Forfatter Emne: Sådan virker MSForum  (Læst 33345 gange)

Offline Lisa.T

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 2.601
 • I'm not perfect, but my dog loves me!
  • Vis profil
Sådan virker MSForum
« Dato: 14 Februar 2010, 22:29:12 »
Jeg var kort inde i chatten tidligere idag, og mødte en af dem, der ikke normalt poster herinde.

Der blev spurgt, hvordan det hele virker?

Nuvel, vi har alle været nybegyndere en gang, så her kommer en forklaring på, hvordan man poster svar og indlæg herinde.

Når man læser et indlæg, man vil svare på eller bare kommentere, så er der under indlægget en række blå knapper. Den længst til venstre står der "svar" på. Den klikker man på. Så dukker der et billed op, hvor der er en masse små firkanter med diverse tegn i og et firkantet rum under dem. Man skal så sørge for at éns cursor står og blinker i det firkantede felt, det gør man simpelthen ved bare at klikke der.

Nu kan man så skriv, det man har lyst til.

Når man har skrevet færdig, så er der nedenunder feltet to hvide knapper. den ene står der gem på, den anden står der forhåndsvisning på. Hvis man er tilfreds med, hvad man har skrevet, så kan man trykke på "gem" - så sendes beskeden afsted med det samme. Hvis man derimod lige ønsker at se hvordan det har man har skrevet tager sig ud, så trykker man på forhåndsvisning. Så får man at se, hvordan det ser ud, og er man tilfreds, kan man sende det afsted med "gem".

Ovenover det firkantede felt man skriver i er der en række ansigter. Det er smilies, som man kan putte ind i sin tekst. Bare tryk på den, man vil ha', og så dukker den op i teksten, der hvor cursoren står. Mens man skriver bliver den vist som tegn, men når man sende beskeden afsted, så vises nøjagtigt det ansigt man har valgt.

Det er kort hvordan det virker herinde - er der spørgsmål - så spørg, man er ikke født med at kunne  det, og vi har alle været nybegyndere.

Lisa     ;)
« Senest Redigeret: 24 Februar 2010, 07:17:51 af hag »
SPMS'er, dx 1997, kørestolsfræser. Har aldrig fået medicin. Selvbedømt EDSS 7. Liberated i Indien d. 8.11.2010 - små bitte forbedringer.
Siden 1.1.2012 på TW's diæt - 100%. 1. juni 2013 startet D-vit. kur.

Offline christian

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 327
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #1 Dato: 31 Marts 2010, 12:01:16 »
Hej - en del af jer har spurgt hvordan man vedhæfter billeder til sine beskeder. Det er faktisk meget nemt.

Når man skriver sin besked er der en funktion under tekst-editor'en der hedder "Øvrige funktioner". Den folder man ud, og så kan man vedhæfte en fil - ved at trykke "Gennemse" for at finde billedet - akkurat som en email.

Der er en max-størrelse på de vedhæftede billeder - den står der også.

Se iøvrigt det fremragende (når jeg skal sige det selv  ;D) hjælpesystem på forummet: http://www.msforum.dk/index.php?action=help;page=post#additional

christian
Atakvis Sklerose, diagnose juni 2009.

per west

 • Gæst
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #2 Dato: 05 Juni 2010, 13:12:16 »
Vælg kodeord:
For bedste sikkerhed, bør du bruge seks eller flere karakterer med en kombination af tal, karakterer og symboler.

Følgende fejl opstod, da du prøvede at gemme din profil:
•Dit kodeord skal mindst være på 8 karakterer..


