Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Betty

Sider: [1] 2 3 ... 15
1
Liberated! / Sv: Liberated - Betty - Katowice 12/05-2010
« Dato: 03 November 2018, 16:42:37 »
Hej

Længe siden jeg har været her, troede ikke her var noget tilbage men kun FB.

Mine ben blev bedre dengang, ikke helt gode men bedre men de er langsomt blevet dårligere igen ☹️
Men mit hovede er stadig ligeså godt som det blev dengang, ingen hovedpine, taler normalt og i normal hastighed, jeg kan huske ja føler mig næsten normal i hovedet.

Betty

2
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 03 November 2018, 16:32:07 »
Jeg er også med her. Har juicet i snart et par måneder. Startede med få mundfulde om dagen men klarer nu et helt bundt bladselleri. Tager et bundt hver morgen. De dage jeg ikke skal noget tager jeg også vand med citron. Synes ikke han er restriktiv. Måske fordi jeg i forvejen er næsten glutenfri, er sukkerfri og næsten uden mælkeprodukter. Fylder lidt af hans anbefalinger på efterhånden. Kan godt lide at han anbefaler og fraråder, ingen du skal eller må ikke.
Lige nu er min gang blevet pænere og jeg går hurtigere, min blære er meget bedre og min mave føles bedre. Jeg har hele tiden kunnet trække vejret gennem næsen men nu er der godt nok åbnet på fuld drøn, kan ikke huske jeg nogensinde har haft så godt med luft gennem næsen. Føler en masse i mig falder på plads og jeg har mere ro indeni. Vand med citron giver energi synes jeg.
Betty

3
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: THC olie .. Hamp olie
« Dato: 30 Marts 2016, 09:39:06 »
Jeg har i et stykke tid taget CBD olie og sover de fleste nætter meget bedre. Jeg er stadig oppe et par gange med sover hurtigt igen og føler mig frisk om morgenen. Føler jeg har bedre humør og mere energi, sikkert pga den bedre søvn.
Hvis man kan få sin praktiserende læge til at skrive en recept kan man få THC på Glostrup apotek.

Betty

4
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 30 Marts 2016, 09:27:33 »
Lidt opdatering fra mig. Jeg holder pause fra Biotin, jeg ved ikke hvad der skete men pludselig fik jeg kvalme og følte mig dårlig når jeg havde taget det. Jeg har prøvet at tage det inden mad, sammen med mad og efter mad men med samme resultat så jeg holder pause og ved ikke hvornår jeg starter igen. Tager det som tegn på at jeg har fået nok lige nu.

Min neurolog (Rikke Jensen på Glostrup) snakker meget begejstret om Biotin og følger med i hvad der sker omkring det. Hun har lovet at give besked når der bliver mulighed for at hun kan give mig det. Jeg ser hende kun en gang om året.

Betty

5
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 19 Januar 2016, 12:51:55 »
Nej Søren, du er ikke alene, både jeg og mange flere er trætte af vores gakkede gangarter. Hold ud, vi går mod lysere tider og forår.

6
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 14 Januar 2016, 12:53:56 »
Var hos neurolog mandag og hun synes det er godt jeg stadig tager meget Biotin og at det vil være godt at fortsætte så det gør jeg. Hun giver besked så snart det bliver godkendt.
Ved ikke helt om der sker så meget. Nogle ting synes jeg at jeg gør mere naturligt, lidt som i gamle dage men det er kun små ting. Samtidig har jeg nogen gange været hos Kranio-sakral terapi og hun retter op på min hofte og mine ben. Om det er det der skyldes jeg går bedre eller det er biotinen eller måske samspillet tør jeg ikke sige.
Jeg sover bedre og mere de fleste nætter og har også mere energi end jeg plejer.

Betty

7
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 27 ſeptember 2015, 15:56:39 »
UPS!! Undskyld, kan i se den dårlige samvittighed lyse?

Jeg har nu taget Biotin i stor mængde i mere end 3 måneder. Synes helt klart jeg har fået mere energi, men jeg bruger den også straks den er der så jeg er stadig lige træt om eftermiddage og aftenen men jeg har bare lavet meget mere. Svært at sige hvad der er sket, men tænker tit på at wauw alt det du har lavet i dag. Jeg synes jeg går bedre men har et par gange været til Kranio Sakral Terapi og det har selvfølgelig også haft stor indflydelse men har flere gange tænkt, hov hvad var det lige du gjorde der? Det kan du jo slet ikke!! Den snurrende jeg har haft i nogle fingre på venstre hånd er nu helt væk om formiddagen og er nu kun en lille smule sidst på dagen.
I går var jeg til tøse-frokost med meget snak og holdt ud i otte timer!! Normalt ville det højst være et par timer og i stedet for i dag at ligge brak, har jeg været et par timer i haven og nu er jeg ved at vaske.
Hvis nu man finder ud af at det hele bare er placebo så lad være med at fortælle mig det, jeg nyder det og har slet ikke tid at følge med herinde.

