Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Betty

Sider: [1] 2
1
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Biotin
« Dato: 16 Juni 2015, 21:12:58 »
synes det er på tide Biotin får sin egen tråd. Ved ikke om noget skal flyttes hertil men det må andre afgøre og evt flytte.

Jo Birthe, jeg har haft en periode hvor jeg var sulten hele tiden og har også taget et par kilo på (hurra) men nu er min sult som den plejer men jeg er meget tørstig og drikker nemt en halv liter mere om dagen.

Jeg tror jeg vil stille et glas piller ved min seng og tage de første tidligere end jeg plejer. Måske skulle jeg også overveje at dele dem mere ud over døgnet.

Betty

2
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Kvantemedicin
« Dato: 03 Juli 2014, 09:33:45 »
Jeg fik i tirsdags 3. behandling med kvantemedicin og det har været fantastisk, helt på højde med CCSVI, dette er bare for hele kroppen. Føler mig som et menneske igen  :) sover meget bedre, bedre og dybere vejrtrækning, mere klar i hovedet, synes jeg begynder at bevæge mig bedre og så har jeg en forfærdentlig masse energi, bliver helt rastløs af at sidde stille. Hvad mener i om at sætte brød i ovnen kl 9 om formiddagen, derefter vaske, ordne køkken og diverse andre ting, til træning og så i haven halv 7 om aftenen!! Mit dårlige ben kan slet ikke følge med. Har heller ikke haft smerter eller kramper siden jeg startede og kun lidt spasmer.

Jeg vil prøve at forklare hvad jeg har forstået.
Alting udsender elektromagnetiske stråler, du, jeg, biler, sten ja alt og ved hjælp af et apparat som kan opfange hvilke frekvenser der bliver sendt på fra os, kan hun se hvad der er i os og hvor meget der er af det. Vi har en masse parasitter, svamp, bakterier, virus, orm og andre ting i os. Noget af det må gerne være der, noget må være der i begrænset mængde og andet er uønsket. Et normalt immunforsvar kan sørge for at holde det uønskede væk eller nede på et niveau hvor det ikke skader men nogen gange går tingene amok og formerer sig uhæmmet og så har vi balladen.
Et computerprogram omsætter de målte frekvenser til noget hun kan forstå. Det fortæller hvad der er for meget af og hvor meget der er for meget og hvilken frekvens det sender bølger på og så kan hun vende og i stedet for at modtage frekvenser sender hun på den samme frekvens hvilket dræber svampen/ormen/bakterien eller hvad det nu er. Man mærker ikke at hun læser frekvenserne eller at hun sender. Man sidder bare stille i en sofa. Man er koblet til apparatet vha. ledninger som sættes på ankler og håndled og også med et pandebånd. Jeg synes jeg sidder der og ligner en der er koblet til en løgnedetektor! Jeg forstår ikke helt hvad der sker men har valgt at acceptere at sådan er det bare, jeg forstår jo heller ikke hvordan min vaskemaskine fungerer eller hvordan der kommer lyd og billede ud af mit fjernsyn.

Jeg skal have en behandling mere på mandag hvorefter vi holder en pause og ser hvad der sker. jeg håber at noget af den energi jeg har fået, kan kroppen bruge til at gøre mig bedre.

Betty

3
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Tibetansk Hvidløgskur
« Dato: 02 Juni 2014, 11:12:55 »
Jeg har nu i 4 uger været på Tibetansk Hvidløgskur, og hvad er der så sket? først og fremmest har jeg fået en meget bedre søvn. Jeg er stadig oppe et par gange om natten, men modsat tidligere falder jeg meget hurtigt i søvn igen. Jeg falder også hurtigt i søvn om aftenen, næsten slut med at ligge vågen den halve nat. Det giver mig mere overskud til bedre træning og mere tid i haven. Hvad det så kan føre til må tiden vise. Den sidste ugestid har jeg også taget tarmflora, bare min egen ide om at fylde noget godt på når jeg nu rydder ud.