Typisk eksempel på, hvorfor mange med veneforsnævringer drives til vanvid i det danske mentalitetssystem.  >:(

Offline danfin

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 326
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #3 Dato: 12 Juni 2010, 16:10:17 »
Hvad sker der når jeg videresender en mail kommet ind på min mailboks bernt@pc.dk til msforum.dk@mail.dk? Har lige gjort det for at lægge den ind somewhere i en mappe til fælles beskuelse. Er msforum.dk@mail.dk foreningens officielle mailadresse?

danfin
MS siden 1991; SPMS siden ca. 2007. Aldrig taget neurologordineret medicin. EDSS ca. 4

Offline danfin

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 326
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #4 Dato: 12 Juni 2010, 17:43:30 »
 


On Jun 11, 2010, at 2:01 AM, bernt@pc.dk wrote:

Bernt Moller sent a message using the contact form at http://www.reformedms.org/contact. You may view and respond to this message at http://www.reformedms.org/contact_save/15.

Hello,

We are a Danish neuro-critical ms-association (MSForum.dk) who would like to know if you are interested in contact with foreign CCSVI associations with a view to forming an international CCSVI grassroot network putting pressure world wide on neurological MS Societies.

Thank you for answering - and congratulations with your wonderfull site.

We are very interested in making a World Wide movament and are looking for partners. Steven CEO
Sent from my iPhone


danfin
 8)
MS siden 1991; SPMS siden ca. 2007. Aldrig taget neurologordineret medicin. EDSS ca. 4

Offline hag

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 1.052
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #5 Dato: 12 Juni 2010, 21:12:35 »
Hej Bernt

MSForum.dk er som sådan ikke en forening.. ihvertfald ikke ifølge den gængse definition. MSForum.dk er meget simpelt mit forum, som jeg driver. Jeg har derfor modtaget den mail du sendte - tak for den  ;D ;D

Men vi er da klart en forening af ligesindede her på MSForum.dk som i vid udstrækning søger at få indført CCSVI behandling, og informere om det til nye medlemmer.

christian
48 år, attakvis Sklerose, diagnose juni 2009. Liberation hos Ameds i Polen.
FMT behandling hos Taymount i England.
Medical Medium følger - Selleri Juice, og Detox Smoothie
Nu på Tysabri.

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #6 Dato: 03 Februar 2015, 11:38:32 »
Eller sådan virker MSForum ikke?

Er forummet ved at afvikle sig selv, er det lidt en skam, for så lykkedes Per Soelberg Sørensen og neurologernes strategi jo endnu engang.

At få begravet håbet om helbredelse, blot fordi sclerosepatienter er nemme at slide ned. Det er folk, med lavt blodskifte.

Det vrimler med MS-sider på Facebook, som alle diskuterer hvor meget glæde hverandre har af de mange nye mediciner til sygdomsvedligehold, og de kroniske gener i form af bivirkninger fra medicin, de vælger at leve med og nærmest betragter som en naturlig del af Sclerosen.

Et alternativ til MSForum er ikke at finde, på Facebook... I hvertfald ikke på de danske sider.

Men stadig, når jeg kommunikerer i trådene på Facebook, dukker udsagn op fra patienter som har haft store forbedringer af CCSVI, men desværre virker de nærmest lidt frygtsomme for fordømmelse fra andre patienter som ikke lige havde råd, så de dukker tilsyneladende nakken, og lar stå til.

Også her på siden, hvor succeshistorierne burde florere er der få der pipper, så jeg må spørge mig selv, om der virkelig er så få der har haft udbytte af deres behandling, at det kun er mig der, på trods af bevislige forsnævringer som ikke nemt kan rettes ud, har mærket forbedringer nok til at gide yde pres på foreningen og neurologerne, for at få CCSVI-behandling indført som en naturlig del af sclerosebehandling?

Gad vide hvilke centre i ens hjerne, som gir ens personlighed, og hvad der gør, at undertegnede har så svært ved at acceptere den slags uvederhæftighed, hos de som holder os fast i sygdomsforløbet.

Det tegnede så lovende, da MSForum startede op i 2010, men siden er det desværre gået hastigt ned med entusiasmen, i takt med at patienterne blev drænet for deres sparepenge, og mere eller mindre dygtige vaskulære specialister høstede store summer fra de håbefulde patienter, uden reelt at følge op på deres arbejde, uden at kræve betydelige meromkostninger fra patienten.

