Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lisa.T

Sider: [1] 2 3 ... 172
2
Trist, men det nok en af de få tilfælde, hvor man må give autoriteterne ret. Det viste sig at være en fuser.

3
EBV - Epstein BarrVirus / Sv: EBV
« Dato: 21 December 2018, 16:47:56 »
Jeg glemte at skrive, at hun siger at frokosten er det vigtigste måltid. Her bør man få det mest afbalancerede og nærende måltid. Det bør indtages mellem 12.00 og 12.30 (13.00?), efter det går kroppen i en slags hviletilstand, og lukker ned.

4
EBV - Epstein BarrVirus / EBV
« Dato: 21 December 2018, 15:34:51 »
Der er vist rigtig mange efterhånden, der mener at EBV, Epstein Bar Virus, kan være årsag, eller i hvert fald medvirkende til, at alvorlige sygdomme som bl.a. MS udvikles. Dem herinde, der har fundet frem til "the Medical Medium" vil vide, at f. eks. han er overbevist om, at EBV nærmest er skyld i alt. Måske har han ret. I hvert fald er EBV en formidabel modstander, som ikke er nem at slippe af med.

Helt tilfældigt så jeg i en anden FB gruppe omtale af den ny bog omhandlende EBV. 

Bogen er skrevet af dr. Kasia Kines. Hun er PHD i ernæring. Bogen er på 559 sider og noget af en mursten. I den gennemgås alle aspekter af EBV, og bogen regnes for det mest omfattende arbejde, der endnu er udgivet om emnet, og alt er evidens baseret. Jeg har lige købt bogen og har skimmet den igennem, og den er MEGET omfattende. Hun mener at EBV er medvirkende til rigtig mange af de sygdomme, der næsten er eksploderet i de seneste mange år. Kronisk træthed, autoimmune sygdomme, diverse smertetilstande og rigtig meget af det, som lægerne ikke har en forklaring på.

Hun giver også "opskriften" på, hvordan man kan slippe af med EBV. Men det er ikke en opskrift, som at man tager 100 gr ditten og 500 gr datten i 5 mdr, så er man EBVfri. Det er meget mere omfattende. Man skal ikke udelukkende tænke i ernæring, men også f.eks. i, hvordan den luft, man indånder er, hvordan ens hus er isoleret (med hvilke materialer), hvordan det vand, man drikker er, bare for at nævne lidt. Hun giver tips til, hvad, man bør have i sit køkken, og giver opskrifter, hun gennemgår diverse kosttilskud og meget andet.

Mange levnedsmidler gennemgås, bl.a. æg, som kan være problematiske. Nogle mener, at EBV oprindeligt stammer fra høns. Ikke at man får EBV ved at spise æg, men de kan være problematiske i forhold til allergier.

Vitaminer gennemgås også. Bl.a. D vitamin. Hun anbefaler, at man holder sit niveau af D vitamin højt og får rigeligt sol om sommeren (5-10 minutter = 4000 IU), og tager 10.000 IU pr dag om vinteren. D3 skal altid tages sammen med vitamin K2 og man skal tage tilstrækkeligt med magnesium. D3 alene kan give åreforkalkning, det var jeg ikke klar over, og nu tager jeg mine K2'ere.

Forskellige slags kød kan være problematiske, og man bør generelt skære ned og spise plantebaseret. Kun med lidt kød. Hun gennemgår proteiner, og hvor man får dem fra, og hvor mange man skal have.

Men, som sagt, jeg har endnu kun skimmet bogen - der er til mange dages læsning.

Bog: Dr. Kasia Kines The EBV Solution 
(https://www.amazon.com/Epstein-Barr-Virus-Solution-Undiagnosed-Destroying/dp/1722895365)

Webside, under stadig udvikling: EBVhelp.com

Og der er en nyhedsmail, man kan melde til find hende på FB.


Men EBV er ikke uovervindelig, men det kræver en kæmpe indsats.

6
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 13 December 2018, 15:50:34 »
[url]https://m.facebook.com/groups/1432936326924524?view=permalink&id=2240283732856442/[url]

Don't shoot the messenger.  Jeg viderebringer en tråd fra en Wahls gruppe. Og jeg indrømmer, at jeg selv er blevet lidt tvivlende.

Men jeg har set omtale af en forsker, Kasia Kines.  Hun forsker i EBV, og regnes for en af de førende kapaciteter i EBV. Jeg har bestilt hendes bog, som også skulle give (videnskabeligt funderede) anvisninger til, hvordan man slipper af med viruset.

Så jeg vil gå nye veje.

7
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 23 November 2018, 12:51:25 »
Nyheden er lagt ind under forskningsnyheder også, men jeg poster lige her, da brugere måske ikke lige ser det ellers.

I Australien er der nyt om EBV, som formodes at være medvirkende til MS.  Og det er jo lige Medical Mediums kæphest.


https://msra.org.au/news/anti-ebv-trial-shows-promise-in-progressive-ms/?fbclid=IwAR2ilfxVpR4DpdDMlR5lVsb5WWhXIaY5T5kQKZdDxAXzAKfphYsiZWfnMoE

9
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 23 November 2018, 12:40:00 »
For ikke at skulle købe ind alle mulige steder, og betale fragt diverse steder fra, har jeg undersøgt (og bestilt) byggræs juice pulver, spirulina, og dulse, og det fås alt sammen hos Amazon.co.uk, alt økologisk. Jeg plejer at bruge den engelske side, da jeg så er sikker på ikke at få en ekstra regning for told fra USA, det har jeg prøvet.

