Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - per west

Sider: [1] 2 3 4
1
Jeg søgte på nettet, og denne side dukkede op som nr. 1
https://amedsccsvi.com/ccsvi-treatment/

Det var tider, da der var håb endnu.

2
MS forskning / UTI, Urinary Tract Infection
« Dato: 27 ſeptember 2018, 08:04:54 »
Jeg ved ikke om dette er det rette sted at slå forskning om bakteriers respons op, men der er ikke rigtigt nogle emner der fokuserer på urinvejsinfektion.

Det har aldrig været noget problem for mig, forinden jeg så tog til Indien og fik en HSCT-behandling, som bla. bestod i kateter i en måned, for ikke at være nødet til toiletbesøg i tide og utide, som jo er så typisk for MS-patienter med overfølsomt nervesystem.

Efter den oplevelse, blev evt. positive effekter af HSCT, snart begravet i urinvejsinfektioner, som medførte hospitalsindlæggelse eller udstedelse af recept fra min praktiserende læge, på Selexid, et smalspektret antibiotikum man på hospitalet fik intravenøst, og hos lægen som piller man skulle tage i en uge eller to.

Der gik desværre kun kort tid, forinden jeg igen fik feber, og så startede møllen forfra igen!

Nu er der så blevet forsket, og jeg faldt over denne artikel i Ingeniøren, som forklarer lidt om hvor smarte bakterierne er, og hvor katastrofalt Sundhedsstyrelsens politik med, blot at bruge smalspektret antibiotika er for patienter.

https://ing.dk/artikel/smitsomme-bakterier-gaar-dvale-vaagner-paa-ny-214596?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

https://www.science.ku.dk/presse/nyhedsarkiv/2018/smitsomme-bakterier-gaar-i-dvale-og-skjuler-sig-for-antibiotika/

Her for de engelskkyndige: http://stke.sciencemag.org/content/11/547/eaat5750

Sidste gang jeg blev behandlet på hospitalet, brugte de så http://min.medicin.dk/medicin/praeparater/4641 Piperacillin som anvendes der, hvor alt andet ikke virker, men desværre foregik behandlingen alt for kort, for sengepladserne er jo rationeret, så efter en dags behandling, stod jeg igen der hjemme med 2 x 20 Selexidtabletter.

Der er sikkert en del MS-patienter der kan ha glæde af dette indlæg, og især at oplyse egen læge om, hvor smart bakterierne egentlig er.


3
MS forskning / Astmamedicin til proggresssiv?
« Dato: 31 August 2018, 10:02:36 »
Er der mon nogen fremtid i det, når det er Finn Sellebjerg der forsøger i DK.

https://scleroseforeningen.dk/nyheder/astmamedicin-til-progressiv-sclerose

Hvem der udskriver, vides ikke.

4
CCSVI - Chronic Cerebrospinal Venous Insufficiency / Cobber
« Dato: 20 August 2018, 09:25:30 »
Her er en undersøgelse der måler højt kobberniveau hos MS-patienter. Har det mon noget at gøre med hjernens langsommere flow end hos raske, der gør, at CSF (cerospinal fluid) opkoncentreres?

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0925443918300875

5
Her er en historie om barnet, Emma, som er en af de børn myndighederne siger har fået alt for meget af hormonet D3.
Der står i artiklen, at D trækker calcium ud i blodbanen. Men er Emma ikke en model på hvad der sker, hvis man uforvarende genererer et menneske som udvikler CCSVI? pga. tilstoppede veneklapper pga. calcium.
Også svært at ignorere hvad den megen calcium bevirker i lymfesystemet?
Bare en tanke

https://www.dr.dk/nyheder/webfeature/vitamin

6
Medicin / Coimbra
« Dato: 28 Juli 2018, 20:46:05 »
Meget omfattende indlæg om Vitamin D3, som jo egenlig er et hormon. Efter hvad jeg kan forstå, er vitaminet nøglen til alle autoimmune sygdomme, og der er stor modstand imod at forske i hormonet, selv om blot 10 minutter i solen, hæver værdien for D3 i blodet til langt over den anbefalede grænseværdi på 60 nmol/ltr.

Jeg har i lang tid taget 10.000 IU pr. dag, uden at jeg har registreret nogle forgiftningssymptomer.

https://www.youtube.com/watch?v=hOfO29rL-gI

eller hvis man hellere vil læse: https://www.coimbraprotocol.com/single-post/2017/05/20/Wesley-Princesval---Multiple-Sclerosis

Der er efterhånden skrevet så meget her, og sandsynligvis også om D3, men det var lidt svært at finde på søgemaskinen.


7
Hvor meget der er neurologisk indflydelse, eller hvordan Dr. Kipnis og hans opdagelse af lymfesystemets tilstedeværelse i vores hjerner, spiller ind, kan man kun gisne om?

https://interventionalnews.com/brave-dreams-trial-finds-venous-angioplasty-safe-largely-ineffective-ms-patients/

Endnu engang begraves den ellers lovende teori om CCSVI.