De som fik glæde af CSVI-behandlingen er forsvundet igen, måske for at fortsætte livet der temporært blev sat på pause, måske fordi venerne igen forsnævredes og pengekassen blev udtømt sammen med håbet.

Er sclerosepatienter virkelig den eneste andel af menneskeheden som tager skade af at få etableret et sundt blodomløb i hjernen?

Der er vel ikke andet at gøre, end at håbe på, når også samfundskassen i DK blir tom, at gestapo lægerne og deres supportere, så vil blive sat fra bestillingen.

Heldigvis kan man glæde sig over artikler som denne, der forhåbentlig vil tvinge samfundet og patienter til at tænke alternativt, fordi udgifter til medicin hastigt dræner samfundskassen, så gælden der stiftes overgår til det næste led i samfundet, sammen med den kroniske sygdom.

http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/regioner-forudser-nye-besparelser-pa-sygehusene/?utm_source=apsis&utm_medium=email&utm_campaign=2015-02-01-S

Interessant at følge med i Tecfidera, som så mange sværger til, på trods af at det er et genbrugsprodukt som blev trukket tilbage, fordi det gav eksem hos sunde og raske, når det blev anvendt til svampebehandling af møbelbetræk som raske skulle sidde i.

Dette er intet problem når det gælder sclerosepatienter som villigt tåler alt, og det er nu patenteret og indgår i listen over meget dyr sygehusmedicin.

Velbekomme. https://beta.mssociety.ca/research-news/article/biogen-idec-reports-case-of-progressive-multifocal-leukoencephalopathy-pml-in-an-individual-in-europe-who-received-tecfidera
« Senest Redigeret: 03 Februar 2015, 11:44:51 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline helleho

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 400
 • Lærer nyt hver eneste dag
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #7 Dato: 03 Februar 2015, 14:55:49 »
Nemme at slide ned  ??? Nej, Per, det tror jeg ikke  :) ingen er sejere end en ms er  8)

Når der nu efter 5 år stadig ikke er evidens for ccsvi, er den en død sild altså. Ja, jeg har stadig ingen hovedpine og ingen træthed, men hvis kun få har en blivende effekt, og ingen helbredes, så er det op af bakke...

Håber da ikke ms forum er død, men sitet er afhængig af ildsjæle. I forhold til FB et langsomt, men dog mere seriøst, medie måske. Til info - På FB findes en gruppe for alternative ms ere...

Når man har prøvet skrå seng, teer, Bruce Kyle, kostomlægninger, zoneterapi, hologramarmbånd, sten, akupunktur - alt muligt alternativt! Dyrekøbt og uden nævneværdig succes, er det nu forfriskende med evidensbaseret forskning, dokumentation og masser af nye lovende projekter, ikke mindst stamceller.

Ms forum har helt klart et eksistensgrundlag i at være på forkant og dele viden omkring de mange nye tiltag verden over. Men vi skal alle være med til at holde liv i det.

Det er ikke nok med 6-10 hardcore brugere, hvoraf nogle af os er meget alternative og ikke har den mindste tiltro til, at hjælpen rent faktisk kan risikere at komme via medicinalindustrien, patientforeninger eller læger.

Vi må holde alle døre åbne og alle broer farbare.

Vh Helle
MSRR - EDSS 5,5 (Riget maj 14)

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #8 Dato: 03 Februar 2015, 19:25:43 »
Helle

Du går neurologernes ærinde, når du så villigt ekkoer budskabet om, at der er ingen evidens!!!!

Evidensen er jo netop tydelig, når man betragter neurologernes iver efter at få bombet CCSVI tilbage til stenalderen. Var der ingen sammenhæng, ville Zamboni for længst være ignoreret væk. Nærmest et forsøg om måneden er det blevet til, hvor alle med sponsorat, har kappedes om at udføre CCSVI-forsøg som beviste, at tilstanden er ikke eksisterende.

