Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - per west

Sider: [1] 2 3 ... 61
1
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Dato: 13 Juni 2018, 13:55:00 »
Serien er meget "rigtig", men hvor bruges er dog mange ord, uden at der fremkommer en egentlig konklusion. Så vidt, kan jeg udlede er, at det er rødderne der skal plejes, dvs. tarmene, og jo mere gift der fyldes der i, jo mere autoimmunitet kan man se frem til. Og det hjælper ikke blot af medicinere på det enkelte symptom, for den tilgrund liggende årsag, skal findes et helt andet sted.
F.eks. i tarmfloraen.
Det er nok derfor sundhedsvæsenet fik lukket ned for Fecal Microbiota Transplantation.
Nogle der nåede at få gode erfaringer?

2
Generelt / Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Dato: 25 Maj 2018, 22:33:42 »
Jeg har igen udfyldt en vælgererklæring for JFK, selv om det må siges at være et utopi-selskab.  :)

3
Generelt / Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Dato: 20 Maj 2018, 21:28:16 »
Hvem skal gøre noget ved det? De raske har alt for travlt med at tjene til huslejen, og de syge bruger deres ressourcer på at overleve de angreb man udsættes for..

4
Jeg tror Medanta Hospital i Indien er et godt bud, for der er du sikker på også at få Azygos-venen checket. Det er ikke sikkert, at den bliver checket andre steder, især ikke i Tyskland.

5
Generelt / Sv: Lidt fra den virkelighed vi må se i øjnene
« Dato: 22 December 2017, 15:31:52 »
Labour eller Socialdemokratiet... Det er vist et fedt, og gad vide hvor englænderne ligger mht. fødevarepriserne. Er de også førende, som Danmark er? Og som de er med medicinpriser? Sundhedsstyrelsen skal jo finansieres.https://www.b.dk/nationalt/sundhedsstyrelsen-lever-paa-medicinalindustriens-penge

6
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Dato: 11 December 2017, 23:54:55 »
Hej

Tak for opmuntring og gode ønsker. Jeg måtte lige omkring en indlæggelse med en UTI som det så smukt kaldes på engelsk. En lille erindring om HSCT i Indien, som desværre også genererede urinary tract infection på de fleste der gennemgik kuren efterfølgende så surt sjov.

Jeg blev noget overrasket nu, da jeg hjemme igen, midt i min pencillinrus åbnede min computer, og havde fået over 30 mails fra Autoimmune Secrets og så Post Nord som jo oplyser meget om, hvor i verden mine julegaveforsendelser befinder sig, så det tog noget tid.

Nu skal jeg starte op på Autoimmune Secrets når der bliver en ledig stund, for de 2 første afsnit var stof til inspiration og eftertanke.
Især det om Montsantos Glyphosate som nu findes i jordens vand og jordens atmosfære, og det er vores Espen Lunde Larsen og Fremskridtspartiet helt med på, for det vigtigste er jo at vi har et bæredygtigt landbrug som kan producere penicillin-svin til kineserne og os selv.
Clordioxid? I hvilke afsnit omtales det?  ???

7
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Dato: 08 December 2017, 16:12:33 »
Det bliver spændende at høre hvad de så har fundet frem til, men jeg er lidt mistrøstig efter hånden. Svært ikke at blive lidt modfalden, for der er en lang række af alternativer jeg allerede har afprøvet. CCSVI x 3. Faste, kelation, EDTA, giv mdl. donation til børn i Somalia, HSCT, EB-kur i flg. Anthony Williams'. Borreliakur desværre kun med standardpakken + 3 mdr. hentet i Indien, Økologi fra diagnosens start for 7 år siden, flere år med fysisk træning, skrå seng og oven i købet REBIF, det første godkendte medicin som neurologerne prakkede mig på, i det første år jeg havde diagnosen. Nu er jeg flyttet til et etplanshus, og håber så at få styr på det med højder, ubalance og svimmelhed, for det er en stor del af MS, for mit vedkommende.

Der er sikkert flere ting, jeg har glemt jeg har gjort, for igen, hukommelsen er blevet til en by i Rusland. Så jeg håber at de Autoimmune secrets vil komme op med noget der kan skabe en ændring.

Desværre er jeg ikke stødt på nogle af alle de mange psykoterapeuter som har opskriften på at få regenereret hjernens balance evne, selv om jeg både har kæmpebolt og balancebræt og Reviper plus + en træningsbænk, Weider med træktårn, som burde kunne give noget hjerneudvidende fysisk træning. Som neurologerne jo anbefaler vi går og gør. Så er det muligt at være med i et forsøg med at indtage Fampyra, for at hindre at vores kalium lækker mere end den gør.

Mit sidste forsøg er at konsultere en psykolog for om muligt at få forklaret hvad det er er gør, at jeg har så svært ved at tage et initiativ og komme i gang, og at holde på vandet, hvilket bevirker at evt. ture ud bliver lidt korte. Ydermere ligger mit nye hus lige ud til et dejligt engareal hvor jeg burde gå en masse ture, men igen, det bliver i givet fald iført en rollator og noget ekstra udstyr, og på trods af alt hvad jeg har prøvet, så går det nedad.

Der er vist ingen tvivl om, at vi danser efter medicinalindustriens pipe, og netop i Danmark som tjener på pharma-zeutisk produktion, er det meget tydeligt, at autoimmune sygdomme skal ikke kureres. Prøv at spørg din læge efter en kur for Borrelia, sygdommen der ikke findes.

