Nylige indlæg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
HSCT / Sigbjørn Rogne om HSCT på Clinica Ruiz i Mexico.
« Nyeste indlæg af per west Dato 11 Juni 2017, 11:40:06 »
Det er godt hvis man er på Facebook for at læse Sigbjørns bemærkninger, men essensen er, at behandlingen ikke foretages på en måde hvor det kan betale sig at høste stamceller, for der opnås ikke en egentlig reset af sygdommens udvikling.

https://www.facebook.com/groups/1225954544164084/permalink/1395972843828919/

Her kan man så lidt intro fra Clinica Ruiz, om deres behandling. https://www.youtube.com/watch?v=lEGawtqxESc&app=desktop
12
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Nyeste indlæg af hag Dato 06 Juni 2017, 19:36:37 »
Hej RotteLotte (sjovt navn  ;D)

Jeg kan desværre ikke svare dig - dog kan jeg sige, at man skal passe på med hvad man køber på nettet af kosttilskud.

Der er en del falsk medicin fra Asien. Man kan skrive til producenten af medicinen, og bede dem om bevis for at det virkelig er det rigtige
medicin man har (de kan oplyse dig om et produktionsnummer, som står på glasset).

Se fx https://youtu.be/F0J55stCQis om fake-medicin.

hilsen Christian
13
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Nyeste indlæg af rottelotte Dato 03 Juni 2017, 21:21:00 »
Hej. Er der nogen som kan svare mig på, hvad forskellen på almindelig stærk biotin købt på nettet, og den medicinske biotin er ?  Jeg har købt 100 mg i den tro at det er det samme, men er det nu så simpelt ?
14
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Nyeste indlæg af hag Dato 30 Maj 2017, 21:37:59 »
Tak for status Søren - meget spændende, og fedt hvis der kommer et lægemiddel der er progressiv sklerose.

Christian
15
Medicin / Biotin på vej
« Nyeste indlæg af Soeren34 Dato 28 Maj 2017, 15:55:39 »
Status på biotin:
Jeg har tidligere skrevet om biotin og her er lidt om situationen nu. Biotin har vist effekt mod primær og sekundær sclerose (men har tilsyneladende ikke effekt mod attakvis sclerose) og ingen alvorlige bivirkninger. For nogen patienters vedkommende (ca. 13 % af forsøgsdeltagerne) kan behandling med 100 mg biotin 3 gange om dagen (hver 8. time, 10.000 gange normal daglig dosis) nedsætte deres EDSS-score med 1 point (faktisk en god virkning, indtil nu det bedst virkende middel). For de fleste patienters vedkommende har det standset progressionen (også en ganske god virkning). Biotin er nu til godkendelse hos EMA (European Medicine Association) for en central godkendelse i EU. Samtidig er der indledt et stort forsøg i USA, Canada og flere europæiske lande med 600 forsøgsdeltagere (SPI2), da den amerikanske lægemiddelmyndighed (FDA) stiller krav om flere forsøgsdeltagere end EMA gør (forsøget er først færdig i 2019).
Status er nu, at biotin er til godkendelse i EMA og ifølge interview med Frederic Sedel (som har opdaget at biotin virker på progressiv sclerose og er direktør for Medday Pharma, det franske firma, som udvikler biotin mod progressiv sclerose) forventes midlet godkendt sidst på året. I øjeblikket er godkendelsen sat på pause (clock stop), så Medday kan besvare en række spørgsmål fra EMA, derefter skal midlet behandles i EU-kommisionen (tager nok et par måneder); men den faglige stillingtagen forgår i EMA. For Danmarks vedkommende skal det afgøres i det nye medicinråd om sygehusvæsenet vil betale for biotin (som er ret dyrt, Medday har patent på behandling af sclerose med højkoncentreret biotin og om midlet kan blive standardbehandling på danske sygehuse af progressiv sclerose (mærkværdigt, hvis afgørelsen bliver negativ, eftersom det foreløbig bliver det eneste middel, der er godkendt til behandling af sekundær progresssiv sclerose). Efter EMA er resten kun bureaukrati, hvor behandlingen i EU-kommissionen og medicinrådet tager et halvt års tid før patienterne kan få gavn af biotin (og kun hvis alt går vel!). Spændende, min egen læge tror ikke på, at det virker; men han er heller ikke for klog. Danske læger er generelt skeptiske overfor nye ideer. Danmark er heller ikke udpeget til forsøg under SPI2, vores nabolande Sverige og Tyskland er udpeget; men de også lidt mere progressive!
16
Det er en skam, at man er dansk patient... https://www.sciencedaily.com/releases/2017/03/170314140714.htm

Utroligt som der nu forskes i det immunsystem som neurologerne har gjort hvad de kunne for at lade som om det ikke eksisterer og bekæmper, på trods af, at T-celler hjælper til med at vedligeholde.

En skam er det, at øvelsen stadig går på, at producere medicin som kan reparere de skader som iltmangel forårsager, på grund af infektion og biofouling.
17
Link som neurologerne burde begynde at forholde sig til:

http://news.virginia.edu/content/researchers-find-textbook-altering-link-between-brain-immune-system

https://news.virginia.edu/content/unknown-soldiers-uva-discovers-powerful-defenders-brain?utm_source=Illimitable&utm_medium=referral&utm_campaign=news

Desværre bliver dette nok et nyt uendeligt forskningsområde, som næppe får betydning for patienternes helbredelses muligheder, endsige medicinalindustriens indtjeningsmuligheder.
18
Og der sker stadig lidt mht CCSVI, de søger efter svar, Zamboni giver ikke op. MEN, det at man søger, betyder ikke, at man får de svar, man ønsker.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2017/03/ubc-ccsvi-clinical-trial.html
20
Spørgsmålet er så, hvor længe neurologerne kan tillade sig at klamre sig til MS-patienternes sygdom, og afholde dem fra at få adgang til CCSVI? Det burde nu være indlysende, at der foregår et folkemord, og at MS-patienterne selv, hjælper til ved at modtage den tilbudte sygdomskonsoliderende medicin.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2015/06/pictures-worth-some-words.html

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10