Nylige indlæg

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 09 December 2017, 07:44:23 »
EPISODE #3: MISSING PUZZLE PIECES: CAN YOUR MIND BE RESTORED? EXPOSING ALZHEIMER'S AND DEMENTIA

This episode discusses the latest treatments for neurodegenerative disease and how even simple steps can achieve amazing results.

https://autoimmunesecrets.com/episode3?utm_source=E3&utm_medium=email&utm_campaign=EP3-E3

/Jacob
22
Diæt, motion, kosttilskud mv. / MMS-Master Mineral Solution
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 08 December 2017, 23:44:16 »
Sakset fra facebook.
Jim Humble opdagede, at Sodium Chlorite 22.4% kunne aktiveres med Hydrochloric Acid 4% (HCL)
MMS skal bruge en fødevare-grade syre til at "aktivere" sig, og de to kombineret producere MMS1 (Chlordioxid). Iltning til immuneterapi.
Der er flere syrer, der kan aktivere MMS, herunder saft af en frisk økologisk citron, lime eller eddike! Sammensætningen bliver til chlordioxid - verdens mest magtfulde terminator til, at dræbe pathogener/ mikroorganismer i verden! Allerede nu bruger over 10 millioner mennesker verden over MMS rensnings-vand til, at få kontrol over sygdom/angreb af deres organer ved bakterier, svamp, mug, vira, parasitter toxiner tungmetaller mv.

jimhumble.is/
https://www.quantumleap.is/

Omhyggelig og grundig forskning er gjort i effektiviteten af MMS. Resultaterne af forskningerne har vist produktet, at være meget effektive i behandlingen af patogener svampe & bakterielle spørgsmål som plager mange af os selv uden at vide det. Der har været en fantastisk respons og høj interesse for MMS: natriumchlorit - (flydende ilt) og dette har rejst bryn på mange, som føler, at det har kunne hjælpe dem på en eller anden måde. MMS er det naturlige alternativ, som er til for, at hjælpe mennesker til at få det bedre og føre et sundt liv!

Resurser:
http://bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXlnks.htm#h
Dioxychlor - MMS:
http://studyres.com/doc/8013767/dioxychlor---mms?page=1
Naturen helbreder:
http://www.rupertcasemanagement.com/…/naturopathic-treatme…/

Dioxychlor vs. MMS:
MMS- Supplement løsningen er et gennembrud og en løftet formulering af et gammel stabiliseret ilt produkt, også kendt som Dioxychlor. Dioxychlor er blevet omformuleret til en bedre og mere powerfuld version kaldt MMS, af Jim Humble selv. Eftersom han bemærket på en minedrift ekspeditionen i Guyana, at hans stabiliseret ilt produkt, som han altid bragte med sig på sine rejser for rensning og beskyttelse af drikkevandet, syntes at have hjulpet hans kammerater, da de på rejsen blev smittet med Malaria? En positiv hændelse med Dioxychlor gjorde, at det udløste en nysgerrighed i Mr. Humble, som førte ham i en ny retning af eksperimenter i forsøg på, at finde ud af hvad og hvor meget af den aktive ingrediens der skulle til for, at løsningen virkede hver gang til at befri Malaria ramte tilfælde uden skade. Det gamle stabiliseret ilt produkt Dioxychlor var ikke stærk nok alene til, at overvinde alle tilfælde af malaria hver gang. Så, Jim satte sig for, at skabe et produkt, der vil besejre alle tilfælde. Han opdagede , at den aktive ingrediens i produktet Dioxychlor ikke var ilt, men natriumchlorit, hvilket er den aktive ingrediens, der rent faktisk producerer chlordioxid (stabiliserede ilt) når først det aktiveres af en syre aktivator også kaldt fødevare grade!
Chlordioxid er den mest magtfulde terminator overfor patogener, til udryddelse og afrensning indeni mennesker, en potent detoxifier, en fremragende alkalizer og iltningsmiddel. Det har været kendt og brugt i industrielle applikationer i mange år som en antiseptisk og sterilizer. Det bruges til oprydning efter miltbrand, medicinsk biologiske, kød og forarbejdning af fødevarer. Over hele Europa og andre dele af verden, har chlordioxid været brugt som et ikke-giftigt middel, til vandrensning i stedet for det giftige klor som normalt anvendt.

MMS er en 28% natriumchlorit og destilleret vand løsning vs 3% i de gamle stabiliseret ilt produkter. Jo højre koncentration af chlordioxid der er tilgængelige for kroppen at bruge desto bedre og mere effektivt er løsningen til, at fjerne overbelastninger som patogener, vira, parasitter, forgiftninger mm. For rensning af egen krop i det indre farvande.
Dioxychlor vs. MMS: Er forskellen udelukkende styrken og virkeevne- at øge dens effektivitet ved at øge handling og frigivelse af chlordioxid gennem en aktivator også kaldt MMS1

