Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - s1974

Sider: [1] 2 3 ... 11
1
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 21 ſeptember 2016, 11:09:29 »
Tak for opdateringen Bjarne, selvom den ikke lyder overoptimistisk. Der er nok mange faser i den lange proces du har fået sat i gang i Mexico.
Fortsat god vind på vejen…

2
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Dato: 10 ſeptember 2016, 13:31:49 »
Velkommen tilbage Lisa :)
TW skriver meget om ketose i ’The Wahls Protocol’.
Her er en samtale mellem TW og en palæo-ekspert:
http://www.phoenixhelix.com/2015/06/06/episode-20-ketogenic-diets-with-terry-wahls-and-paul-jaminet/
Jeg har ikke lyttet til samtalen, da der er et virkelig fint uddybende referat (show notes) af hele samtalen hvis man scroller ned på linket. Det er en meget fin indføring i hele ideen om ketose og TWs holdning.

3
HSCT / Sv: HSCT i Indien
« Dato: 10 ſeptember 2016, 10:32:46 »
Hold da op Per, det er en stor beslutning.
Alle de bedste ønsker fra Signe
 :)

4
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Dato: 29 August 2016, 09:21:25 »
Hverken øl eller jordbærkage er mulige hvis man vil være i ketose. MCT kan ikke hjælpe her, og det er slet ikke nødvendigt til ketose.
Dine naboer lyder hyggelige. Det kan slet ikke udelukkes at svire med dem giver en bedre tilværelse end en streng ketosediæt. :D ;D :P

5
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Ketose
« Dato: 28 August 2016, 09:40:19 »
MCT er super til at fastholde ketose. Det er en flydende olie (fra kokos) som købes på flaske. Smager og lugter ikke rigtig af noget, så kan bruges til det meste, både koldt og varmt.
Link som forklarer hvorfor, hvad og hvor om MCT:
https://lovinglchf.wordpress.com/2013/09/12/mct-olie/


6
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Ketose
« Dato: 27 August 2016, 13:21:59 »
Fastetråden har mindet mig om dengang jeg krydsede den ekstremt smalle bro til ketoseland. Der hvor keto-klarheden bor. Burde måske undre hvorfor jeg forlod det vidunderlige sted? Sandheden er at det er en lukket fest og det er meget nemt at blive smidt ud igen, hvis man mister fokus på diæten. Men jeg kan klart bedre lide ketosediæt end faste, tænker jeg nu.
Faste og ketose er dele i et stort og mudret felt beboet af pirater, glade amatører og videnskabsfolk.
Jeg aner ikke om 3-dages faste-undersøgelsen blot handler om at være i dyb ketose i nogle dage om ugen eller om der også er andre gevinster ved ikke have mad i maven? Og det er næppe muligt at hoppe ugentligt ind og ud af dyb ketose uden at faste.
Her er en ketose-favorit fra youtube’:
‘…research scientist Dominic D'Agostino, PhD comes on the show to discuss what it's like living in ketosis 95% of the time and what he's discovering through his work developing therapies for diseases like cancer and Alzheiemer's and using ketogenic principals to rectify major health conditions like these and others. Also learn how ketones feed your brain, if a ketogenic diet is for everyone, and why MCT oil is so badass!’:

https://www.youtube.com/watch?v=3vlOLw80VD0

7
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Dato: 27 August 2016, 13:19:10 »
Det lyder som en streng omgang med de tre dages faste. Jeg er heller ikke blevet fristet til at gå videre efter mine forsøg med 24-timers faste.
Al den faste må også virke voldsomt slankende, hvilket jo ikke er meningen.
Til gengæld blev jeg inspireret af din beretning om brainfog der letter. For det minder mig om dengang jeg var i ketose. Hvis man spiser sig i ketose ligner resultatet måske de gode resultater fra undersøgelsen om 3-dages faste?
Jeg opretter lige en ketosetråd…

9
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Dato: 18 August 2016, 17:04:50 »
Tak for uddybelsen Per. Der er mange detaljer at være opmærksom på.
Man kan ’sagtens’ komme i ketose uden at faste. Det handler blot om hvad man indtager og det er meget individuelt hvornår ketosen opstår. Hvis du eksempelvis havde spist en avokado i stedet for en agurk da du fastede, havde det understøttet en ketosetilstand. Det gør agurken ikke hvis man vil i dyb ketose. Terry Wahls diæt på niveau 3 er eksempelvis en mild ketosediæt.