Vedr. det berømte italienske COSMO-studie hvor 3 neurologer fik vetoret, og omvurderede 90 % af de indkomne resultater fra de udpegede italienske forsøgscentre, fra forsnævrede til ikke forsnævrede...

https://www.facebook.com/notes/ccsvi-in-multiple-sclerosis/the-truth-about-the-cosmo-study/10151336647652211 -taler sit tydelige sprog.

For dem der er på Facebook kan dette kontrolleres ovenfor, ellers: http://www.medscape.com/viewarticle/773381#vp_2 hvor denne sætning burde få selv den sløveste MS-patient til at vågne op: The agreement between local and central readers was high for negative diagnoses of CCSVI, at 92%, but much lower for positivity, at only 18%.

Dvs. at 3 neurologer omgjorde op mod 82 % af de fundne positive resultater fra positiv til negativ.

Det berømte forsøg udført af Dr. Trambulesee anvendte en procedure, aldrig før anvendt af karkirurger, for at påvise stenose, med det resultat, at forsøget viste, at flere canadiske raske end syge faktisk lider af CCSVI.

Det er mig en gåde, at bla. du Helle, med det førstehåndskendskab du efterhånden burde ha fået, stiller dig op og forsvarer neurologernes ret til forskningsmæssig uredelighed, og tilsyneladende stiltiende acceptere deres ret til at hæve returkommission af vores sygdom, og uden afbrydelser kan fortsætte med diskussioner om gener eller ej, i en uendelighed.

Jeg kan kun forklare det med, at der måske kan falde et par stamcelleforsøg af, til særligt solidariske patienter?

Det er for mig fuldstændigt chokerende, og leder mig til konklusionen, at mange patienter har antaget sclerose-identiteten så længe, at de forsvarer tingenes tilstand med næb og klør.

Sclerose gør mig lovligt undskyldt, og det er godt at være i en krisetid.

Neurologerne og deres Scleroseforening kører lige som bankerne efter 2008 med: Business as usual, og nu er der netop kommet en ny medicin som lige skal hastegodkendes i RADS, så publicer, publicer, og alle patienter, saml ind og testamenter, for sygdommen breder sig på mystisk vis, uanset det er neurologerne der er de dygtige rettighedsindehavere, som ihærdigt og uden stop, er den eneste reelle mulighed for at komme sygdommen til livs?

Som skrevet står i det sidste tiggerbrev fra foreningen.

Komme til livs. Måske patienten for sygdommen... Det sker aldrig, så længe patienterne finder sig i neurologernes dominans.

20 mia. $/år er jo så åbenlyst mere værd end et par millioner patienters liv og levned.

Det bære dette udsagn fra overquislingen her jo tydelig præg af: https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84838260&v=bkEM5ZwFOmY&x-yt-ts=1422327029

Has to be further studiet, er nøgleordet....
« Senest Redigeret: 03 Februar 2015, 19:27:42 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline helleho

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 400
 • Lærer nyt hver eneste dag
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #9 Dato: 03 Februar 2015, 22:00:33 »
Kære Per - rolig nu!

Vi to har et meget forskelligt syn på rigtig mange ting.

Lettere naiv og med stor tillid til mine medmennesker, også neurologerne og såmænd også forskere i medicinal industrien, alternative behandlere, healere o.m.fl. har jeg på egen krop gjort mange gode og dårlige erfaringer.

Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad deres motivation er, bare de kan hjælpe mig og mit helbred.

Evidens er godt, Per, så vi ikke fylder os med skadelig kemi, eller påføres uheldige skader ved indgreb.

Der er meget, jeg takker nej til, Avonex osv. Vi kan vælge  til og fra for os selv, hver især. Pga. Evidens på Avonex feks. ved jeg effekt kun er 30% og vælger fra.