MMS1, er nu i form af chlordioxid, og tiltrækkes kun af sure celler lav PH (-7) som parasitter, svampe eller syge celler. Når chlordioxiden er i systemet, aktivere natrium chlorit løsning målet efter de celler, der er under en PH værdi på syv, positivt ladede eller sure celler som en guidet missil. De fleste patogener vides at være under 7, i pH-værdi. lavt PH syge celler og patogener oxideres ved at have deres elektroner strippet væk som et magnetfelt af den kemiske indsats af chlordioxid, hvilket gør enhver ophobning af immunitet, modstand eller mutation forgæves! MMS påvirker ikke raske celler eller venlige flora, der er mere basisk, negativt ladede eller har en PH-værdi der er over syv men efterlader dem helt uskadt da MMS selv er negativ ladet... Kun plus og minus tiltrækkes af hindanden og det er der MMS er sin helt egen unikke Master til opløftning samt beskyttelse af det der skal forblive af gode bakt. til brug i praksis ... Jeg er alene der solgt og vild med den måde MMS arbejder på.

Chlordioxid kombinere kræfter og energi med vores immunsystem i tilblivelsen af hypochlorsyrling. Vores naturlige levering af hypochlorsyre i mavesækken ødelægger også farlige celler, som patogener og kræftceller, og er man i underskud af mavesyre som hypochlorsyre til nedbrydelse af føde mm. Kan det boostes og genskabes med MMS2 kapsler også kaldt protokol 2000/4000!
Immunsystemet er en trykladning af chlordioxid og ved, at tillade det at være lettet og ubebyrdet? kan det alene overvinde den negative virkning fra de patogener som overbelaster en til alverdens sygdomme( you name it) der ikke er grænser for, hvad et land navngiver div. tilstande for? igennem vira, bakterier, gær, parasitter, skimmelsvampe og kemiske forgiftninger!!
MMS hjælper med at løfte systemet nok til, at gøre det muligt, at helbrede, reparation og regenererer sig selv. Også så ernæringsrige fødevarer som , urter, rent vand, kosttilskud, kinesisk medicin og energiarbejdet, kan arbejde og optages bedre! MMS kan gøre hvad det skal gøre uden, at skulle konkurrere om fordelene!

/Jacob23
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 08 December 2017, 23:16:16 »
Hej Per

Ked af at høre, at det går ned af bakke :( Kan godt forstå det er svært at holde modet oppe, når du nu har prøvet så meget.
Du må se at komme op på hesten igen...
Måske du skulle kigge lidt nærmere på MMS (Chlordioxid)? Det skulle være meget effektivt mod rester af borrelia m.m. Det ser ret interresant ud.
www.mmshealthy4life.com/article-resource.html
www.dailymotion.com/video/x9mj5p
www.jimhumble.is/

Det jeg har har lært igennem hele min recearch, er at der ikke to patienter der ens og dermed kan behandles ens. Det gør det jo ikke nemmere at finde en kur for sit eget projekt. Desuden er det hårdt arbejde at følge kurer m.m. på egen hånd.
 
Vi er pt igang med canabis olie, det i sig selv er lidt af udfordring af finde hoved og hale i.

Varme hilsner
Jacob
24
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af per west Dato 08 December 2017, 16:12:33 »
Det bliver spændende at høre hvad de så har fundet frem til, men jeg er lidt mistrøstig efter hånden. Svært ikke at blive lidt modfalden, for der er en lang række af alternativer jeg allerede har afprøvet. CCSVI x 3. Faste, kelation, EDTA, giv mdl. donation til børn i Somalia, HSCT, EB-kur i flg. Anthony Williams'. Borreliakur desværre kun med standardpakken + 3 mdr. hentet i Indien, Økologi fra diagnosens start for 7 år siden, flere år med fysisk træning, skrå seng og oven i købet REBIF, det første godkendte medicin som neurologerne prakkede mig på, i det første år jeg havde diagnosen. Nu er jeg flyttet til et etplanshus, og håber så at få styr på det med højder, ubalance og svimmelhed, for det er en stor del af MS, for mit vedkommende.

Der er sikkert flere ting, jeg har glemt jeg har gjort, for igen, hukommelsen er blevet til en by i Rusland. Så jeg håber at de Autoimmune secrets vil komme op med noget der kan skabe en ændring.

Desværre er jeg ikke stødt på nogle af alle de mange psykoterapeuter som har opskriften på at få regenereret hjernens balance evne, selv om jeg både har kæmpebolt og balancebræt og Reviper plus + en træningsbænk, Weider med træktårn, som burde kunne give noget hjerneudvidende fysisk træning. Som neurologerne jo anbefaler vi går og gør. Så er det muligt at være med i et forsøg med at indtage Fampyra, for at hindre at vores kalium lækker mere end den gør.

Mit sidste forsøg er at konsultere en psykolog for om muligt at få forklaret hvad det er er gør, at jeg har så svært ved at tage et initiativ og komme i gang, og at holde på vandet, hvilket bevirker at evt. ture ud bliver lidt korte. Ydermere ligger mit nye hus lige ud til et dejligt engareal hvor jeg burde gå en masse ture, men igen, det bliver i givet fald iført en rollator og noget ekstra udstyr, og på trods af alt hvad jeg har prøvet, så går det nedad.