Jeg synes ikke jeg har lugtet af hvidløg og det synes andre heller ikke. Kun en enkelt gang har jeg fået at vide at jeg vist havde spist hvidløg. Nogen gange har jeg været lidt svimmel i kort tid når jeg har drukket det. Jeg har haft luft i maven og har bøvset en del, og så har jeg hostet meget.

Hvis du har lyst at prøve kuren, er der mange steder på nettet hvor du kan finde opskriften.
Lidt gode råd hvis du går i gang. Når du ordner hvidløgene, så tag et par engangs gummihandsker på. Læg hvidløgene i en plasticpose og giv dem nogen tæsk med en kagerulle el. lign. så går skallerne lettere af. Brug gamle ting du kan smide ud efter brug, ellers lugter tingene lang tid efter (put det endelig ikke i opvaskeren !! ).

God fornøjelse
Betty

4
Diæt, motion, kosttilskud mv. / gårdbutikker og netbutikker
« Dato: 26 August 2013, 13:09:01 »
Jeg har tit manglet viden om hvor jeg kan købe økologisk og andet godt, men har efterhånden fundet nogle steder. Håber du kan bruge nogen af dem eller måske kan tilføje nogen.

Netbutikker:

Mineslund.dk
alt i kød. Også en hel del pålæg. Alt er glutenfrit!
har også gårdbutik.

Okologisk-supermarked.dk
Meget billig med vitaminer og mineraler. De har meget glutenfrit (også billigt). Jeg har været tilfreds med de varer jeg har købt. Leveres med posten.

Jala-helsekost.dk
Billige vitaminer og mineraler. Leveres med posten.

thepaleoshop.dk
Har jeg lige fundet. Udvalget er ikke så stort men gode glutenfri varer.

Gårdbutikker:

Søris
Sørisvej 2a
3650 Ølstykke

har mange friske grøntsager. Se søris.dk

ventegodtgård

selvpluk af jordbær og æbler men har også andet grønt. Se ventegodtgaard.dk
 

mange hilsner
Betty

5
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Ernærings-terapi
« Dato: 22 November 2012, 19:52:12 »

Jeg har været hos en ernærings-terapeut. Det kan helt klart anbefales. 1 1/2 times konsultation med Mia Damhus. hun kendte TW, CCSVI, udrensning af tungmetaller, NAC og alt det andet jeg går og roder med, ja, hun kendte faktisk også MSforum!!
En rigtig god oplevelse, dejligt at bruge tiden fuldt ud til nye oplysninger og ikke at skulle forklare hvad det er jeg gør eller forsvare hvorfor jeg gør det.
Jeg har fået nogle konkrete ting jeg kan arbejde videre med, og er allerede i gang.

Betty

6
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Akupunktur med strøm.
« Dato: 13 ſeptember 2012, 08:23:18 »
Jeg har i et stykke tid fået akupunktur og for et par uger siden ringede hun og fortalte at hun nu havde været på kursus i at sætte strøm til nålene og spurgte om jeg var interesseret i at prøve det. Selvfølgelig, jeg er med på den værste.  ;D
Efter første gang strøm havde jeg det fantastisk, den smule smerter jeg har var væk! Den energi jeg havde brugt på at have ondt, kunne jeg nu bruge på andet og hold da op hvor jeg har nået meget. Desuden blev jeg klar i hovedet. Det var jeg også efter CCSVI og havde ikke bemærket at jeg nu var mindre klar igen, men at opleve forskellen så pludseligt var stort.

Anden gang skete der ikke så meget, jeg var næsten tilbage ved før strøm, men efter mere strøm i går er jeg klar og på dupperne igen. Nu skal der laves noget! Jeg har et par aftaler i dag, og efter arbejdstid kommer en af døtrene og hjælper med at klippe hæk. Ender med at haven i år bliver vinterklar.

Det er en fysioterapeut som giver mig akupunktur, og kurserne har hun taget gennem fagforeningen, så spørg hos din fys hvis du har lyst at prøve. Og bare rolig, det er mig som holder apparatet og styrer hvor meget strøm der skal på.