8
HSCT / Sigbjørn Rogne om HSCT på Clinica Ruiz i Mexico.
« Dato: 11 Juni 2017, 11:40:06 »
Det er godt hvis man er på Facebook for at læse Sigbjørns bemærkninger, men essensen er, at behandlingen ikke foretages på en måde hvor det kan betale sig at høste stamceller, for der opnås ikke en egentlig reset af sygdommens udvikling.

https://www.facebook.com/groups/1225954544164084/permalink/1395972843828919/

Her kan man så lidt intro fra Clinica Ruiz, om deres behandling. https://www.youtube.com/watch?v=lEGawtqxESc&app=desktop

9
Spørgsmålet er så, hvor længe neurologerne kan tillade sig at klamre sig til MS-patienternes sygdom, og afholde dem fra at få adgang til CCSVI? Det burde nu være indlysende, at der foregår et folkemord, og at MS-patienterne selv, hjælper til ved at modtage den tilbudte sygdomskonsoliderende medicin.

http://ccsviinms.blogspot.dk/2015/06/pictures-worth-some-words.html


10
HSCT / Pers eftertanker i forbindelse med stamcellebehandling i Indien
« Dato: 09 November 2016, 13:56:47 »
Foredrag om HSCT https://www.youtube.com/watch?v=bvCgXpQiU1w

Om det her er en god ide, er svært at sige, men valget står klarere, når Sclerosens retning hos en, er så ensrettet nedadgående, DOWN -> DOWN -> DOWN, år efter år efter år, og behandlings-tilbuddende efterhånden er en "trappeelevator" eller en ny "trehjulet el-cykel."

Bladdercontrol var mit problem, og er nu noget større pga. bivirkning ved HSCT, men lidt fra eller til, hvad forskel gør det, så længe der er et glimt af håb om OP -> OP -> OP.                                                                                  :)

11
HSCT / Per til Artemis i Indien for HSCT.
« Dato: 11 Oktober 2016, 18:58:21 »
Nu er det så ved at være alvor, for den 14.10 rejser jeg til Indien, for at få 0-stillet mit immunforsvar hvilket gøres ved at indsprøjte kanin-dræberceller, so så vil angribe mine for aggressive T-celler, og forhåbentlig resette mit immunforsvar.

Kunne det lade sig gøre, at få udviklingen i sclerosen sat på stop, og måske oven i købet få gang i lidt reperationsarbejde nederst i ryggen, vil meget være opnået.

Behandlingen er planlagt til ca. 26 dage, og så vil der være en efterbehandling hjemme, hvor jeg skal leve lidt tilbagetrukket, og afvente til min immunsystem er oppe på fuld styrke.

Først skal man igennem en kontrol, hvor der bliver udført en grundig helbredsundersøgelse, for at sikre, at patientern (mig) kan klare, at få indsprøjtet en coctail for henholdsvis at høste stamceller som så bliver renset, dræbe 90 % af ens immunforsvar, og sætte de høstede, nu rensede stamceller tilbage i kredsløbet. Ikke helt i den orden, men jeg vil prøve om jeg kan gi melding her, i hvilken rækkefølge behandlingen foregår.

12
HSCT / HSCT i Indien
« Dato: 09 ſeptember 2016, 21:19:35 »
Jeg har besluttet mig for, at rejse til http://hsctindia.com/ for at se om en HSCT-behandling kan hjælpe på progressionen. Lidt et lotteri, når man betænker hvordan det gik Rigshospitalets lidt ældre patienter, men til forskel fra den danske behandling, bekæmper Inderne evt. infektioner som måtte støde til, når immunforsvaret slås ned, og det foregår under 100 % karantæne i et absolut sterilt miljø.

Så det er absolut værd at forfølge, selv om der er spildt meget tid, pga. den kontrære tilgang fra de danske neurologers side. Håber de er meget dygtigere i Indien, hvor overlæge Dr Rahul har udført 300 HSCTs uden at forlise en eneste patient.

Så vidt jeg ved.   ::)

Så afsted den 14 oktober, og 7-9-13....  :P

13
Generelt / Gad vide hvor al den Sclerose kommer fra?
« Dato: 06 ſeptember 2016, 13:41:49 »
Måske det ville være fornuftigt, hvis familien fik halvmasker på, forinden man bevæger sig ud i trafikken..
https://ing.dk/artikel/partikler-bilos-strander-hjernen-186617?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=daglig&cx_newsletter=daglig&cx_newsletterid=185862

14
Generelt / Hjernesygdom generelt
« Dato: 03 August 2016, 16:48:58 »
Der er inden for de sidste år, opdaget at vores immunsystem via lymfesystemet er direkte forbundet med vores hjerne, en realitet som "experterne" er lykkedes med at overse i århundreder, og at T-celler foruden at "dræbe" uønskede gæster, også samler defekt protein sammen, og det er så meningen at disse affaldsproteiner skal borttransporteret via vores venesystem. "Det som neurologerne nu er lykkedes med fuldstændigt at at få forbudt må ske hos MS-patienter, i bedste Rockefellarstil."

Nu har australske forskere så prøvet sig frem med at løsne ophobede proteinklumper som forskere antyder er direkte årsag til Alzheimer, vha. fokuseret ultralyd, (a focused therapeutic ultrasound) som åbner hjernebarrieren og aktiverer hjernens microglialceller, som er celler, beregnet til borttransport af affaldsproteiner, som nu, vha af den åbnede barriere, kan vibreres ud vha. ultralyd.

Det er svært ikke at se opdagelsen af det direkte forbundne immunforsvar til hjernen, sammen med den australske forskning i Alzheimer. Kunne ultralyd mon også rense ud i hjernens scleroseplaks? Man må håbe de australsk forskere tester videre, for her i landet vil sådan noget desværre ikke ske, nærmere tværtimod.


http://www.sciencealert.com/new-alzheimer-s-treatment-fully-restores-memory-function

15
HSCT / HSCT hvor?
« Dato: 25 April 2016, 13:19:12 »
Kan være det er en gentagelse af allerede vist link, og hbor seriøs listen er, må ses i lyset af, at Rigshospitalet er nævnt?

http://www.hsctstopsms.com/hsct-facilities-worldwide/

Sider: [1] 2 3 4