Pga. manglende evidens ved jeg ikke, hvorfor mit ccsvi indgreb virkede og har mistet effekt på flere punkter. Jeg døjer med knæk i nakken og jævnlige jag, hvor jeg fik udvidelsen, med ved ikke om det er pga ccsvi, eller om det går over en dag.

Dine mange links orker jeg ikke læse. Konspirationsteorier kan være underholdende, men energikrævende. Ja, penge motiverer verden, men gider ikke ærgre mig over det. Resultaterne skal nok komme uanset.

Mvh Helle
MSRR - EDSS 5,5 (Riget maj 14)

Offline helleho

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 400
 • Lærer nyt hver eneste dag
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #10 Dato: 03 Februar 2015, 22:28:42 »
Stamcelleforsøg til særlige solidariske patienter  ??? ??? ??? Per, helt ærligt, sclerose identitet  ??? ??? ??? .... Først valgte jeg at overse bemærkningerne, de er ikke et svar værdigt.

.... Det må være hårdt at være så mistroisk og bitter...
MSRR - EDSS 5,5 (Riget maj 14)

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #11 Dato: 04 Februar 2015, 09:57:05 »
Helle

Er det ikke dejligt at være fri for hovedpinen, og er det ikke rimeligt, at neurologerne gir plads herhjemme, til at dem der er specialister i blodflow, kan få lov til at forsøge sig, frem for at "neurologiske eksperter" får ret til at blokere for at finde reel evidens, ved at opfinde helt nye metoder til at efterprøve den teori der ellers, for at være videnskabelig redelig, skal afprøves punkt for punkt, på samme vis, som den metode der genererede teorien om veners indflydelse på sclerose?

Er det kun patienter som har råd, der skal ha ret til ikke at lide af hovedpine?

Det må jo være konklusionen af dine udsagn, som du ikke engang orker at undersøge belægget for, ved at studere de modargumenter der ligger til grund for min forargelse.

Forskningsmæssig uredelighed, sanktioneret af de som gir sig ud for at hjælpe patienter. Er det helt i orden???

Det må være dejligt at være så naiv, men historisk set, er det ikke fra de naive, de store gennembrud er kommet, andet end at de sikkert har hjulpet godt med som forsøgsmodeller for hvad som helst, forskerne lige synes kunne være interessant at forske i, bare det sikrer indtjeningsniveauet på medicin og ikke fører til en kur.

Det forsøg du deltager i Helle, har som sigte, at forlænge den periode hvor patienter er attakvise, og derfor kan medicineres på.

Virkelig store fremskridt for Medicinalindustrien, men ikke for kommende generationer af MS-patienter, som sikkert ikke aner, at der faktisk er et kæmpe område der engang blev negligeret af de søde sponsorerede neurologer og foreninger, altid parat med psykologhjælp til den forkerte part.

Propagandamaskinen ala Kim Jong Il virker helt fint. Synes du ikke, Helle?

Kommende generationer behøvedes slet ikke at få vores problemer, hvis ikke der fandtes solidariske patienter der står til rådighed for hvad som helst, for så ville der blive forsket 360o rundt i MS, istedet for som nu, hvor kun en ganske lille detalje af den menneskelige organisme, er tilladelig at beskæftige sig med.


« Senest Redigeret: 04 Februar 2015, 10:06:24 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline bitte Mormor