Søren: hvordan finder jeg ud af om det er D-Biotin jeg tager? Det er time-release fra Swanson

Betty

8
CCSVI - Chronic Cerebrospinal Venous Insufficiency / Sv: Nyheder
« Dato: 02 ſeptember 2015, 10:23:42 »
Jeg har i går på FB læst at Birte (bitte mormor) er død. Jeg ved ikke noget om de nærmere omstændigheder men hendes datter skriver at hun sov stille ind. Hvil i fred Birte.

9
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Suppe imod gigt
« Dato: 10 August 2015, 15:13:58 »
Jeg koger også tit suppe og har det godt med det men har dog ikke prøvet at blende det der ikke kan tygges.
Koger store portioner og fryser ned i små portioner så om vinteren sætter jeg en frosset portion i en gryde inden jeg tager til træning og så skal der bare tændes når jeg kommer hjem og skal tøs op. Jeg har også tit kogt lidt asparges i suppen, blended det og så haft en portion aspargessuppe. Kan helt sikkert også bruges til grønkålsuppe, blomkålssuppe, hvidkålssuppe eller hvad man nu har lyst til.
TW skriver også om supper.
Jeg har ikke fået set udsendelsen om suppe men det er optaget så måske jeg kan få nogle flere ideer der.
Betty

10
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 13 Juli 2015, 16:26:17 »
Vil bare lige sige at Swanson lige nu har Biotin på tilbud til 3.29 $ (omkring en trediedel af normalprisen) så jeg har købt lidt til lager (jeg hamstrer aldrig men køber gerne til lager).

Betty

11
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 04 Juli 2015, 20:45:46 »
Jeg har det stadig super med Biotin. Min zoneterapeut mener at Biotin "spiser" andre B-vitaminer så jeg er begyndt at tage en multi-B også og så blev jeg anbefalet MSM så jeg er begyndt på denne nye cocktail og hold da op en masse energi jeg har fået. Tror det er lidt for meget så jeg forleden gik helt død, men nu er jeg i fuld omdrejning igen. I løbet af den sidste ugestid har jeg ud over det sædvanlige fået ordnet terrassen, fugerne mellem stenene er kradset op og der er kommet nyt sand på og nu er jeg igang med at male plankeværk!! Er altså nødt til at holde siesta midt på dagen men heldigvis er der lidt god tennis at se på når det er for varmt ude.
Ved ikke om det er biotinen som gør det eller er det bare fordi jeg går bedre og nu ikke skal bruge så megen energi på at gå?
Vil være dejligt hvis det hurtigt bliver godkendt.

Betty

12
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Magnesium
« Dato: 24 Juni 2015, 08:26:11 »
Jeg gør anderledes med min kefir.
Jeg fodrer den også med rørsukker og vand men når det har stået 2 dages sier jeg det. Kefiren bliver fodret igen med sukker og vand og det vand jeg har siet fra står yderligere 2 dage inden jeg drikker det. I disse to dage kan jeg tilsætte jordbær, ingefær, appelsin, ja hvad jeg har lyst til og lade det trække med i længere eller kortere tid. Jeg drikker det som er glas vand eller blander det med saft eller kommer det i smoothies,
Hvis du sætter kefiren i køleskabet stopper gæringen og den kan stå et par uger her i sommerferiedvale.

Betty

13
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Biotin
« Dato: 18 Juni 2015, 14:58:06 »
Hej Søren

Vil bare lige sige at jeg er glad for dine forklaringer, du er god til at oversætte fra (dyr)lægesprog til menneskesprog, så selv jeg kan forstå det.

Rigtig god dag til jer allesammen

Betty

14
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Biotin
« Dato: 16 Juni 2015, 21:12:58 »
synes det er på tide Biotin får sin egen tråd. Ved ikke om noget skal flyttes hertil men det må andre afgøre og evt flytte.

Jo Birthe, jeg har haft en periode hvor jeg var sulten hele tiden og har også taget et par kilo på (hurra) men nu er min sult som den plejer men jeg er meget tørstig og drikker nemt en halv liter mere om dagen.

Jeg tror jeg vil stille et glas piller ved min seng og tage de første tidligere end jeg plejer. Måske skulle jeg også overveje at dele dem mere ud over døgnet.

Betty

15
MS forskning / Sv: Forsknings Nyheder
« Dato: 16 Juni 2015, 14:11:34 »
Ja Swanson var det eneste sted med 10 mg da jeg købte første gang, heldigvis er der kommer flere og selvom der er kommet importmoms på var det alligevel billigere end i UK. Ja man skal se sig godt omkring og lige huske kurserne. Større søgning og udregning inden hver bestilling.

Har tænkt på om det mon kun er i en periode man skal tage den store dosis og så på et tidspunkt gå ned på mindre eller om det er for resten af livet.

Betty

Sider: [1] 2 3 ... 15