Der er vist ingen tvivl om, at vi danser efter medicinalindustriens pipe, og netop i Danmark som tjener på pharma-zeutisk produktion, er det meget tydeligt, at autoimmune sygdomme skal ikke kureres. Prøv at spørg din læge efter en kur for Borrelia, sygdommen der ikke findes.
25
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 08 December 2017, 08:40:21 »
Episode 2 in this life-changing series is called
When Your Body Attacks: How to Win the War Against Lupus, Arthritis & Thyroid Disease.

In this next episode you’ll discover:

That sometimes multiple conditions exist together and often one contributes to another

How certain infections affect the immune system and how immunosuppressants can hurt rather than help

Causes of a leaky gut and how that affects the immune system

Ways the thyroid can play into autoimmune disease, tests to run, and protocols that can reverse the diseases

And a whole lot more…

http://autoimmunesecrets.com/episode2?utm_source=E2&utm_medium=email&utm_campaign=EP2-E1
26
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 08 December 2017, 08:32:45 »
Du har ret Lisa, den almindelige læge gør "bare" hvad de har lært. Men derfor må de nu gerne vågne lidt op ;)
Problemet ligger i BIG-Pharma og hele systemet, der i bund og grund er drevet af penge interesser.

Per der er ingen fare for at klikke på linket :) Højst nogle flere mails i din ind-bakke, vel at mærke relevante, ingen spam.
Jonathan Otto der har lavet dokumentaren er meget seriøs og troværdig.

1. afsnit er lidt langtrukken men er også et oplæg til de kommende afsnit. Der er et stykke vej endnu til en konklusion.

Nej, Per der ikke så meget nyt under solen indtil videre, set fra dette forum. Det handler langt hen af vejen om holistisk behandling men også kraftig kritik af BIG-pharma.
Altså at se patienten som en helhed og finde årsagen, istedet for symptom behandlinger.
Vil dog sige at de kraftigt underbygger det, at man kan tage tingene i egen hånd og tage en anden vej end den konventionelle, med succes.
De underbygger også historier som Terry Walsh´s, ikke at hun er med, men hvorfor at det hun gør virker!

/Jacob
27
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af per west Dato 08 December 2017, 00:00:00 »
Det plejer at være skruen uden ende, at begynde at se den slags amerikanske "nyheder". Bare præsentationen er nærmest endeløs, og jeg vover ikke at trykke på knappen, "Register for free" som popper op.

Hvad er de simple remedier som kan helbrede sclerose mon? Er du nået til opskriften Jesop?
28
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af Lisa.T Dato 07 December 2017, 12:56:13 »
Jeg må indrømme, at jeg ikke har set doku'erne, jeg gør det senere.

Og så vil jeg til en afveksling tage lægerne i forsvar. Jeg tror, det er umuligt for en almindelig praktiserende læge at være fuldt på højde med alt nyt på verdensplan. Der sker nyt næsten hver dag. Så lidt jeg end har lyst til at indrømme det, så er de kun mennesker.

Hvis der er mere om, hvad protokollerne går ud på - så sig frem! Jeg er med på alt - næsten.

Det er mere medicinselskaberne, der er slynglerne med at tilbageholde viden.
29
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 06 December 2017, 14:48:59 »
Doku serie om autoimmune sygdomme

http://msforum.dk/index.php/topic,931.0.html

/Jacob
30
Generelt / Autoimmune Secrets docu series
« Nyeste indlæg af Jesob Dato 06 December 2017, 14:33:41 »
Discover the truth in this free 7-part documentary series, featuring over 50 doctors, scientists, researchers and survivors of thyroid disease, lupus, multiple sclerosis, rheumatoid arthritis, lyme & even Alzheimer’s & dementia plus many more!

WHAT IF THE HORDE OF HORRIFYING AND PAINFUL AUTOIMMUNE DISEASES COULD BE PREVENTED AND REVERSED THROUGH LITTLE-KNOWN PROTOCOLS THAT YOU’RE NOT BEING TOLD ABOUT BY YOUR DOCTOR?

The truth is it doesn’t have to be this way.

You and your loved ones don’t have to be apart of these horrible statistics. You have the power and tools all around you to rise above the cycle of suffering and death that lurks all around you and those you love today.

It’s simple, inexpensive and extremely logical.

But unfortunately the pharmaceutical companies don’t want you to know about it. The answer isn’t a new a drug. The truth is there are many drugs that trigger new autoimmune diseases.

Sadly, your local doctor is very unlikely to tell you about it, if they want to keep their job.

That’s why my wife and I created this free documentary series. We’ve had family members suffer and die on both her side and my side of the family from diseases that were preventable and reversible. Yet these deaths have left a hole in our hearts that no void can fill.

Yet giving truth to the world has made a difference in our lives.

It fills our life with purpose and reason to keep going. To keep sharing. To raise a better future for our family, and see a better future for every precious soul we come in contact with.

https://autoimmunesecrets.com/?orid=8&opid=5
https://www.youtube.com/watch?v=xi-cIiW-8pA

/Jacob
Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10