Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Lisa.T

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
EBV - Epstein BarrVirus / EBV
« Dato: 21 December 2018, 15:34:51 »
Der er vist rigtig mange efterhånden, der mener at EBV, Epstein Bar Virus, kan være årsag, eller i hvert fald medvirkende til, at alvorlige sygdomme som bl.a. MS udvikles. Dem herinde, der har fundet frem til "the Medical Medium" vil vide, at f. eks. han er overbevist om, at EBV nærmest er skyld i alt. Måske har han ret. I hvert fald er EBV en formidabel modstander, som ikke er nem at slippe af med.

Helt tilfældigt så jeg i en anden FB gruppe omtale af den ny bog omhandlende EBV. 

Bogen er skrevet af dr. Kasia Kines. Hun er PHD i ernæring. Bogen er på 559 sider og noget af en mursten. I den gennemgås alle aspekter af EBV, og bogen regnes for det mest omfattende arbejde, der endnu er udgivet om emnet, og alt er evidens baseret. Jeg har lige købt bogen og har skimmet den igennem, og den er MEGET omfattende. Hun mener at EBV er medvirkende til rigtig mange af de sygdomme, der næsten er eksploderet i de seneste mange år. Kronisk træthed, autoimmune sygdomme, diverse smertetilstande og rigtig meget af det, som lægerne ikke har en forklaring på.

Hun giver også "opskriften" på, hvordan man kan slippe af med EBV. Men det er ikke en opskrift, som at man tager 100 gr ditten og 500 gr datten i 5 mdr, så er man EBVfri. Det er meget mere omfattende. Man skal ikke udelukkende tænke i ernæring, men også f.eks. i, hvordan den luft, man indånder er, hvordan ens hus er isoleret (med hvilke materialer), hvordan det vand, man drikker er, bare for at nævne lidt. Hun giver tips til, hvad, man bør have i sit køkken, og giver opskrifter, hun gennemgår diverse kosttilskud og meget andet.

Mange levnedsmidler gennemgås, bl.a. æg, som kan være problematiske. Nogle mener, at EBV oprindeligt stammer fra høns. Ikke at man får EBV ved at spise æg, men de kan være problematiske i forhold til allergier.

Vitaminer gennemgås også. Bl.a. D vitamin. Hun anbefaler, at man holder sit niveau af D vitamin højt og får rigeligt sol om sommeren (5-10 minutter = 4000 IU), og tager 10.000 IU pr dag om vinteren. D3 skal altid tages sammen med vitamin K2 og man skal tage tilstrækkeligt med magnesium. D3 alene kan give åreforkalkning, det var jeg ikke klar over, og nu tager jeg mine K2'ere.

Forskellige slags kød kan være problematiske, og man bør generelt skære ned og spise plantebaseret. Kun med lidt kød. Hun gennemgår proteiner, og hvor man får dem fra, og hvor mange man skal have.

Men, som sagt, jeg har endnu kun skimmet bogen - der er til mange dages læsning.

Bog: Dr. Kasia Kines The EBV Solution 
(https://www.amazon.com/Epstein-Barr-Virus-Solution-Undiagnosed-Destroying/dp/1722895365)

Webside, under stadig udvikling: EBVhelp.com

Og der er en nyhedsmail, man kan melde til find hende på FB.


Men EBV er ikke uovervindelig, men det kræver en kæmpe indsats.

2
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Detox kviksølv
« Dato: 21 Juni 2016, 11:30:30 »
Fandt denne meget interessante artikel om hvordan man kan 'detoxe' fra kviksølv:


http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/06/19/heavy-metal-detoxification.aspx

4
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Golden Paste
« Dato: 06 April 2016, 08:26:49 »
Hmmmm, jeg må ud i skuffen og tjekke mit kanel.

Men jeg er begyndt at tage Golden Paste hver dag, og synes, jeg har meget mere energi. Golden Paste = gurkemeje pasta. Det smager afskyeligt, jeg tager en teskefuld rent, men det er hurtigt slugt.

Det tager inflammation i kroppen, det er sikkert derfor det giver energi. Der er flere FB  grupper med golden/tumeric paste. Jeg startede egentlig med det til min hund, da det også virker kræfthæmmende, hun har en kræfttumor. Den er ved at blive mindre, men jeg smider også meget andet i hovedet på den.....

Men GP er fremragende til ledsmerter, gigt o.l.  Bare pas på tøjet, det pletter helt enormt, og jeg har gule fingre.

5
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Nyttige links
« Dato: 20 Juli 2015, 13:03:12 »
Her kan man sætte nyttige links ind med en kort beskrivelse.