10
Diæt, motion, kosttilskud mv. / Sv: Faste
« Dato: 17 August 2016, 10:41:04 »
Sejt eksperiment med 3 dages faste Per. Jeg kan levende forestille mig at 3. dagen er hård. Det lyder som en god kost dagen efter fasten med grøntsager og bone broth.
Efter mine 6 gange 24-timers faste spiste jeg bare det samme som på en normal dag. Så satte jeg projektet på pause da jeg blev for træt. For meget mad dagen efter faste har måske været en fejl som kunne medvirke til min udtalte træthed? Og det må nødvendigvis være mere markant jo længere man faster, at maven skal vænnes blidt til mad igen.
Hvis jeg skulle faste i tre dage tror jeg det skulle være som i undersøgelsen Per linker til, altså med en smule mad. Derfor ville det være rart at vide præcis hvad deltagerne i forsøget spiste, så man kunne indtage det uden at skulle tænke for meget på mad.
Det forekommer mig nemmere at faste 100% end at indtage en lille bitte smule mad, for så er jeg nødt til at forholde mig til mad. Måske gjorde de som i den udsendelse med en britisk journalist som 3-dages faster og drikker et brev suppe hver dag? Måske suppebrevet kunne erstattes af en kop bone broth? Jeg ville helt sikkert gå efter sådan noget som understøtter ketose.
Lisa, indtog du ikke noget bone broth da du fastede?
Selvom faste er behagelig fordi maven ikke skal fordøje noget, er jeg alligevel ikke helt motiveret lige nu, vil gerne være mere energisk først.
Men det er spændende at læse om jeres erfaringer…


11
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 08 Juli 2016, 15:06:55 »
Wow, det er et stort (og dyrt) projekt Bjarne. Fortsat de allerbedste ønsker om gode resultater fra Signe

12
BalanceWear / Sv: Ny vest til mig
« Dato: 08 Juli 2016, 15:04:55 »
Jeg har i dag købt en balancevest! Meget spændende, den gør det lidt nemmere at løfte det venstre ben (har attack-rester i venstre hofte, ikke dropfod). Mine bevægelser bliver også lidt hurtigere når jeg f.eks. står op og skal vende rundt (jeg havde ellers vænnet mig til altid at bevæge mig mere forsigtigt).
Nu skal der trænes for at opnå mit ønske om at blive bedre til at gå. Det skal være frivægtstræning, så jeg må lige finde ud af hvad det helt nøjagtigt er, for jeg er kun vant til fitnessmaskiner i centret.
Lige nu sidder jeg spændt helt op af vesten (den må ikke sidde for løst) og bruger den bare til at hente kaffe i køkkenet  :) Jeg er nysgerrig på hvad mine trætte og til tider meget stive ben siger til den bedre balance. Det må tiden med flittig træning vise…
/Signe


13
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 05 Juli 2016, 13:10:32 »
Tillykke med fødselsdagen  :)

14
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 30 Juni 2016, 13:39:36 »
Tak for beretningen fra Mexico, det lyder som et godt ophold. Også de allerbedste ønsker herfra…
 :) :) :) :) :)

15
HSCT / Sv: Bjarnes HSCT behandling i Mexico:
« Dato: 19 Juni 2016, 08:12:55 »
Kære Bjarne
Masser af god karma på Mexico-rejsen herfra
Bedste hilsner fra Signe
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Sider: [1] 2 3 ... 11