Nylige indlæg

Sider: 1 ... 8 9 [10]
91
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Nyeste indlæg af per west Dato 29 August 2016, 10:18:24 »
Det er godt for sjælen , at besøge andre mennesker. Hvis jeg halter meget og har ondt i ryggen når jeg halter hen til Ines med en jordbær kage, så glemmer jeg helt at halte, når jeg går derfra igen???
Men nu har jeg alligevel lavet en bestilling ved Amazon på 2 ltr. MCT, for at se om jeg kan bygge en naboølbuffer op, og vinde over den medfølgende brainfog.
Kort efter fik jeg så at vide med eftertryk, at http://www.madbanditten.dk/ anbefaler ikke MCT-oil, så lidt forvirring skal der åbenbart til. ::)
92
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Nyeste indlæg af s1974 Dato 29 August 2016, 09:21:25 »
Hverken øl eller jordbærkage er mulige hvis man vil være i ketose. MCT kan ikke hjælpe her, og det er slet ikke nødvendigt til ketose.
Dine naboer lyder hyggelige. Det kan slet ikke udelukkes at svire med dem giver en bedre tilværelse end en streng ketosediæt. :D ;D :P
93
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Nyeste indlæg af per west Dato 29 August 2016, 06:43:23 »
Ja. Det er en smal sti, for naboen kikkede lige ind i går, og der blev delt en Pokal økoøl, og da han gik igen, kom sclerosetrætheden snigende.
Jeg bruger kokosolie til det meste, toppet op med lidt økosmør, men det kan da være, at MCT skal til at indgå i menuen, også.
Jeg svigtede min 92-årige nabo i går, og kom ikke forbi med en jordbærtærte. Et stort svigt af herlighedsværdien i livet, men måske med MCT, der kan blive plads til at synde lidt.  ::)
94
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Nyeste indlæg af s1974 Dato 28 August 2016, 09:40:19 »
MCT er super til at fastholde ketose. Det er en flydende olie (fra kokos) som købes på flaske. Smager og lugter ikke rigtig af noget, så kan bruges til det meste, både koldt og varmt.
Link som forklarer hvorfor, hvad og hvor om MCT:
https://lovinglchf.wordpress.com/2013/09/12/mct-olie/

95
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Nyeste indlæg af per west Dato 28 August 2016, 08:46:14 »
Hvad menes der med MCToil er så badass? Er det godt eller skidt?
96
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Ketose
« Nyeste indlæg af s1974 Dato 27 August 2016, 13:21:59 »
Fastetråden har mindet mig om dengang jeg krydsede den ekstremt smalle bro til ketoseland. Der hvor keto-klarheden bor. Burde måske undre hvorfor jeg forlod det vidunderlige sted? Sandheden er at det er en lukket fest og det er meget nemt at blive smidt ud igen, hvis man mister fokus på diæten. Men jeg kan klart bedre lide ketosediæt end faste, tænker jeg nu.
Faste og ketose er dele i et stort og mudret felt beboet af pirater, glade amatører og videnskabsfolk.
Jeg aner ikke om 3-dages faste-undersøgelsen blot handler om at være i dyb ketose i nogle dage om ugen eller om der også er andre gevinster ved ikke have mad i maven? Og det er næppe muligt at hoppe ugentligt ind og ud af dyb ketose uden at faste.
Her er en ketose-favorit fra youtube’:
‘…research scientist Dominic D'Agostino, PhD comes on the show to discuss what it's like living in ketosis 95% of the time and what he's discovering through his work developing therapies for diseases like cancer and Alzheiemer's and using ketogenic principals to rectify major health conditions like these and others. Also learn how ketones feed your brain, if a ketogenic diet is for everyone, and why MCT oil is so badass!’:

https://www.youtube.com/watch?v=3vlOLw80VD0
97
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Nyeste indlæg af s1974 Dato 27 August 2016, 13:19:10 »
Det lyder som en streng omgang med de tre dages faste. Jeg er heller ikke blevet fristet til at gå videre efter mine forsøg med 24-timers faste.
Al den faste må også virke voldsomt slankende, hvilket jo ikke er meningen.
Til gengæld blev jeg inspireret af din beretning om brainfog der letter. For det minder mig om dengang jeg var i ketose. Hvis man spiser sig i ketose ligner resultatet måske de gode resultater fra undersøgelsen om 3-dages faste?
Jeg opretter lige en ketosetråd…
98
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Nyeste indlæg af per west Dato 27 August 2016, 12:18:11 »
Det var så tredje "museforsøg" med faste i 3 døgn. Om så der er sket en slags reset af immunsystemet må tiden vise. Jeg har i hvert fald måtte indse, at 3 døgn uden mad, er lidt for rigeligt, for den her model fungere ikke uden en brændstofpåfyldning af og til.

Så skal der fastes videre ud i fremtiden, blir det nok max 2 døgn. Første dag er jeg sulten. 2. dag er jeg vågen, ikke voldsomt sulten og nøjes med en kort middagslur. 3. dag kommer balanceproblemer og ulyst til at foretage sig noget som helst, men stadig føles det som om brainfoggen er væk. Stadig kun en kort nap på langs, nu primært for at få balancen lidt mere optimal. Til gengæld kommer lysten til mad voldsomt frem igen, så det må tilrådes ikke at se DR- fjernsyn, for alle programmerne handler for det meste om mad.
 
99
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Nyeste indlæg af hag Dato 27 August 2016, 08:47:16 »
Hej Bjarne

Det lyder da positivit, at dine hivde blodlegmer er så normale igen!

Jeg tror at du har helt ret - du skal træne så meget du magter  - så skal du nok komme ovenpå igen.

Og ja - du må til at gå til fys igen.

Jeg har selv lige fået en kondicykel, som jeg håber op at få samlet i dag. Mine ben er slemme, så jeg skal cykle dagligt!..

Jeg har dog ikke fået stamceller :-(


christian
100
HSCT / Sv: Links - Adult stem cells
« Nyeste indlæg af hag Dato 25 August 2016, 09:25:30 »
Hej Stig - ja det lyder meget spændende - fortæl!

christian
Sider: 1 ... 8 9 [10]