Når - hvis - den engelske side lukker ned ved Brexit, så har den tyske side det samme. Siden oversætter selv til engelsk, hvis man ønsker. Jeg har blandet erfaring med at bestille fra USA, muligvis gør jeg noget forkert. Men jeg har både fået varer konfiskeret (man får ikke pengene tilbage), og har fået en ekstra regning på told. Det sker ikke inden for EU. Og jeg regner ikke med, at England holder op med at eksistere efter Brexit, og jeg tror de stadig gerne vil handle. Og det er mit private gæt, at pundet tager et ordentligt dyk efter Brexit, men, let's wait and see.... ;)

10
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 06 November 2018, 14:28:20 »
Christian, må jeg be' om din opskrift på detox smoothie? Jeg synes ikke, hans er nem.

11
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 23 Oktober 2018, 18:56:30 »
Jeg har købt bogen af Sloth, men kan ikke umiddelbart anbefale den. Den er på 90 sider, og der står INTET Vi MS veteraner ikke ved.

Ja, han vågnede en morgen og havde det pludseligt bedre. Men han aner ikke hvorfor,  har ikke gjort noget særligt, og har ingen råd at give videre. Han spiser almindeligt, også junkfood,  motionerer kun lidt og har ingen svar. Spar pengene, bogen er det ikke værd.

Derimod er jeg ved at være god til at juice selleri,  så forhåbentlig hjælper det. 1

12
Medical Medium / Sv: Selleri Juice
« Dato: 19 Oktober 2018, 14:47:32 »
Uhhh! Det er længe siden, jeg har været her - meget længe.

Hag, den med sellerijuice er jeg med på. Per, det er bladselleri, vi snakker om.

Jeg har købte 3 af hans bøger, men der står meget af det samme i dem. Han mener, at ALT skyldes EBV - Ebstein Bar Virus. Og han giver opskriften på, hvordan man kan slippe af med den. Hmmm…


Kort fortalt, skal man spise meget restriktivt. Der er mange mange mange ting, man ikke må få. Hans No Go liste er meget lang. Bl.a. ingen kaffe te chokolade brød korn fisk kød og mange andre ting. (ved no kaffe, er jeg stået af).

Men sellerijuice virker. Jeg kan mærke, at det giver ro i maven. Jeg døjer somme tider med mavesyre, især om natten, og sellerijuice giver ro.

Men jeg har et problem med min juicer. Jeg har en slowjuicer Kuving Witt. Den er god, men det er en krig at gøre den ren. De lange selleri tråde sætter sig fast (også når jeg skærer i mindre stykker) og jeg har simpelthen ikke finger/håndkræfter til at skille den ad. Jeg gider simpelthen ikke slås med den hver dag. Så jeg tager kun juicen en gang imellem.

Juicen smager af røven til, men jeg skyller den bare ned. Ingen medicin smager godt.

Jeg ved, at Betty Svankjær, som jeg mailer en del med, også drikker s-juice og har god gavn af det.

Der er flere FB grupper, der følger ham. Der kan man læse om andres erfaringer, og stille spørgsmål. Bare søg på den medicinske seer eller medical medium.

13
Generelt / Sv: Autoimmune Secrets docu series
« Dato: 07 December 2017, 12:56:13 »
Jeg må indrømme, at jeg ikke har set doku'erne, jeg gør det senere.

Og så vil jeg til en afveksling tage lægerne i forsvar. Jeg tror, det er umuligt for en almindelig praktiserende læge at være fuldt på højde med alt nyt på verdensplan. Der sker nyt næsten hver dag. Så lidt jeg end har lyst til at indrømme det, så er de kun mennesker.

Hvis der er mere om, hvad protokollerne går ud på - så sig frem! Jeg er med på alt - næsten.

Det er mere medicinselskaberne, der er slynglerne med at tilbageholde viden.

14
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 30 November 2017, 06:55:06 »
Nå, nu blev  jeg da selv lidt nysgerrig, og elsker fisk - en røget makrel er ikke at foragte! Man skal nok bare gøre alt med måde, og variere sit indtag.  Selv sild spiser smådyr, og da havene efterhånden er så forurenede, at det næsten er en forbrydelse, så er der også gode ting ved at spise fisk. Men jeg kommer ALDRIG i nærheden af opdrættede fisk!!!!

https://www.b.dk/danmark/store-rovfisk-giftigere-end-hidtil-antaget#!

https://da.wikipedia.org/wiki/Torsk

https://da.wikipedia.org/wiki/Makrel

https://da.wikipedia.org/wiki/Sild

15
Spørgsmål og svar / Sv: HSCT + Diæt
« Dato: 28 November 2017, 16:34:37 »
Jeg slår dig garanteret i kaffedrikning!! Har lige købt ny kaffemaskine, den gamle var slidt op.

Og så er det mig med den evigt løftede pegefinger. Pas lidt på med makrel. Den er en rovfisk, og spiser mindre fisk. D.v.s. at den får en dosis kviksølv for hver gang den spiser andre. Kviksølv ophobes i kroppen, og udskilles ikke. Det er en nervegift. Prøv også med andre knap så aggressive fisk.

Sider: [1] 2 3 ... 172