Nylige indlæg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Generelt / Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 27 Oktober 2017, 18:01:28 »
Straffen fortsætter

Styrelsen for patientsikkerhed har valgt at forlænge den 2 måneders midlertidige autorisationsfratagelse med yderligere 2 år.

Af Milena Penkowa (tekst fra Facebook)

I februar skrev jeg om HPV-vaccinen her på Facebook og det har kostet dyrt på mange planer.
Som i ved fik det alt lige fra industrien til Seruminstituttet og især Styrelsen for Patientsikkerhed op i det røde felt, hvorfor sidstnævnte har jagtet og chikaneret mig siden februar.

Det seneste i dén sag var, da de per 23. august i år gav mig en 2 måneders straf, hvor jeg ikke måtte virke som læge.

I går (24.10.2017) udløb straftiden, hvorfor Styrelsen i dag har besluttet at forlænge det til 2 år i stedet i form af en 'midlertidig autorisationsfratagelse'.

Dette er på trods af, at Styrelsen ikke kan bevise eller sandsynliggøre, at patientsikkerheden er eller har været truet.

Det er også på trods af, at et hav af mine klienter har modsagt Styrelsens påstande i form af en række, indsendte klient-udtalelser, - men dem har Styrelsen vist ikke læst.

Jeg mener fortsat ikke, at jeg i min virksomhed Hjerneeksperten (www.hjerneeksperten.dk) driver lægepraksis.

Jeg formidler viden, holder foredrag og yder rådgivning om optimale kosttilskud og kost uden at blande mig i lægelig diagnostik og/eller jeres forløb hos egen læge eller på hospitalerne.

Som i også ved, har jeg siden februar påført mine tekster en sætning, der påpeger at indholdet i mine opslag ikke erstatter besøg hos egen læge og at der ikke er tale om diagnostik eller lægebehandling.
Dette har jeg gjort for at undgå tvivl om dén sag, men styrelsen finder det alligevel nødvendigt med 2 års straf.

Ja, for tænk hvis befolkningen fandt ud af at anvende de rette kosttilskud i stedet for psykofarmaka, -eller spise de fødevarer, som kan fjerne smerter .....nej tak, dét vil Styrelsen ikke bryde sig om.
Så er mad pludselig blevet til fare for patientsikkerheden.

Nok om dét - Jeg er af den overbevisning, at formidling af viden fra forskningen om den rette kost sammensat med de rette kosttilskud kan gøre megen gavn for folkesundheden.
Og dét ændrer sig ikke - uanset at jeg har fået medicomafiaen på nakken.

Og apropos, -skulle du kende nogen, der er interesseret i rådgivning, undervisning eller foredrag, -ja så er jeg klar på opgaven og kan kontaktes her:

milenapenkowa@gmail.com
eller
mail@hjerneeksperten.dk

eller se her:
www.hjerneeksperten.dk

http://mayday-info.dk/milena-penkowa-staffen-fortsaetter.aspx

/Jacob
12
Præsentation af brugere / Sv: Ny
« Nyeste indlæg af Lisa.T Dato 26 Oktober 2017, 07:11:42 »
Hej Søren, og velkommen til.

Som du nok har fundet ud af, er forum ikke så aktivt længere. Men der er rigtig meget info at hente i de forskellige tråde. Håber du får lidt fornøjelse af det.
13
Præsentation af brugere / Sv: Hej
« Nyeste indlæg af Lisa.T Dato 26 Oktober 2017, 07:07:40 »
Hej Mummimor, og velkommen til.

Desværre er forum ikke så aktivt mere, som  det har været, men lidt liv er her da endnu. Men der utroligt meget information gemt her, og du kan finde indlæg om stort set alle emner, der har med MS at gøre.

Jeg har haft MS i mange år, og sidder 'i stolen'. Det er dog ikke noget, man skal blive så forskrækket over, livet fungerer alligevel, blot på en anden måde. Og endelig er det langt fra alle med MS, der lander i stolen, ca. 25 %.

Personligt har jeg lagt mit liv helt om, med sund spise, og hvad jeg ellers kunne finde på. 'Du bli'r hvad du spiser' har måske en særlig stor betydning når man har fået en autoimmun sygdom.

Men spørg løs, og gennemsøg forum - der er svar på meget.
15
Generelt / Sv: Betrayal The Series
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 24 Oktober 2017, 21:07:49 »
16
Præsentation af brugere / Sv: Hej
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 24 Oktober 2017, 17:30:40 »
Hej Mummimor, velkommen på forummet :)
Der er lidt stille herinde men spørg endelig, hvis du har noget på hjerte.

Vh. Jacob
17
Præsentation af brugere / Hej
« Nyeste indlæg af Mummimor Dato 19 Oktober 2017, 17:34:21 »
Hej jeg er en kvinde på 45 år fra Djursland , gift med 3 børn, som nu er blevet henvist til neurolog pga mistanke om sklerose.
Håber at kunne læse lidt herinde , og muligvis få stillet lidt spørgsmål.
18
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Nyeste indlæg af Soeren34 Dato 28 ſeptember 2017, 13:44:31 »
Der er ikke rigtig sket noget med biotin  :-\. Det er stadig sat på pause hos EMA og sidste melding fra Medday Pharma lyder stadig: "at de forventer en afgørelse sidst på året". Så har biotin altså også ligget til godkendelse siden september 2016. Normalt siger EMA at en godkendelse af ny medicin normalt tager 210 dage. Hertil skal så tillægges administration, EU-godkendelse 2 mdr. og behandling i det danske medicinråd 3-5 mdr.. Bureaukrati ialt efter den faglige godkendelse cirka et halvt år! (Der er ikke noge der har sagt at det skal være nemt at have sclerose, eller at nogen skynder sig for at vi kan få behandling)

Til Lisa: Calcium kan give problemer, hvis man får for meget; men magnesium kan også give problemer, hvis man spiser 30 tabletter om dagen.
19
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Nyeste indlæg af per west Dato 24 August 2017, 19:45:32 »
Måske en god ide at tage K2 vitamin, for at sikre, at calcium transporteres derhen hvor det er nyttigt: https://www.pharmanord.dk/news/ren-k2-vitamin-til-dine-knogler

Man kan få en lidt kraftigere K2 på 1000 + 200 mcG hos https://www.pureformulas.com/super-k-with-advanced-k2-complex-90-softgels-by-life-extension.html
20
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Nyeste indlæg af Lisa.T Dato 22 August 2017, 22:55:18 »
Det er længe siden jeg har været her, men det er da spændende med biotin. Har lige lavet eb søgning, og fundet disse på 10.000 mcg, det er da pænt højt.

https://www.amazon.de/Biotin-hochdosiert-10-000-Jahresversorgung-Nahrungserg%C3%A4nzungsmittel/dp/B011LY3S7U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503435051&sr=8-1&keywords=biotin+10+mg

Det er fra Amazon Tyskland, så de slipper uden om toldkontrol. Og de har flere slags.

Der står at hjælpestoffer er:  Füllstoffe (Dicalciumphosphat, Mikrokristalline Zellulose), Biotin, Trennmittel (Magnesiumstearat, Siliziumdioxid).

Søren, er det dicalciumphosphat, man skal passe på?

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10