Links om sund fedt og MS kost:

http://www.langtfedtliv.dk/

6
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Hjemmelavet C-vtamin og kalk
« Dato: 25 Marts 2015, 16:50:24 »
Man kan selv lave C vitamin, lige så godt som fabrikker, der åbenbart laver det af majs. Og kalk laver jeg ved at gemme og koge skallerne af de øko-æg jeg spiser. Efter kogning (for hygiejnens skyld) tørres de i ovn og knuses i blender eller mini-hakker. En teskefuld er nok til at dække dagligt behov.

http://www.naturalnews.com/049100_vitamin_C_citrus_peels_enzymes.html


7
Diæt, motion, kosttilskud mv. / vegetar kontra kødspiser.
« Dato: 04 April 2014, 13:47:21 »
Denne artikel har TW som link i dag på sin FB side. Jeg synes den er meget interessant. Jeg har længe haft halvdårlig samvittighed over, at jeg spiser kød (kun lidt, og altid øko), for jeg gik i min naivitet ud fra, at vegetarkost nok ville være sundere. Ikke efter hvad TW siger.

Ligeledes er jeg dybt fornøjet over, at hun akriver at B12 bedst optages i kroppen når det er i form af methylcobalamin. Yes! Det har jeg taget længe. I sin dybe visdom har sundhedsstyrelsen forbudt stoffet herhjemme, så det skal skaffes fra udlandet. Lidt bøvlet, men det er lade-sig-gørligt.

Læs og bliv klogere:

http://www.quora.com/Vegetarianism/What-particular-consequences-does-a-vegetarian-diet-have-on-mental-health/answer/Terry-Wahls-MD?srid=tLOn&share=1

8
Diæt, motion, kosttilskud mv. / DHA - fiskeolie
« Dato: 23 Februar 2014, 21:17:57 »
DHA skulle angiveligt hjælpe på inflammation.  Nu skal jeg ud og købe fiskeolie og spise fede fisk (elsker røget makrel og laks, det må være godt.):


http://www.sciencedaily.com/releases/2013/07/130701135442.htm

9
Generelt / Lisa T
« Dato: 11 December 2013, 11:02:36 »
I fremtiden bliver forum nok nødt til at nøjes med en mindre strøm af nyheder.

Selv om jeg er SP'er og normalt ikke får attacker, så blev jeg i weekenden ramt af et mega-attack, og jeg er nu meget, meget svag, og meget, meget træt. Fra at være helt selvhjulpet i kørestol, er jeg nu blevet et plejetilfælde, der skal have hjælp til det meste. Og jeg er træt, træt, træt.

Så der vil nok ikke være den sædvanlige jævne strøm af nyheder fra min side, jeg har ikke overskuddet mere. Men hvis jeg finder noget spændende, skal jeg nok bringe det. Jeg kan heldigvis stadig sidde ved pc'en. Men mit bidrag vil være mindre i fremtiden. I andre skal bare fortsat sørge for strømmen af nyheder, og helst positive, tak, det trænger jeg meget til!

Jeg kigger ind med jævne mellemrum, og kan nok ikke helt holde mund. Ha' det godt alle sammen.   :)

10
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Yoga
« Dato: 29 November 2013, 12:57:30 »
For dem,  der er i stand til den slags fysiske udfoldelser, er her lidt om yoga:


http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html

12
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sulforaphane
« Dato: 31 August 2013, 15:46:28 »
Jeg er lige blevet færdig med at læse en meget spændende bog. Mere et hæfte, der er 63 sider.

Jeg fandt den meget spændende og meget informativ på en let forståelig måde. Den handler om nutrigenometik, altså, hvordan kosten og næringsmidler kan påvirke celler, DNA og alt derimellem.

TW, gå hjem og vug!!! Her er en forståelig information om, hvad f.eks. antioxidanter er, oxidativ stress, inflammation og mange andre af de ting, vi går og tumler med. Og hvad man kan gøre ved det!!! Jeg vil sige, at hvis man kun skal have én bog om sund ernæring, er det denne, man skal ha'.

Jeg har slettet linket, da det var usikkert.

13
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Vitamin K
« Dato: 04 August 2013, 07:36:40 »
Her er en artikel om betydningen af vitamin K - specielt K2, og samarbejdet med vit D og magnesium:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/12/16/vitamin-k2.aspx

14
Diæt, motion, kosttilskud mv. / gymnastiske øvelser.
« Dato: 28 Juli 2013, 21:36:36 »
I denne artikel er der en video med forskellige øvelser. Både lidt let, og noget for de super-seje.


http://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2013/07/19/bodyweight-exercise.aspx

15
Diæt, motion, kosttilskud mv. / GMO, liste med færdigprodukter.
« Dato: 16 Juni 2013, 08:45:51 »
Vidste ikke rigtigt, hvor jeg skulle putte dette hen, men det er altså nu i tråden med diæt. Det er en liste med alle de produkter, som alle kan indeholde GMO bestanddele. Bl.a. Nestle, Kelloggs og Quaker. Det står på hylden henne i 'min' Brugs.

http://www.whydontyoutrythis.com/2013/06/comprehensive-list-of-gmo-products-and-companies.html


Sider: [1] 2 3 ... 6