Betty

7
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Kefir
« Dato: 09 Juli 2012, 09:17:42 »
Jeg fik i fredags min kefir-kultur og satte den til at gære. Jeg har fundet noget Stevia med rørsukker så det har jeg brugt. Jeg prøvesmagte i går men synes den stadig var for sød, så lod den stå til i dag, hvor jeg lige har hældt den op og sat en ny i gang.den smager godt nu.

Ifølge Jesper fra vandkefir.dk har den det bedst ved omkring 22 g og i mørke, så jeg har den stående i et køkkenskab.

Betty

8
Medicinske forsøg i Danmark / Motion
« Dato: 08 Marts 2012, 09:17:06 »
Hej

Er der nogen som er med i forsøget med motion og som vil fortælle lidt om hvilken form for motion det drejer sig om, er der forskellige slags, hvor tit og hvor lang tid, er det hård motion eller .... Ja fortæl fortæl

Mange hilsner
Betty

PS. Jeg træner i vand en halv time om ugen, to x fysioterapi med træning om ugen og en gang ridning, men bør jeg ændre?

9
Spørgsmål og svar / Drømme
« Dato: 14 ſeptember 2011, 15:01:13 »
Hej

Jeg er efterhånden begyndt at drømme en hel del igen / kunne huske mine drømme igen, og har i den forbindelse tænkt en del over at i mine drømme er der ikke noget galt med mig, jeg kan gå, løbe, danse, klatre i træer ja lige hvad jeg har lyst til. Der er aldrig noget med at gå dårligt eller noget med en stok. Hvordan har i andre det i drømme? ved ikke lige helt hvad jeg skal lægge i det. Er det bare mit ønske om igen at være "normal" som slår igennem?

Betty

10
Generelt / CCSVI-registreret
« Dato: 01 ſeptember 2011, 09:56:08 »
Er du blevet registreret i scleroseregistret  efter du har fået din CCSVI-operation ? Har du efterfølgende hørt noget ?

Jeg blev registreret for et halvt år siden men har ingenting hørt og undrer mig. Vil de slet ikke bruge registreringen til noget eller er der kun få som er blevet registreret ?

mange hilsner Betty

11
Mit venstre ben har et dårligt knæ, jeg ved ikke hvad det hedder, men når jeg har gået lidt vil knæet ikke bøje mere, det bliver nærmest helt stift, og først efter en længere pause kan det bøje lidt igen. Efterhånden som dagen går, skal pauserne være længere, og om aftenen gider det slet ingenting.

Jeg er nu ved at prøve en sele som jeg håber kan afhjælpe dette. Det er en lang bred elastik som bliver sat fast i snørrebåndet eller andet på skoen, og drejet omkring underbenet og omkring låret og derefter med velcro sat fast på et bælte. Jeg fik  den i fredags men er allerede nu meget glad for den. Den er meget besværlig at tage på, men det opvejes af virkningen synes jeg. Elastikken i selen gør at knæet får lidt hjælp til at bøje, det er ikke noget med høje knæløftninger men bare en cm betyder også noget når man som jeg tit slæber benet.
Jeg prøver forskellige muligheder for at sætte elastikken fast i skoene, og måder at dreje den på. I morgen skal jeg have den med til min fysioterapeut, og så skal vi prøve dens trænings-muligheder.

Selvom jeg kun har brugt den lidt herhjemme synes jeg at kunne mærke lidt effekt af den, hver gang jeg går træner jeg knæet, og jeg synes det er blevet lidt mere udholdende når jeg ikke har selen på, men det skal i nok høre nærmere om.

Mange hilsner Betty

12
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Saft fra birketræer
« Dato: 03 April 2011, 10:25:02 »
Jeg har de sidste par år tappet saft fra mine birketræer, det kan man kun i et par måneder om året, og det er nu. Saften er fyldt med gode sager og giver mig ekstra energi, og da den er filtreret gennem træets rødder, er den meget ren. Desværre holder saften kun få dage men den kan fryses. Jeg har dog ikke fryseplads til ret meget, så lige nu er jeg igang med at prøve at koge saften ind til sirup, som kan gemmes.