8
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Dato: 08 December 2017, 00:00:00 »
Det plejer at være skruen uden ende, at begynde at se den slags amerikanske "nyheder". Bare præsentationen er nærmest endeløs, og jeg vover ikke at trykke på knappen, "Register for free" som popper op.

Hvad er de simple remedier som kan helbrede sclerose mon? Er du nået til opskriften Jesop?

9
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 29 November 2017, 21:27:28 »
Email: info@nordic-labs.com

Web: www.nordic-labs.com

Her kan man bestille test for tungmetaller. Jeg fik testet i forb. med EDTA, for at få målt om EDTA-behandlingen virkede. Og så fik jeg ryddet munden for amalgam.
Laks er også en rovfisk, og opdrætsfoder er ret ulækkert mht. indholdsstoffer, så svært at vælge. Jeg foretrækker sild, men hvor i fødekæden den ligger, ved jeg ikke. Det er nok på dafni-niveau, hvis den pludselig skulle få lyst til en bøf.

Man kan bruge et liv på at modvirke alle de fejl man har begået mht. kost og de værste, men vigtigt mht. sclerose, er at lære at slappe af i stedet for at stresse.

10
Her en vurdering fra Anne Kingston, som skriver for MacLeans, omkring slutresultatet for Brave Dreams Studiet. Midt i skuffelserne, er der også det modsatte, fordi det at ballonudvidelserne ofte resulterer i et hurtigere blodflow, og dette har bevirket, at patienten får mere klarhed, formentlig tror jeg, fordi der kommer mere tidssvarende informationer ind på "filmlærredet", når ilten i blodet omsættes umiddelbart, i stedet for med en tidsforsinkelse i forhold til de raske.

Desværre er der em tendens til, at det positive ikke indgår i CCSVI.konklusionen, så business er as usual.

http://www.macleans.ca/society/a-conflicted-clinical-trial-finds-treatment-for-ms-is-largely-ineffective/

11
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 24 November 2017, 09:57:58 »
Velkommen til. Svært at overskue hvordan MS-diagnosen udvikler sig, og jeg kan godt blive i tvivl om sygdommen overhovedet findes, fordi forskningen i MS er temmelig ensrettet, og indrager ikke andre specialer end neurologer.

Om det er en god ide at undgå en proteinkilde som æg, mener jeg ikke selv er en god ide, især ikke hvis man laver fysiske øvelser.

Selv har jeg mærket at jeg får mere klarhed og energi, hvis jeg faster lidt, men HSCT som jeg rejste ud og købte mig til i Indien, har endnu ikke udrettet de store mirakler, nok på grund af min alder på 61, så ens egne stamceller, som er det der høstes er nok ikke så potente som de var da jeg var yngre.

Måske de danske neurologer vil være åbne for HSCT på forsøgsbasis. Det har de i hvert fald reklameret med at de vil.
Og Finn Sellebjerg er vist i gang med et projekt? http://mstidsskrift.dk/behandling/95-stamcellebehandling-testes-op-mod-de-bedste-sygdomsmodificerende-behandlinger.html

Det vil nok være nyttigt at insistere, (jo yngre man er, jo bedre effekt) for der er vist blevet løsnet op og ændret procedure siden dette ret chokerende indlæg, hvad angår vurdering af de danske neurologers seriøsitet mht. behandling af MS, blev optaget:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/kun-faa-sclerosepatienter-faar-effektfuld-stamcellebehandling#!/

Finn Sellebjerg har mindst ti sponsorater fra medicinalindustrien, ved siden af sit job på Riget, og som formand for Scleroseforeningens forskningsråd.

Mht. blodfortyndende medicin, har jeg fået at vide at K-Vitamin er godt at tage, for at sikre at kalk fra blodet finder vej til  knoglerne istedet for at opslemmes i blodet og skabe blodpropper.

Også Magnesium er vigtigt i forbindelse med indtag af vitamin D, som jeg også tager rigeligt af.  5-10.000 iu pr. dag.


12
Hvor meget der er neurologisk indflydelse, eller hvordan Dr. Kipnis og hans opdagelse af lymfesystemets tilstedeværelse i vores hjerner, spiller ind, kan man kun gisne om?

https://interventionalnews.com/brave-dreams-trial-finds-venous-angioplasty-safe-largely-ineffective-ms-patients/

Endnu engang begraves den ellers lovende teori om CCSVI.

13
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Dato: 22 November 2017, 22:01:34 »

14
Medicin / Sv: Biotin på vej
« Dato: 24 August 2017, 19:45:32 »
Måske en god ide at tage K2 vitamin, for at sikre, at calcium transporteres derhen hvor det er nyttigt: https://www.pharmanord.dk/news/ren-k2-vitamin-til-dine-knogler

Man kan få en lidt kraftigere K2 på 1000 + 200 mcG hos https://www.pureformulas.com/super-k-with-advanced-k2-complex-90-softgels-by-life-extension.html

15
HSCT / Sigbjørn Rogne om HSCT på Clinica Ruiz i Mexico.
« Dato: 11 Juni 2017, 11:40:06 »
Det er godt hvis man er på Facebook for at læse Sigbjørns bemærkninger, men essensen er, at behandlingen ikke foretages på en måde hvor det kan betale sig at høste stamceller, for der opnås ikke en egentlig reset af sygdommens udvikling.

https://www.facebook.com/groups/1225954544164084/permalink/1395972843828919/

Her kan man så lidt intro fra Clinica Ruiz, om deres behandling. https://www.youtube.com/watch?v=lEGawtqxESc&app=desktop

Sider: [1] 2 3 ... 61