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 488
  • Vis profil
  • PODMORMORs tænkeTank
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #12 Dato: 04 Februar 2015, 12:35:03 »
Kære Per.
Du skal have ret til at ytre dig, men samtidig må du respektere andres meninger og handlen. Vi ved ikke hvorfra hjælpen kommer, men hold alle døre åbne og gør hvad du selv kan for at blive bedre. Jeg selv bliver dårligere af at brokke mig over, hvad læger og andre patienter gør. Jeg koncentrerer mig om de tilgængelige veje, men indrømmer, at det kan være svært at holde fokus.
Jeg er enig i, at det er uretfærdigt, at CCSVI ikke er taget op som en mulighed for at leve bedre med sclerosen. Så snart vi tænder for TV, fortælles om uretfærdighed alle steder, så vi er ikke alene. At udvide blodflowet fra hjernen har hjulpet enkelte, men det er stadigvæk ikke nok for de fleste. Hvis du vil blive ved med at kæmpe for CCSVI, så gør det, uden at fordre at MS forum er helt oppe på tæerne for det. Jeg er medlem af MSforum for hele viften af muligheder, såvel medicinsk som alternativt. For mig kører MSforum udmærket. Det handler ikke kun om stenoser/forsnævringer i venerne i halsområdet. Hvem ved, de kan være overalt.
Birte
64 år, SPMS 2003, selvhjulpen på 'helsekost',  CCSVI-Indien hold 7a, 16. aug. 2011
Lad os finde 'det stakkels bæst', og lodse det ud.

Offline per west

 • Hero Member
 • *****
 • Indlæg: 944
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #13 Dato: 04 Februar 2015, 14:05:06 »
Hej Birthe

Del og hersk er recepten hos de danske læger. For mig er det egentlige mål med MSForum, at bruge siden som et talerør til, cut the crab.

Og alt crab som diskuteres angående MS, er genereret af diskussioner af følgevirkningerne af infektion og biofouling, og det er der kommet en hel industri ud af, som lever af ikke at helbrede.

Det kan da godt være, det er interessant at diskutere stamceller, skrå seng, motion, gener og fermenteret kost og meget andet, men primært er det, at hvis rensningsprocessen i en organisme fungerer, så klarer organismen bedst sig selv, uden menneskers indblanding.

Nu er problemet, at neurologerne har presset på for at få udstedt et forbud imod A, rensning af organismen. Anmeldt ef en lille flok psykopater som modtager penge fra sygdomsindustrien, og det kan man så som patient, få resten af sit liv til at gå med at overkomme og teoretisere om, imens psykopaterne og deres hjælpere lever højt på ens genvordigheder.

MSForum har for mig kun værdi, såfremt siden bevarer fokus, hvilket er venernes tilstand og betydning for stofskiftet. Det er nu blevet begravet gang på gang, men internettet burde kunne gøre begravelse nærmest umulig. Hvis ellers patienterne overkommer at løfte i flok????

Resten af gøremålene er unødvendig beskæftigelsesterapi, såfremt der blev forsket i det egentlige problem. Manglende iltning, og rensning og justering af væskebalancen i hjernen.

Det bakterielle tryk i hjernen, hos MS-patienter er tårnhøjt, sammenholdt med tilsvarende hos raske, så der er al grund til at koncentrere sig om dette forhold, frem for alle mulige andre følgevirkninger af punkt A, biofouling i rørsystemet, startende på mikroplan og siden som Sclerosen breder sig, eskalerende indtil patienten er så behandlingsskadet, at ingen redning er mulig.

« Senest Redigeret: 04 Februar 2015, 16:31:59 af per west »
RR/SP ? Synsnervebet. 2001, diagnose 2009. Ballonudvidelse 2010. Ingen medicin. EDDS 2010 3. 1 år efter Vogl - 2,5 uden medicin, 2 år efter Indien 4,5! Kan medicin være placebo, og kan det være farligt at lade sig CCSVI behandle efter FDA har lukket ned?

Offline helleho

 • Sr. Member
 • ****
 • Indlæg: 400
 • Lærer nyt hver eneste dag
  • Vis profil
Sv: Sådan virker MSForum
« Svar #14 Dato: 04 Februar 2015, 16:35:23 »
Per, det forsøg jeg deltager i er finansieret af patientforeninger alene, herunder Sclerose foreningen, og udføres omhyggeligt, ordentligt og trygt af NEUROLOGER, LÆGER, RADIOLOGER OG ANDRE FAGFOLK! som har min fulde tillid.

Vi lever i to forskellige verdener, synes vi skal stoppe dialogen her.

Vh Helle
MSRR - EDSS 5,5 (Riget maj 14)