Har du lyst til at prøve selv at tappe saft er det meget let, bor et hul på et par cm dybde i træet og sæt en slange ind i hullet (evt. et stykke haveslange eller hvad du ellers har), sæt en flaske eller kande under slangen og nu løber saften helt af sig selv! sørg for at din flaske/kande er dækket, så det ikke regner i den eller en hund letter ben i den. Saften kan drikkes lige fra træet.

Hvis du vil stoppe med at tappe, så sørg for at lukke hullet med en gren eller lign. ellers vil saften blive ved med at løbe.

Du kan tappe saft fra birketræer fra engang i marts til løvspring.

Mange hilsner Betty

13
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Tranebær
« Dato: 03 Januar 2011, 16:11:13 »
Jeg så forleden noget i TV om Tranebær, og her blev der sagt at de bl.a. fjernede plak i hjernen !
Er der nogen som kender noget til det, jeg har ikke kunnet finde noget om det andre steder. Hjælper det noget ? Hvor meget skal jeg evt. tage ?

PFT. Betty

14
Jeg søgte i begyndelsen af marts min sundhedsforsikring om dækning af min behandling hos Euromedic Poland. Jeg søgte om dækning for behandling af sclerose, og i maj fik jeg besked om at de dækker behandlingen og ophold på hospital, men ikke transporten da vi kørte i bil derned, og de dækker heller ikke ophold på hotel. Efter min behandling i maj, (ja faktisk ringede hun fra forsikringen da jeg lå i min seng på hospitalet og ventede på at de skulle hente mig til operation !!) den lange tid der er gået siden, er blevet brugt på at fremskaffe en faktura fra Polen som forsikringen har villet godtage, og det er nu lykkedes efter at Euromedic har lavet den 3. faktura. Selvom jeg havde fået besked om at de ville dække, har jeg ikke villet skrive noget her før jeg havde pengene på min konto, men det er de nu. :) håber jeg er tilgivet for det.

Tror lige jeg smutter ud og shoppe lidt  ;D   

mange hilsner fra Betty

15
Liberated! / Liberated - Betty - Katowice 12/05-2010
« Dato: 14 Maj 2010, 10:54:43 »
Efter 15 timer uden mad, de sidste 6 også uden drikke og de 4 i en polsk hospitalsseng, blev jeg kørt mod operationsstuen, men halvvejs blev vi sendt tilbage, lægen kom ind til mig og sagde I'll be back in 1 1/5 hours and you be next !!! og så måtte jeg vente lidt mere, øv. Omkring halv fem var jeg færdig og lidt over ti blev jeg befriet for drop, kateder og den store forbinding, og fik lov at gå lidt rundt med et plaster og mit eget tøj. !! stort !!. Så sov jeg videre, jeg sov som en sten og da jeg vågnede kunne jeg ikke forstå det var mørkt udenfor, jeg synes jeg havde sovet i flere dage, men klokken var kun fire. Jeg var fuldstændig frisk og klar i hovedet, ingen hovedpine, ingen trykken bag øjne eller i ører, bare en utrolig lettelse inde i hovedet. Jeg kunne ikke sove mere, og turde ikke røre mig, af frygt for at ødelægge det hele. Hele dagen svævede jeg rundt med mit lette hoved, men hvilte også rigtig meget. I nat har jeg ikke sovet så godt, men har det stadig godt i hovedet.

Kald det bare placebo-effekt, eller måske er lufttrykket hernede anderledes, eller måske er det fordi jeg ikke har lavet ret meget et par dage, eller har det noget med en ballon at gøre .... Jeg er ligeglad hvad du kalder det, jeg nyder det bare  :D  :D :D :D

PS. Jeg skriver videre når jeg kommer hjem. Inden jeg tog afsted har jeg skrevet ned om mit udgangspunkt, mine forventninger og mit håb.

Sider: [1] 2