indlæggene så prøver mig frem med at slette.

13
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 23 Oktober 2016, 09:01:20 »
Hi
Øv. Jeg gentager vist mig selv. Ommer!14
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 19 Oktober 2016, 19:52:00 »
Day tree. I fulfilled all the tests, and is now listed for stemmcell therapy, starting tomorrow, Thursday the 20.10.16.  :) Tak for de gode ønsker, Bjarne.  ;)

15
HSCT / Sv: Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 19 Oktober 2016, 07:50:12 »
Hi there. Today we started out a little late, at 10.30, and went to mysterious tests, involving, HRCT = High-Resolution Computed Tomography is a technique to image various lung pathologies, and DTPA = Renal scan that involves the use of radioactive material to examine the kidneys and assess their function.

The HRCT consist of a test where the doctor measured my capacity of blowing air through a 1 1/2 inch. tube, Not an easy task, and I felt as if I still was a smoker, even I had stopped for more years. Luckily I think I succeeded, after more tries, because the computer bleebed, and a good advise is to discretely press ones elbow to the stomach, to obtain the last millilitre air, to obtain the curve needed on the screen.
To ventilate or not to ventilate is the question.

I then went for a scan in another kind of MR, where the focus was the lungs capacity.

Then I got a test, where electrodes was placed on my head, and then an operator asked me to focus on a shifting chessboard changing between black and white quadrants, and with a small quadrant in the middle I should focus on, with respectively right and left eye.

A little tiring exercise, and I saw quadrants for a while, after the screen was closed down.

Last test was to measure my kidneys ability to clean out chemo from my blood, so I was placed on another Philips-scanner, where I should lay on the back, while these radiologist, a ball headed and very kind gentleman, asked me to hold out my right arm, where he injected some stuff, and then hold out my left arm, where he also injected some stuff, probably Lis can explain what the radioactive stuff consisted of, but after a short while, I suddenly felt a urgent need to run to a toilet, and I think I fulfilled this test about my kidneys ability to clean out, very satisfying, because I went for a toilet at least 10 times, on my way back to the hotel.

A little bit messy description of day two, but it felt that way for me, today.

Sider: [1] 2 3 ... 61